WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doruś napisałam ci wiadomość na priv. !!!!

Dora lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia to ja tak miałam w nocy bo uwielbiam spać na brzuchu i na boczku prawy lub lewym ,a wtedy to nic tylko na wznak ,aż spać nie mogłam masakra ,a temp to nast dnia była lipnie niska ,ahhh nie wiem

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki:)czy coś się zmieniło u Was od piątku bo czytałam Was tak pobieżnie i nie wiem:(u mnie weekend super w sobotę byliśmy na wieczorku więc jestem wybawiona,byłam zmęczona ale już odespałam :)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Muzarciu, niestety nic mi nie wiadomo o tych termometrach.

Libruś - każda nas niestety ma takie dni :/ Grunt, że dość szybko to mija :)

nie wiem czy szybko... dzisiaj jest już taki 3 dzień... a powinnam się cieszyć i nastawiać pozytywnie, bo serduszek było sporo i to w dobrym czasie... a tu taka lipa:(

• Sandraa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam coś podobnego, ale na płatku ucha, ale nie wiem czy to jest to samo.:)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Witam Was dziewczynki w Dzień Babci:)

Mam jeszcze kilka dni,żeby zdecydować, do którego lekarza iść...ehh wciąż nie wiem.

Mayusiu to nie jest prawda z gulką, ja właśnie w tym cyklu miałam mega wysyp przed terminem @ a nie przyszła...

Hej Dora,

Jeśli nie wiesz, to zrób sobie losowanie, bo się zamartwisz ;)

W takim razie zaprzyjaźniam się z gulką ;D

Dora, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeśli jest między nami jakaś Agnieszka to życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin:*

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć Beciu,

a masz dziś monitoring?

cześc Mayus
    mam dziś wizytę tak po prostu kontrolna, bo normalnie z ostatnich moich cykli miałam ovu 17-18 d.c. wiec nie spodziewałam sie ze dzis może coś być wogóle widać, ale zapisywałam sie na początku grudnia, bo myslałam że będe miała dłuższe cykle..
    no i ciekawa jestm co mi dziś powie bo to mój 9d.c. dopiero ale jakies tam objawy już czuję wiec mam nadzieję że cokolwiek ona tam zauważy i pozwoli mi przyjść na monitoring tzn. określi kiedy dokładnie moze coś sie dziac no i chcialabym wreszcie miec monitoring pełny

we październiku jak byłam ok 20 d.c. to powiedziała ze może zrobiłybyśmy monitoring ale w tamtym cyklu nie było pęcherzyka wiec potem nie miałan pojęcia kiedy iść a cykl trwał 56 dni, i stwierdziłam że dopiero jak sama sobie mniej wiecej coś ustale dzieki ovu to mozna iśc.. no i mam nadzieję ze wreszcie mój organizm sie obudził

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

nie wiem czy szybko... dzisiaj jest już taki 3 dzień... a powinnam się cieszyć i nastawiać pozytywnie, bo serduszek było sporo i to w dobrym czasie... a tu taka lipa:(

No dobra, u mnie dół zwykle szybko mija. No to mam nadzieję Liberko, że z dnia na dzień humor będzie Ci się poprawiał.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Dora:) jak samopoczucie:)

• Dora Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia dzięki

hehe moja gula też ma stałe miejsce:)

mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • natusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam przy poniedziałku! Nadrobiłam was z weekendu i powiem wam,że wiele tego nie było ;)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mauysia wrote:

Libruś doskonale Cię rozumiem kochana, ja tak miałam jesienią miałam juz dośc wszystkiego tzn. własciwie nie wiedziałam czemu mam taki humor, ale dzieki bogu przeszło i zmieniłam całkowicie swoje nastawienie do zycia...
    dziś już widze wszystko zupełnie inaczej, wiem że mogę miec zły dzień czasem gorszy ale wiem że to przeczekam i potem już tylko euforia, bo staram sie rozumiec, że trzeba sie cieszyć z małych rzeczy ...
    ehh

mam nadzieję kochana że humor Ci sie szybko poprawi *)

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Zmieniłam tymczasowo lekarza. W czwartek idę do ponoć bardzo przystojnego pana doktora :)

a dziś byłaś już na tej wizycie?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie byłam, bo nie wyrobiłabym się na dzień baci/dziadka u mojej córci.

• Dora Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Sandra! ogólnie dobrze sie czuję:)Parę dolegliwości mi dokucza, ale da się żyć:) Mam niestety pecha do lekarzy- albo do ginekologów, bojak byłam ostatnio u okulistki w medicov. to mnie badała 30 minut, miała chyba z 6 maszyn... chciałoby się mieć takiego gina...

Kurcze pół rodziny już wie, chyba muszę babciom też powiedzieć o nowinie... ale jakoś boję się cieszyć...

Sandraa lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Zmieniłam tymczasowo lekarza. W czwartek idę do ponoć bardzo przystojnego pana doktora :)

ja mam takiego... młody, przystojny... jak go zobaczyłam przed pierwszą wizytą, to myślałam, że ucieknę:) ale okazał się bardzo fachowy, delikatny, uprzejmy... pierwszy raz takiego lekarza spotkałam... i nie dziwię się, że u niego jest pełno pacjentek, choć wizyty drogie...
    ale jak na razie, nie żałuję ani jednej wydanej złotówki

Rucia, Beata lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh,znowu niezauważona ;)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natuśka:*

natusia lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Nie byłam, bo nie wyrobiłabym się na dzień baci/dziadka u mojej córci.

OJ NO TO SZKODA
    ale w czwartek idziesz już do nowego?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1150 1151 1152 1153 1154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ