plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:natusia mnie też nie zauważyły takie zapisane są
witaj Efcia mi coś sie wiesza i nie moge wam pisac wyrzuca co chwilkęOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mauysia wrote:Natuś, po prostu praca wre, przynajmniej u mnie
Widzę, że u Ciebie powoli zbliża się godzina "0", tak? Jeszcze 4, 5 dni i wszystko będzie jasne
a no tak...dziś z ciekawości zmierzyłam temperaturę,bo cały miesiąc nie mierzyłam,bo sobie odpuściliśmy...dziś 37,20...nie jest zła ale zawsze taką mam potem leci na łeb na szyjętaki dziwny ten cykl...jakieś skurcze macicy po owu,zaraz po straszny ból sutków,teraz jakieś zapalenie w jamie ustnej...nie afty tylko takie uczucie jakbym dziąsła poobcierała...buuu
-
Dora wrote:hej Sandra! ogólnie dobrze sie czuję:)Parę dolegliwości mi dokucza, ale da się żyć
Mam niestety pecha do lekarzy- albo do ginekologów, bojak byłam ostatnio u okulistki w medicov. to mnie badała 30 minut, miała chyba z 6 maszyn... chciałoby się mieć takiego gina...
Kurcze pół rodziny już wie, chyba muszę babciom też powiedzieć o nowinie... ale jakoś boję się cieszyć...
hmm a nie mają tam gina tak dokładnego ? może popytaj...
no z tym chwaleniem to trudna sprawa... ale skoro i tak wiekszośc wie to daj i babciom powód do radościbpo może tez już im się o uszy obiła ta radosna wiadomosć
Dora lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
natusia wrote:mauysia wrote:Natuś, po prostu praca wre, przynajmniej u mnie
Widzę, że u Ciebie powoli zbliża się godzina "0", tak? Jeszcze 4, 5 dni i wszystko będzie jasne
a no tak...dziś z ciekawości zmierzyłam temperaturę,bo cały miesiąc nie mierzyłam,bo sobie odpuściliśmy...dziś 37,20...nie jest zła ale zawsze taką mam potem leci na łeb na szyjętaki dziwny ten cykl...jakieś skurcze macicy po owu,zaraz po straszny ból sutków,teraz jakieś zapalenie w jamie ustnej...nie afty tylko takie uczucie jakbym dziąsła poobcierała...buuu
No, ja też od pojutrza chcę odpuścić sobie mierzenie. Chciałam mierzyć do skoku owu, żeby przynajmniej wiedzieć, kiedy celowaćJutro tylko zmierzę, żeby sprawdzić, czy temp się podniosła, a potem samowolka do końca cyklu
No to rzeczywiście niewesołoAle spox, niedługo wszystko stanie się jasne.
natusia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam wielki problem...czy wyczuwacie czasami na szyjce przy samym ujściu takie jakby ziarnko piasku, większe troszkę...ale nie drapiące...nie wiem jak to nazwać...czy otworek jest taki lekko twardawy? dziś mogę troszkę palca położyć na wgłębieniu ale to coś, tak jakby maciupińka grudka wyczuwalna mnie niepokoi...wcześniej nie dosięgałam tak dokładnie otworka a teraz od około trzech tygodni czuję to coś...cytologię miałam robioną w marcu 2012 i wszystko raczej było oki, bo pan dr. nie dzwonił...
-
Beata wrote:Dora wrote:hej Sandra! ogólnie dobrze sie czuję:)Parę dolegliwości mi dokucza, ale da się żyć
Mam niestety pecha do lekarzy- albo do ginekologów, bojak byłam ostatnio u okulistki w medicov. to mnie badała 30 minut, miała chyba z 6 maszyn... chciałoby się mieć takiego gina...
Kurcze pół rodziny już wie, chyba muszę babciom też powiedzieć o nowinie... ale jakoś boję się cieszyć...
hmm a nie mają tam gina tak dokładnego ? może popytaj...
no z tym chwaleniem to trudna sprawa... ale skoro i tak wiekszośc wie to daj i babciom powód do radościbpo może tez już im się o uszy obiła ta radosna wiadomosć
Pamiętam, że ja z M dzielnie trzymaliśmy język za zębami przez pierwsze dwa miesiące... nawet rodzicom nie powiedzieliśmy, NIKOMU. Bo chcieliśmy trochę nacieszyć się tym sami -
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:mi tez tak ovu chodzi jakby chciało a nie mogło:)strasznie mnie denerwuje:)
Zawsze możemy przenieść się na fejsa... nioch nioch nioch...A propos, niefejsowe laseczki, zachęcam do zakładania tych profilów tylko w celach udziału w naszej grupie
natusia, Effcia28, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny