WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia mnie też nie zauważyły takie zapisane są:)

natusia lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Natusia :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natuś, po prostu praca wre, przynajmniej u mnie :D
    Widzę, że u Ciebie powoli zbliża się godzina "0", tak? Jeszcze 4, 5 dni i wszystko będzie jasne :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:

witaj Efcia mi coś sie wiesza i nie moge wam pisac wyrzuca co chwilkę :(

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    jeśli jest między nami jakaś Agnieszka to życzę wszystkiego najlepszego z okazji imienin:*

Ja mam na drugie Agnieszka, wiec trochę się kwalifikuję :) Dziękuję :D

Libra, Effcia28, AGA 30 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Widzę, że u Ciebie powoli zbliża się godzina "0", tak? Jeszcze 4, 5 dni i wszystko będzie jasne :)

a no tak...dziś z ciekawości zmierzyłam temperaturę,bo cały miesiąc nie mierzyłam,bo sobie odpuściliśmy...dziś 37,20...nie jest zła ale zawsze taką mam potem leci na łeb na szyję ;) taki dziwny ten cykl...jakieś skurcze macicy po owu,zaraz po straszny ból sutków,teraz jakieś zapalenie w jamie ustnej...nie afty tylko takie uczucie jakbym dziąsła poobcierała...buuu

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora, ja chyba bym powiedziala:) miały by super prezent na dzień babci:)
    I się nie zamartwiaj, bo wszystko będzie ok:)

Dora, gadgeta lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    hej Sandra! ogólnie dobrze sie czuję:)Parę dolegliwości mi dokucza, ale da się żyć:) Mam niestety pecha do lekarzy- albo do ginekologów, bojak byłam ostatnio u okulistki w medicov. to mnie badała 30 minut, miała chyba z 6 maszyn... chciałoby się mieć takiego gina...

Kurcze pół rodziny już wie, chyba muszę babciom też powiedzieć o nowinie... ale jakoś boję się cieszyć...

hmm a nie mają tam gina tak dokładnego ? może popytaj...

no z tym chwaleniem to trudna sprawa... ale skoro i tak wiekszośc wie to daj i babciom powód do radości :) bpo może tez już im się o uszy obiła ta radosna wiadomosć

Dora lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    mauysia wrote:

a no tak...dziś z ciekawości zmierzyłam temperaturę,bo cały miesiąc nie mierzyłam,bo sobie odpuściliśmy...dziś 37,20...nie jest zła ale zawsze taką mam potem leci na łeb na szyję ;) taki dziwny ten cykl...jakieś skurcze macicy po owu,zaraz po straszny ból sutków,teraz jakieś zapalenie w jamie ustnej...nie afty tylko takie uczucie jakbym dziąsła poobcierała...buuu

No, ja też od pojutrza chcę odpuścić sobie mierzenie. Chciałam mierzyć do skoku owu, żeby przynajmniej wiedzieć, kiedy celować ;) Jutro tylko zmierzę, żeby sprawdzić, czy temp się podniosła, a potem samowolka do końca cyklu :)
    No to rzeczywiście niewesoło :( Ale spox, niedługo wszystko stanie się jasne.

natusia, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Effcia28 wrote:

witaj Efcia mi coś sie wiesza i nie moge wam pisac wyrzuca co chwilkę :(

mi też...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam wielki problem...czy wyczuwacie czasami na szyjce przy samym ujściu takie jakby ziarnko piasku, większe troszkę...ale nie drapiące...nie wiem jak to nazwać...czy otworek jest taki lekko twardawy? dziś mogę troszkę palca położyć na wgłębieniu ale to coś, tak jakby maciupińka grudka wyczuwalna mnie niepokoi...wcześniej nie dosięgałam tak dokładnie otworka a teraz od około trzech tygodni czuję to coś...cytologię miałam robioną w marcu 2012 i wszystko raczej było oki, bo pan dr. nie dzwonił...

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi tez tak ovu chodzi jakby chciało a nie mogło:)strasznie mnie denerwuje:)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Dora wrote:
    hej Sandra! ogólnie dobrze sie czuję:)Parę dolegliwości mi dokucza, ale da się żyć:) Mam niestety pecha do lekarzy- albo do ginekologów, bojak byłam ostatnio u okulistki w medicov. to mnie badała 30 minut, miała chyba z 6 maszyn... chciałoby się mieć takiego gina...

Kurcze pół rodziny już wie, chyba muszę babciom też powiedzieć o nowinie... ale jakoś boję się cieszyć...

hmm a nie mają tam gina tak dokładnego ? może popytaj...

no z tym chwaleniem to trudna sprawa... ale skoro i tak wiekszośc wie to daj i babciom powód do radości :) bpo może tez już im się o uszy obiła ta radosna wiadomosć

Pamiętam, że ja z M dzielnie trzymaliśmy język za zębami przez pierwsze dwa miesiące... nawet rodzicom nie powiedzieliśmy, NIKOMU. Bo chcieliśmy trochę nacieszyć się tym sami :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie rację
    chyba zacznę pić melisę(dozwolona w ciąży) na ikojenie nerwów:)

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dziś się wybiorę do pana doktora...przestraszyłam się a z moją nerwicą to wiadomo...

• natusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi co chwile pokazuje błąd :/

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    mi tez tak ovu chodzi jakby chciało a nie mogło:)strasznie mnie denerwuje:)

Zawsze możemy przenieść się na fejsa... nioch nioch nioch... :) A propos, niefejsowe laseczki, zachęcam do zakładania tych profilów tylko w celach udziału w naszej grupie :)

natusia, Effcia28, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napiszcie proszę jak Wy czujecie ujście w szyjce...proszę, może troszkę się uspokoję a pójść i tak pójdę....

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale do 16-tej daleko...za daleko...

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nic zmiatam bo po pierwsze muszę w domu posprzątać po kiner balu a po drugie nie wchodzi mi na strony więc i tak nie wiem co tam skrobiecie Dorka ja tęż bym powiedziała babcią niech mają prezent od jeszcze nie narodzonego wnuczka lub wnuczki

‹‹ 1151 1152 1153 1154 1155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ