plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:My jak w domu mamy słodycze (z racji wizyty gości) czy jak kupujemy sobie ot tak,to pochłaniamy je natychmiast, dlatego u nas nie może być zapasów
to u mnie P tak pochłania słodycze nieraz przed spaniem jak np ja sie kąpie to on buszuje po szafkach heShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:Beatka i widzisz wszystko jasne...dobrze, że mamy tak różne doświadczenia, tym samym się uzupełniamy...u mnie jest hirsutyzm a to już objaw współistniejący z PCOS i testosteron norma razy dwa...wyklucza jakieś nowotwory i coś tam coś tam...ale jest podwyższony...PRL też nierzadko współistnieje z PCOS i tak to u mnie akurat wygląda, do tego ta straszna otyłość...także wiadomo co jest grane w 95%. Już się nie dołuję ale chcę wyjść z uzależnienia od cukrów prostych...
Dorcia potwierdziłaś moją teorię o cukrze, 3 miesiące i wszystko później wydaje się za słodkie...z solą jest podobnie ale chyba krócej nieco, zresztą nie pamiętam...zamierzam stoczyć walkę ze słodyczami...czy jem ich dużo, to chyba nie ale jak się uwolnię, może będzie super...kawa z miodem? ale ja piję tylko zbożową i bez cukru...ech...
Potrzebuję sposobów na cukrowy głód...czy macie coś sprawdzonego? Dorcia wiem, że u mnie będzie problem....zastanawiam się nad hipnozą...tylko czy to coś da?
no musimy sie wymieniac swoimi doświadczeniami i czsem same stawiąc diagnozy hehe bo z lekarzami to róznie bywa
ja tez podejrzewałam u siebie histurycyzm, bo w zeszłym roku na wiosne wyszła mi plama na czole... a lato jak wróciłam z wakacji to siegneło to zenitu.... choć aż tak nie zwracałam na to uwagi....
ale teraz w niedzielę oglądałam z meżem fotki z nad morza i patrzę a tam okropna rzucająca sie w oczy plama.... ble... ja nie chce tak wyglądac a wiem że skoro raz juz wszysła to w to lato pewnie powróci...
myslisz Mazurciu że są na to jakies sposoby?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:AGA 30 wrote:I dziwne dla mnie Beatko że dopiero w poniedziałek kazała przyjść na monitoring!!! Przecież to jeszcze 6 dni to już po owulce możesz być!!
a może się zasugerowała Twoimi wykresami i stwierdziła, że wcześniej nie ma potrzeby
tak wlasnie dlatego powiedziała ze napewno nic sie nie wydarzy
w poniedziałek będzie dopiero 16d.c.Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Beata wrote:lIBRUŚ a z tych hormonów które ja robię to by wyszło czy to jakies inne bardziej szczególowe?
wyślij mi wyniki na priv - odpiszę w wolnej chwili
te ostatnie tylko czy obydwa dla porównania?Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.endokrynologia.net/content/androgeny-u-kobiet-nadmierne-ow%C5%82osienie-hirsutyzm-tr%C4%85dzik
zajrzyjcie koniecznie tu jak chcecie się wgłębić w ten temat...Beatko Ty też..widzę że dobrze lekarz zaczął moje leczenie...z tego co tu czytam... -
mauysia wrote:Ale hirsutyzm to nadmiernie owłosienie, a nie plamy na ciele, więc to chyba nie było to... Ale w sumie się nie znam.
uuuu to ja coś pomieszłam? czyżby podobna nazwa? byłam pewna że to to....Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny