X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Rucia to wypierdziel tego wiesiołka w piz**, po co masz się dodatkowo męczyć.

Lubię takie dosadne wypowiedzi :)

Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    AGA i jak nowe wyrko? Wygodnie się spało?
    Ja się wczoraj o praniach naczytałam i sama do domu zaszłam i jedno wstawiłam, a dziś pościel muszę wyprać...hehe

Ferda bardzo szkoda, ale przynajmniej za kilka dni już będziesz starała się od nowa, a ja i Zosia dalej w kropce...

Gocha mega wygodne a nawet go nie rozkładałam bo jeszcze tył nie skręcony!!
    Mój kręgosłup wkońcu odpoczął na wygodnym łóżku he he!!:-)
    A ja dziś jedno pranko tylko to jeszcze chwila i gotowe będzie !!:-)

gocha04 lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    jestem zła..
    może to też to oczekiwanie na @ mnie dodatkowo nakręca, nie wiem..

mój M oznajmił mi że jego mama spłaci za niego częśc długów (kredytów). dziś sie umówili w banku..

niejedna może z was by powiedziała TO SUPER że mamusia pomaga..
    a otóż ŹLE.. bo:
    po jakiego wafla ona wieo jego długach jak to nasza sprawa?
    on sobie nabrał kredytów to niech je spłaca a nie sie mamusia lituje nad nieodpowiedzialnym synusiem.
    przykre że robi to za moimi plecami, bo choć ja rozumiem że to na jego długi to mogła mnie poinformowac jako żone że ma taki zamiar "dla naszego dobra".
    teraz na każdy jej telefon M będzie leciał jak głupi "no bo mama mi pomogła to ja teraz nie moge jej zostawić, musze pomóc itp"

normalnie mnie strzela jak widze jak to będzie wygladać..

Ja tez mam długi, moja mama o nich nie musi wiedzieć. jak byłam panną to mogła mi pomagac a teraz, skoro miałaby ochote pomóc "to nam" a nie tylko mnie.. no chyba że ja jakas dziwna jestem....

Zosiu, to zależy od kontekstu, ja mam na przykład superfajnych, niewtrącających się teściów, i jakby u nas doszło do takiej sytuacji, to bym się nie wkurzyła :)
    Ale jeśli masz teściową nadal "ciumciającą" swojego dorosłego synka, to może bym się przejęła.

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra ja też ide wstawic pranie;) heheh a co tam

a.png
    a.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    gocha04 wrote:
    Rucia to wypierdziel tego wiesiołka w piz**, po co masz się dodatkowo męczyć.

Lubię takie dosadne wypowiedzi :)

Mauysia i jak tu oduczyć się przeklinania;)

AGA 30, mauysia lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Zosia troche mało seksownie, że cię nie uprzedził.

Rucia lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    gocha04 wrote:
    AGA i jak nowe wyrko? Wygodnie się spało?
    Ja się wczoraj o praniach naczytałam i sama do domu zaszłam i jedno wstawiłam, a dziś pościel muszę wyprać...hehe

Ferda bardzo szkoda, ale przynajmniej za kilka dni już będziesz starała się od nowa, a ja i Zosia dalej w kropce...

Gocha mega wygodne a nawet go nie rozkładałam bo jeszcze tył nie skręcony!!
    Mój kręgosłup wkońcu odpoczął na wygodnym łóżku he he!!:-)
    A ja dziś jedno pranko tylko to jeszcze chwila i gotowe będzie !!:-)

To w końcu rypanko porządne będzie, jak się przez cały tydzień wyśpisz i poodpoczywasz to i narzeczonemu w week nie dasz odpocząć;) hihi

AGA 30, Rucia lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha ja ci powiem jak oduczyć się przeklinać he he!!!
    jak miałam 22 lata pracowałam w barze z hamburgerami itp.
    I ze mną pracowała dziewczyna która klęła jak szewc więc i ja zaczełam
    Wiec powiedziałam jej że zamiast ku... hu... itp mówimy słowo OSA he he
    Skończyło się na tym że rój os latał do okoła i klienci się bali przychodzić jak co chwilę osa słuszeli więc wróciliśmy na stary tor ale z ogranicznikiem już he he!!!:-)

mauysia, Beata, Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gocha a żebyś wiedziała że będzie tym bardziej że w ten weekend mało było bo @ była więc nadrobimy podwójnie albo i potrójnie!!!:-)

gocha04, Beata lubią tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba jestem naprawdę jakaś inna i inaczej myślę..

Uważam że jeśli sie jest małżeństwem to rodzina nie powinna się wtrącać. Po prostu "teściowa" mi podpadła i teraz każdy jej ruch odbieram źle, że będzie chciała to w końcu wykorzystać powiedzeniem" przecież pomogłam spłacić długi.. - nieważne że to nie moje i ja mam je w du*** ale teraz jesteśmy małżeństwem i jakby te długi też wzięłam pod skrzydło wiążąc się z M.

czemu mi z łba nikt nie wybił że ja sie nie nadaje na małżonkę? że powinnam być panną cały czas.. o ile mniej problemów bym miała..

wariatka jestem..

Beata, Nina82 lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia człowiek całe życie się uczy!!!
    A co to za żcie w pojedynkę i tak żle i tak nie dobrze!!:-)

• Beata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Beata wrote:
    Fedra wrote:
    a i jeszcze jedno śmiać mi się chce jak ktoś pisze czy mówi o macierzyńskim podczas prowadzenia działalności gospodarczej to się nazywa uśmiercenie firmy... jeśli ktoś moze sobie na to pozwolić bo ma pod sobą pracowników którzy się pewnymi sprawami zajmą ok ale jeśli jest to jednoosobowa działalnoś c gospodarcza to o macierzyńskim można pomażyć... zresztą zus jaki się płaci to w ogóle jest jakaś porażka i w rozliczeniu okazuję się ze pracuje po to by zarobić na zus, na księgową na opłaty zwiazane z samochodem a to co zostaje to na waciki nie starcza...
    a co do mieszkań nam się udało kupić mieszkanie na kredyt duże 60m moja szwagierka ma mieszkanie z dopłatą od państwa 40 m (dwa pokoje i kuchnia) teraz mają drugie dziecko w drodze będą mieć parkę chłopaka i dziewczynę, już teraz się zastanawiają jak to będzie wszystko wyglądać... kredyt do spłacenia a na większe mieszkanie nie stać... tak właśnie pomaga państwo... mieszkanie mają ale dla modelu 2+1...
    sorki dziewczyny nosi mnie coś dzisiaj spadam na chwilę się wyciszyć bo zaraz forum rozniose :P

no włąsnie Fedruś taki jest mój problem bo tez mamy mieszkanie 2pok ( 50m )
    choć wiem że dawniej ludzie tak mieszkali i było ok..,
    ale już jedna koleżanka jak usłyszłą ze planuje drugie dziecko to była wzburzna że co??? w 2-pok. mieszakniu??? normalnie poczułam sie w jej oczach jak jakaś patologia? ale szybko mi przeszło i mam ją w tyłku...ale czasem mnie tak nachodzi...
    dlatego tak mówie że postaramy sie do lipca i jak bog pozwoli to będzie a jak nie to odpuszczam :)

Beata a jak będzie druga baba to dlaczego nie mogą być razem w pokoju... aaa tylko tyle, że spora różnica wieku, ale na początku można sobie jakoś poradzić, a późńiej rozwiązanie samo się znajdzie.
    Ja z trójką rodzeństwa i rodzicami mieszkałam w 49m2 mieszkaniu, gdzie jest jedna 9 metrowa sypialnia i 30m salon, który rodzice późńiej przedzielili ścianą z kartongipsu i wcale na mnie taka ciasnota źle nie wpłynęła, a nawet bardziej wszycsy jesteśmy ze sobą zrzyci.

jasne Gosiu jak będzie dziewczynka to najmniejszy problem, choć na początku to włąściwie żaden, bo łóżeczko i tak w nasdzym pokoju w którym jest jeszcze dość miejsca,

nawret wczoraj jak rozebraliśmy choinkę to mówie do męza zobacz jak tu pusto aż dziwnie koniecznie trzeba szybko postawić łóżeczko heheh :)

p.s. Gosiu bardziej myślę o okresie dojrzewania mojej Oliwki kiedy bedzie miała malego wścibskiego braciszka który będzie jej wyciągał podpaski z szafki heheh

gocha04 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny
    nie dam rady nadrobić kochane wybaczcie
    dokopałam sie tylko do tej strony co ostatnio bylam żeby odpisać jeśli ktos cos do mnie napisał, jesli przeoczyłam to przypomnijcie proszę

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, pamiętam Aga że była czerwień w ten week:)
    Ja to próbuje zamieniać na kurde, kurczę, kurna, jeżuniu i takie tam.. ale najwaziejsze, że przy małych dzieciach nie bluzgam, bo to jedyny sposób chyba dla mnie na odzwyczajenie się. Jak będzie ze mną mały człowieczek non stop to powinno mi przejść:)

Zosia wcale ci się nie dziwię, że tak zareagowałaś skoro ci podpadła teściówka, a pozatym jeszce tak niedawno i M. I masz rację, że w przypływie agresji może ci to wypomnieć, że "spłaciłam wasze długi" a tak naprawdę to spłaciła nie wasze tylko twojego M.

Beata lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ech szkoda mi sobie głowy zaprzątać znowu ciągle to nowymi sprawami, problemami..
    wiecie że od 3 tyg sie nie bzykamy? ja nie rozumiem tego mężczyzny..
    wczoraj podszedł jak juz leżałam w łóżku: daj buzi..
    a ja do niego: ale czego ty ode mnie oczekujesz? nie kochamy się prawie 3 tyg a ty mi nagle wyskakujesz z takim tekstem?

no i ciche dni chyba będa znowu bo teraz pewnie uraziłam jego dumę..

i on ma 38 lat.. ja chyba przyciągam wiecznych nieudczników i nieodpowiedzialnych facetów..

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia ja tez tak uważam:)nie jesteś sama w kwestii że teściowa ma się nie wpierdzielać w nasze życie:)bo to ja i mąż tworzymy rodzinę w doli i nie doli.Chociaż ja nie mogę za bardzo narzekać na swoich teściów.Tylko,że ja od samego początku postawiłam sprawę jasno,że od dnia 15.09.2007 jej synek stał się moim mężem!I ma się Nie wpier.......ć!

zosia-ktosia, Beata, gocha04, gadgeta, Amicizia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Tak wogólę to Witam się z Wami:)

mauysia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to ja nawet nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, jak u Ciebie, Tysiu, bo a) moja teściowa nigdy się nie wtrąca, b) mamy mało długów, (i ja i M jesteśmy megaoszczędni i nierozrzutni ;) ).

A w łóżku sytuacja nieciekawa widzę... I coś mi mówi, że dopóki Twój M nie podejmie konkretnych i namacalnych kroków w stronę naprawy Waszego małżeństwa, to nie odpuścisz. I słusznie, stawką jest to, jak będzie w przyszłości wyglądać Wasze życie.

zosia-ktosia, Rucia, Amicizia lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    ja chyba jestem naprawdę jakaś inna i inaczej myślę..

Uważam że jeśli sie jest małżeństwem to rodzina nie powinna się wtrącać. Po prostu "teściowa" mi podpadła i teraz każdy jej ruch odbieram źle, że będzie chciała to w końcu wykorzystać powiedzeniem" przecież pomogłam spłacić długi.. - nieważne że to nie moje i ja mam je w du*** ale teraz jesteśmy małżeństwem i jakby te długi też wzięłam pod skrzydło wiążąc się z M.

czemu mi z łba nikt nie wybił że ja sie nie nadaje na małżonkę? że powinnam być panną cały czas.. o ile mniej problemów bym miała..

wariatka jestem..

zOSIU kochan polubiłam Twoją wypowiedź za to o rodzinie a nie za wraiatkę broń boze

kochan doskonale Cię rozumiem mnie tez wyprowadzaqją takie rzeczy z równowagi

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    ech szkoda mi sobie głowy zaprzątać znowu ciągle to nowymi sprawami, problemami..
    wiecie że od 3 tyg sie nie bzykamy? ja nie rozumiem tego mężczyzny..
    wczoraj podszedł jak juz leżałam w łóżku: daj buzi..
    a ja do niego: ale czego ty ode mnie oczekujesz? nie kochamy się prawie 3 tyg a ty mi nagle wyskakujesz z takim tekstem?

no i ciche dni chyba będa znowu bo teraz pewnie uraziłam jego dumę..

i on ma 38 lat.. ja chyba przyciągam wiecznych nieudczników i nieodpowiedzialnych facetów..

Zosiu a może to była próba zainicjowania z jego strony?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1076 1077 1078 1079 1080 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ