plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też myślę,coby iść do gina,ale raczej dlatego,że zwykle,żeby pamiętać o cytologii, robię ją w okolicach imienin więc po to bym poszła...ostatnio pomyślałam też o USG piersi,bo nigdy takowego nie miałam
Co do badań na tarczycę, to myślę,że zrobię za tydzień - albo z powodu początku nowego cyklu albo innego
Wtedy też zadzwonię do cioci Endo .
-
nick nieaktualnyno ja do pracy jeżdze z kolega:)na szczeście tak źle nie było:)ale w pracy auta to masakra:(zeby wogóle mogli jechac w delegacje to musieli sie męczyc z kilkucentymetrowa warstwą lodu na szybach....jak juz mi sie marzy wiosna:)
Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Woseba wrote:hej dziewczynki:)kurcze..czy Wam tez tak forum muli:(nie mogłam wczoraj wejść przez długi czas:(
muzuarciu kochana ważne ze lekarz ma plan dziaąłnia:)i wierze że pomoze Ci zostac mama:)trzymam z całych sił kciuki za to:)
no własnie gdzie nasza zosia sie podziała...
ja próbuje pracować ale cos mi ciezko idzi?e..
a u Was tez jest takie lodowisko na dworze..masakra po prostu...
u nas snieg do połowy łydki juz jest ale naszczescie narazie nie pada -
nick nieaktualny
-
Mazurciu kochana :*)
wiem że jestes teraz rozczarowana i załamana tym długim leczeniem, ale pomyśl o pozytywnych stronach, gdybyś nie poszła do lekarza teraz pewnie jeszcze długo nie dostałabys tak konkretnej diagnozy, także kochana wierzę że to konkretne leczenie przyniesie naprawdę porzadne skutki, widzisz brałas wcześniej bromka a okazało sie że nic Ci nie pomagał... a ile czasu juz bezskutecznych obserwacji... wiec dobrze sie stało że wreszcie lekarz ustalił jakies bardzokonkretne wytyczne,
mam nadzieję że te 9 mies. Ci bardzo szybko minie i będziesz mogła cieszyć sie ciązą jeszcze w tym roku *)
także dbaj o siebie kochana, stosuj sie do zaleceń lekarza i przede wszystkim musisz miec pozytywne nastawienie, to naprawdę czyni cuda (a może wcześniej wróci wszystko do normy)
ściskammauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Mausyia - czyli Ty dalej badasz i szyjkę i śluz? Kurcze , w sumie nie stracę jak i ja dalej "poedukuuje" się
Betako, dobrze,że wszystko ok...no to co? Teraz do dzieła
no mam nadzieję... heh tak sie pozytywnie nakręciłam mam nadzieję że w poniedziałek jak pojadę to powie mi jutro owulacja działaj kobito...
no i pojadę do domku i do dziełahehe i odrazu sie uda hehehe
Shagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Ja też myślę,coby iść do gina,ale raczej dlatego,że zwykle,żeby pamiętać o cytologii, robię ją w okolicach imienin więc po to bym poszła...ostatnio pomyślałam też o USG piersi,bo nigdy takowego nie miałam
Co do badań na tarczycę, to myślę,że zrobię za tydzień - albo z powodu początku nowego cyklu albo innego
Wtedy też zadzwonię do cioci Endo .
ja tez nie miałam nigdy... nawet o tym nie pomyslałam. ale masz rację czas4em warto kontrolować takie rzeczyOliwka 2006
-
Woseba wrote:dziewczynki Zosia nasza zaraz do nas zawita:)
nawiąząłaś z nią kontakt? powiedziałś że wszystcy sie martwią?zosia-ktosia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
wiecie co nie miałam pojęcia żecukier tak źle wpływa na płodnośc,
a ja ciągle pochłaniam ogromne ilości słodyczy...
musze odstawić w takim razie!Shagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
no nawiedze Was:) ale nie będę marudzic jak to mam w zwyczaju.
nie wchodze na forum bo powiem Wam szczerze że prócz pisania z Wami, to nie prowadzę wykresu (nie mam po co), tylko obserwacje śluzu, ale to dla samej siebie.
Muzarciu super że byłas u gina. trochę się z tabsami pomęczysz ale będzie warto:) zobaczysz.
Wosebuś ten twój spadek 2 dni temu taki wielki.. hmmm ciekawe czym bym spowodowany.
resztę dziewczynek witam serdecznie.Beata, mauysia, Woseba, Blondi22, Libra, Rucia, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Woseba wrote:Beata wrote:wiecie co nie miałam pojęcia żecukier tak źle wpływa na płodnośc,
a ja ciągle pochłaniam ogromne ilości słodyczy...
musze odstawić w takim razie!
no ja odkad sie wziełam za odchudzanie to praktycznie wogole nie jem słodyczy:)
Ja też, ale nie chudnę przez to... Waga stoi w miejscu. Aż się boję pomyśleć ile bym ważyła, gdybym jadła słodkieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2013, 08:16
-
wITAJ zOSIU
pomarudź kochana jeśli miałoby Ci to poprwaić humor, zawsze po tym trochę lżej na serduchuzosia-ktosia, mauysia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006