plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja potrafię zjeśc ptasie mleczko naraz albo 9 batonów... i popic herbata żeby nie było za słodko
Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zosia-ktosia wrote:no nawiedze Was:) ale nie będę marudzic jak to mam w zwyczaju.
nie wchodze na forum bo powiem Wam szczerze że prócz pisania z Wami, to nie prowadzę wykresu (nie mam po co), tylko obserwacje śluzu, ale to dla samej siebie.
Muzarciu super że byłas u gina. trochę się z tabsami pomęczysz ale będzie warto:) zobaczysz.
Wosebuś ten twój spadek 2 dni temu taki wielki.. hmmm ciekawe czym bym spowodowany.
resztę dziewczynek witam serdecznie.
hej Zosiuzosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Justyś,
ale na forum wpadaj dalej, bo my tu przecież gadamy o wielu rzeczach (od grejpfrutów po fryzury łonowe), a nie tylko o staraniach
A w ogóle to bycie założycielką zobowiązuje
ŻaaartAle w każdym razie zawsze Cię wyczekujemy z niecierpliwością.
Beata, Woseba, zosia-ktosia, Libra, Shagga_80, Rucia, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Beata wrote:no ja potrafię zjeśc ptasie mleczko naraz albo 9 batonów... i popic herbata żeby nie było za słodko
mnie by zemdliło;)
po to ta herbata żeby nie zemdliłomauysia, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Woseba wrote:hej zosienko:)fajnie ze jestes:)no powiem Ci ze nie mam pojęcia skad ten spadek..napewno nie na zagnieżdzanie..bo to zdecydowanie za wczesnie by było..po prostu jestem dziwny pzrypadek i tyle;)
Może to to, o czym pisała Malvinka pod Twoim wykresem - spadek spowodowany funkcjonowaniem ciałka żółtego. Przejrzałam net i rzeczywiście występuje to 2-5 dnia po owulacji, nie ma na razie nic wspólnego z ciążą, tylko oznacza, że funkcję estrogenu przejmuje progesteron.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2013, 08:22
Woseba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Woseba wrote:hej zosienko:)fajnie ze jestes:)no powiem Ci ze nie mam pojęcia skad ten spadek..napewno nie na zagnieżdzanie..bo to zdecydowanie za wczesnie by było..po prostu jestem dziwny pzrypadek i tyle;)
Może to to, o czym pisała Malvinka pod Twoim wykresem - spadek spowodowany funkcjonowaniem ciałka żółtego. Przejrzałam net i rzeczywiście występuje to 2-5 dnia po owulacji, nie ma na razie nic wspólnego z ciążą, tylko oznacza, że funkcję estrogenu przejmuje progesteron.
no tez szukałam info o tym:)i tez podejrzewam ze to to własnie u mnie miało miejsce:) -
nick nieaktualnyBeata wrote:wiecie co nie miałam pojęcia żecukier tak źle wpływa na płodnośc,
a ja ciągle pochłaniam ogromne ilości słodyczy...
musze odstawić w takim razie!
czytałam... a ja jestem łasuch:( muszę pożegnać się z czekoladką, grześkami i snikersami:( -
Woseba wrote:mauysia wrote:Woseba wrote:hej zosienko:)fajnie ze jestes:)no powiem Ci ze nie mam pojęcia skad ten spadek..napewno nie na zagnieżdzanie..bo to zdecydowanie za wczesnie by było..po prostu jestem dziwny pzrypadek i tyle;)
Może to to, o czym pisała Malvinka pod Twoim wykresem - spadek spowodowany funkcjonowaniem ciałka żółtego. Przejrzałam net i rzeczywiście występuje to 2-5 dnia po owulacji, nie ma na razie nic wspólnego z ciążą, tylko oznacza, że funkcję estrogenu przejmuje progesteron.
no tez szukałam info o tym:)i tez podejrzewam ze to to własnie u mnie miało miejsce:)
u mnie chyba też to było -
zosia-ktosia wrote:no oczywiście że zagladam, nawet jak nie pisze to zerkam co Wy naśrajbowałyście:)
powiem Wam tylko że mój M ma chyba depresję, co myślałam zdarza się tylko kobietom..
kochana coś Ty przecież faceci są o wiele słabsi psychicznie niestety
postaraj mu sie jakoś pomóc a jak nie to wyślij do specjalisty, bo z tym nie ma żartow własnie szczególnie z facetamiOliwka 2006
-
zosia-ktosia wrote:no oczywiście że zagladam, nawet jak nie pisze to zerkam co Wy naśrajbowałyście:)
powiem Wam tylko że mój M ma chyba depresję, co myślałam zdarza się tylko kobietom..
No co ty... Depresja? A nie jakiś chwilowy spadek formy..? -
Woseba wrote:Beata wrote:WAŻNE PYTANKO!!!!
czy wasi ginekolodzy nie mówią Wam na którym jajniku macie pęcherzyk?
beatko mi zawsze mówi....ba nawet na opisie z badania mi pisze na którym jajniorku mam pęcherzyk;)
hmmm... to czemu mi powiedziała że tego to nie da sie określić z którego ten mój pęcherzyk?Oliwka 2006
-
Woseba wrote:mauysia wrote:Woseba wrote:hej zosienko:)fajnie ze jestes:)no powiem Ci ze nie mam pojęcia skad ten spadek..napewno nie na zagnieżdzanie..bo to zdecydowanie za wczesnie by było..po prostu jestem dziwny pzrypadek i tyle;)
no tez szukałam info o tym:)i tez podejrzewam ze to to własnie u mnie miało miejsce:)
ale to chyba dobrze prawda? przeciez zeby wszytsko dobrze funkcjonowało to tak ma to wyglądać...progesteron musi działać*Oliwka 2006
-
Libra wrote:Beata wrote:wiecie co nie miałam pojęcia żecukier tak źle wpływa na płodnośc,
a ja ciągle pochłaniam ogromne ilości słodyczy...
musze odstawić w takim razie!
czytałam... a ja jestem łasuch:( muszę pożegnać się z czekoladką, grześkami i snikersami:(
no niestety tyle poświęcęń nas czeka... tez uwielbiam grześkiOliwka 2006