WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też myślę,coby iść do gina,ale raczej dlatego,że zwykle,żeby pamiętać o cytologii, robię ją w okolicach imienin więc po to bym poszła...ostatnio pomyślałam też o USG piersi,bo nigdy takowego nie miałam :( Co do badań na tarczycę, to myślę,że zrobię za tydzień - albo z powodu początku nowego cyklu albo innego ;) Wtedy też zadzwonię do cioci Endo .

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja do pracy jeżdze z kolega:)na szczeście tak źle nie było:)ale w pracy auta to masakra:(zeby wogóle mogli jechac w delegacje to musieli sie męczyc z kilkucentymetrowa warstwą lodu na szybach....jak juz mi sie marzy wiosna:)

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wszędzie zasypało... ja dzisiaj do pracy wchodziłam przez zaspę do kolan, aż mi się śniegu do kozaków nasypało...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra, tak wczoraj się zastanawiałam - skąd jesteś, bo coś czuję,że moich okolic :) PS. Jak chcesz to na priva napisz:)

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    hej dziewczynki:)kurcze..czy Wam tez tak forum muli:(nie mogłam wczoraj wejść przez długi czas:(
    muzuarciu kochana ważne ze lekarz ma plan dziaąłnia:)i wierze że pomoze Ci zostac mama:)trzymam z całych sił kciuki za to:)
    no własnie gdzie nasza zosia sie podziała...
    ja próbuje pracować ale cos mi ciezko idzi?e..
    a u Was tez jest takie lodowisko na dworze..masakra po prostu...

u nas snieg do połowy łydki juz jest ale naszczescie narazie nie pada

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Libra, tak wczoraj się zastanawiałam - skąd jesteś, bo coś czuję,że moich okolic :) PS. Jak chcesz to na priva napisz:)

napisałam:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurciu kochana :*)

wiem że jestes teraz rozczarowana i załamana tym długim leczeniem, ale pomyśl o pozytywnych stronach, gdybyś nie poszła do lekarza teraz pewnie jeszcze długo nie dostałabys tak konkretnej diagnozy, także kochana wierzę że to konkretne leczenie przyniesie naprawdę porzadne skutki, widzisz brałas wcześniej bromka a okazało sie że nic Ci nie pomagał... a ile czasu juz bezskutecznych obserwacji... wiec dobrze sie stało że wreszcie lekarz ustalił jakies bardzokonkretne wytyczne,
    mam nadzieję że te 9 mies. Ci bardzo szybko minie i będziesz mogła cieszyć sie ciązą jeszcze w tym roku *)
    także dbaj o siebie kochana, stosuj sie do zaleceń lekarza i przede wszystkim musisz miec pozytywne nastawienie, to naprawdę czyni cuda (a może wcześniej wróci wszystko do normy)
    ściskam :)

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga i dla Ciebie kochana spóźnione sto lat (bo wczoraj sie minęłyśmy) :*)
    i fasolki

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezuuuu, chyba szlag mnie trafi z tym ovu, grrrrrr
    PS. Libruś odpisałam :) Oczywiście nadal szwankują powiadomienia!

Libra lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mausyia - czyli Ty dalej badasz i szyjkę i śluz? Kurcze , w sumie nie stracę jak i ja dalej "poedukuuje" się :)

Betako, dobrze,że wszystko ok...no to co? Teraz do dzieła :)

no mam nadzieję... heh tak sie pozytywnie nakręciłam mam nadzieję że w poniedziałek jak pojadę to powie mi jutro owulacja działaj kobito...
    no i pojadę do domku i do dzieła :) hehe i odrazu sie uda hehehe

Shagga_80 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki Zosia nasza zaraz do nas zawita:)

Beata, zosia-ktosia, gadgeta lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja też myślę,coby iść do gina,ale raczej dlatego,że zwykle,żeby pamiętać o cytologii, robię ją w okolicach imienin więc po to bym poszła...ostatnio pomyślałam też o USG piersi,bo nigdy takowego nie miałam :( Co do badań na tarczycę, to myślę,że zrobię za tydzień - albo z powodu początku nowego cyklu albo innego ;) Wtedy też zadzwonię do cioci Endo .

ja tez nie miałam nigdy... nawet o tym nie pomyslałam. ale masz rację czas4em warto kontrolować takie rzeczy

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:

nawiąząłaś z nią kontakt? powiedziałś że wszystcy sie martwią?

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Woseba wrote:

nawiąząłaś z nią kontakt? powiedziałś że wszystcy sie martwią?

tak:)i napisala mi ze juz zagląda:)

mauysia, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no w końcu nas Zosia nawiedzi;)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co nie miałam pojęcia żecukier tak źle wpływa na płodnośc,
    a ja ciągle pochłaniam ogromne ilości słodyczy...
    musze odstawić w takim razie!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:

no ja odkad sie wziełam za odchudzanie to praktycznie wogole nie jem słodyczy:)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nawiedze Was:) ale nie będę marudzic jak to mam w zwyczaju.

nie wchodze na forum bo powiem Wam szczerze że prócz pisania z Wami, to nie prowadzę wykresu (nie mam po co), tylko obserwacje śluzu, ale to dla samej siebie.

Muzarciu super że byłas u gina. trochę się z tabsami pomęczysz ale będzie warto:) zobaczysz.

Wosebuś ten twój spadek 2 dni temu taki wielki.. hmmm ciekawe czym bym spowodowany.

resztę dziewczynek witam serdecznie.

Beata, mauysia, Woseba, Blondi22, Libra, Rucia, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Beata wrote:

no ja odkad sie wziełam za odchudzanie to praktycznie wogole nie jem słodyczy:)

Ja też, ale nie chudnę przez to... Waga stoi w miejscu. Aż się boję pomyśleć ile bym ważyła, gdybym jadła słodkie :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2013, 08:16

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wITAJ zOSIU
    pomarudź kochana jeśli miałoby Ci to poprwaić humor, zawsze po tym trochę lżej na serduchu

zosia-ktosia, mauysia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1163 1164 1165 1166 1167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ