X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja potrafię zjeśc ptasie mleczko naraz albo 9 batonów... i popic herbata żeby nie było za słodko :P

Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    no nawiedze Was:) ale nie będę marudzic jak to mam w zwyczaju.

nie wchodze na forum bo powiem Wam szczerze że prócz pisania z Wami, to nie prowadzę wykresu (nie mam po co), tylko obserwacje śluzu, ale to dla samej siebie.

Muzarciu super że byłas u gina. trochę się z tabsami pomęczysz ale będzie warto:) zobaczysz.

Wosebuś ten twój spadek 2 dni temu taki wielki.. hmmm ciekawe czym bym spowodowany.

resztę dziewczynek witam serdecznie.

hej Zosiu

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej zosienko:)fajnie ze jestes:)no powiem Ci ze nie mam pojęcia skad ten spadek..napewno nie na zagnieżdzanie..bo to zdecydowanie za wczesnie by było..po prostu jestem dziwny pzrypadek i tyle;)

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Justyś,

ale na forum wpadaj dalej, bo my tu przecież gadamy o wielu rzeczach (od grejpfrutów po fryzury łonowe :D ), a nie tylko o staraniach :)

A w ogóle to bycie założycielką zobowiązuje ;)

Żaaart ;) Ale w każdym razie zawsze Cię wyczekujemy z niecierpliwością.

Beata, Woseba, zosia-ktosia, Libra, Shagga_80, Rucia, natusia, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    no ja potrafię zjeśc ptasie mleczko naraz albo 9 batonów... i popic herbata żeby nie było za słodko :P

mnie by zemdliło;)

a.png
    a.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Beata wrote:

mnie by zemdliło;)

po to ta herbata żeby nie zemdliło :)

mauysia, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    hej zosienko:)fajnie ze jestes:)no powiem Ci ze nie mam pojęcia skad ten spadek..napewno nie na zagnieżdzanie..bo to zdecydowanie za wczesnie by było..po prostu jestem dziwny pzrypadek i tyle;)

Może to to, o czym pisała Malvinka pod Twoim wykresem - spadek spowodowany funkcjonowaniem ciałka żółtego. Przejrzałam net i rzeczywiście występuje to 2-5 dnia po owulacji, nie ma na razie nic wspólnego z ciążą, tylko oznacza, że funkcję estrogenu przejmuje progesteron.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2013, 08:22

Woseba lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WAŻNE PYTANKO!!!!

czy wasi ginekolodzy nie mówią Wam na którym jajniku macie pęcherzyk?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Beata wrote:

mnie by zemdliło;)

no mnie też by zemdliło na bank..i pewnie by nawet herbacinka nie pomogła...

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no oczywiście że zagladam, nawet jak nie pisze to zerkam co Wy naśrajbowałyście:)

powiem Wam tylko że mój M ma chyba depresję, co myślałam zdarza się tylko kobietom..

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    WAŻNE PYTANKO!!!!

beatko mi zawsze mówi....ba nawet na opisie z badania mi pisze na którym jajniorku mam pęcherzyk;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Woseba wrote:

Może to to, o czym pisała Malvinka pod Twoim wykresem - spadek spowodowany funkcjonowaniem ciałka żółtego. Przejrzałam net i rzeczywiście występuje to 2-5 dnia po owulacji, nie ma na razie nic wspólnego z ciążą, tylko oznacza, że funkcję estrogenu przejmuje progesteron.

no tez szukałam info o tym:)i tez podejrzewam ze to to własnie u mnie miało miejsce:)

• Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    blodni zawsze masz 12 dni fl? wykres super
    oby szczęśliwy!

Blondi22 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    wiecie co nie miałam pojęcia żecukier tak źle wpływa na płodnośc,
    a ja ciągle pochłaniam ogromne ilości słodyczy...
    musze odstawić w takim razie!

czytałam... a ja jestem łasuch:( muszę pożegnać się z czekoladką, grześkami i snikersami:(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    mauysia wrote:
    Woseba wrote:

no tez szukałam info o tym:)i tez podejrzewam ze to to własnie u mnie miało miejsce:)

u mnie chyba też to było :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    no oczywiście że zagladam, nawet jak nie pisze to zerkam co Wy naśrajbowałyście:)

powiem Wam tylko że mój M ma chyba depresję, co myślałam zdarza się tylko kobietom..

kochana coś Ty przecież faceci są o wiele słabsi psychicznie niestety
    postaraj mu sie jakoś pomóc a jak nie to wyślij do specjalisty, bo z tym nie ma żartow własnie szczególnie z facetami

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:

No co ty... Depresja? A nie jakiś chwilowy spadek formy..?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Beata wrote:
    WAŻNE PYTANKO!!!!

beatko mi zawsze mówi....ba nawet na opisie z badania mi pisze na którym jajniorku mam pęcherzyk;)

hmmm... to czemu mi powiedziała że tego to nie da sie określić z którego ten mój pęcherzyk?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    mauysia wrote:
    Woseba wrote:

ale to chyba dobrze prawda? przeciez zeby wszytsko dobrze funkcjonowało to tak ma to wyglądać...progesteron musi działać*

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Beata wrote:
    wiecie co nie miałam pojęcia żecukier tak źle wpływa na płodnośc,
    a ja ciągle pochłaniam ogromne ilości słodyczy...
    musze odstawić w takim razie!

czytałam... a ja jestem łasuch:( muszę pożegnać się z czekoladką, grześkami i snikersami:(

no niestety tyle poświęcęń nas czeka... tez uwielbiam grześki :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1164 1165 1166 1167 1168 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ