plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia u nas niestety nie robia takich rzeczy tylko kierują do warszawy ..
wiec tym bardziej o wiele prościej jest mi iśc na badanko z rana nacczo i nastepniego dnia wszystko jasne... niz odmówic seksu na 3 dni heheh a potem jeszcze telepać sie do wa-wy na badanie brać wolne no i potem tam trzepac* hehehShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nie nadązam oppisywac ....
ehh Efcia delicje to nie takie słodkie to paczka to mało dla mnie heheh...
wiem ze odzywiam sie tragicznie! mąż na mnie za to krzyczyże tylek mi urośnie heheh ale póki jest jeszcze takich rozmiarów to jakoś to do mnie nie dociera i nocami tez sie obżeram.... nie wiem kiedy sie opamiętam?
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:nie nadązam oppisywac ....
ehh Efcia delicje to nie takie słodkie to paczka to mało dla mnie heheh...
wiem ze odzywiam sie tragicznie! mąż na mnie za to krzyczyże tylek mi urośnie heheh ale póki jest jeszcze takich rozmiarów to jakoś to do mnie nie dociera i nocami tez sie obżeram.... nie wiem kiedy sie opamiętam?
ale 5 lat temu były takie podwójne paczki:)teraz bym chyba nie zjadła aż tyle ja uważam ,że jak ktoś jest szczupły i może jeść to niech sobie je skoro w biodra nie idzie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2013, 10:43
Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki, przecież my wszystkie zajdziemy teraz w bieżącym cyklu i żadna nie będzie musiała zmuszać Męża do badań
I tej wersji się trzymajmy
Beatko, na moim teście owu pisało,że test jest pozytywny tylko gdy: kreska T jest ciemniejsza bądź tak samo ciemna jak C, jeśli jest jaśniejsza to negatywnyJa w tym cyklu pierwszy raz uraczyłam pozytywnego cyklu,bo zwykle brakowało mi testów albo uważałam,że to już po wszystkim i nie testowałam dalej...tym razem dokupiłam testów na ostatni dzień,bo zakładałam,że skoro ostatni z poprzedniej paczki wyszedł bladziutki to pozytywny (a więc z grubą krechą testową) wyjdzie za dwa dni najwcześniej..jakież było moje zdziwienie
A jaka radość, hehehe , jakbym przynajmniej zrobiła test ciążowy, hehehe...aż zrobiłam sobie fotkę testu
Beata, mauysia, Woseba lubią tę wiadomość
-
Szagga ale ja kupiłam te zwykłe na allegro wiec one bez ulotki zadnej no i tam nie będzie tego miejsca T i C wiec chyba będę musiała się was radzić
oby kochana udało nam się wsystkim...
ok ja mogę poczekać do kolejnego cyklu
w tym niech sie uda kazdej która czeka na pierwszą upragniona fasolkęOliwka 2006
-
Beata wrote:Szagga ale ja kupiłam te zwykłe na allegro wiec one bez ulotki zadnej no i tam nie będzie tego miejsca T i C wiec chyba będę musiała się was radzić
w tym niech sie uda kazdej która czeka na pierwszą upragniona fasolkę
beciu, kreska testowa będzie się ukazywać bliżej tej strony, którą zanurzałaś w moczu. A kreska kontrolna - bliżej strony, za którą trzymałaś test w palcach. Myk polega na tym, żeby testowa była tak samo ciemna jak kontrolna, albo wręcz ciemniejsza. Wtedy jest pozytyw. Testuje się tylko do pierwszego pozytywa, potem już nie ma sensu. No chyba że z ciekawościWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2013, 10:49
Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Szagga ale ja kupiłam te zwykłe na allegro wiec one bez ulotki zadnej no i tam nie będzie tego miejsca T i C wiec chyba będę musiała się was radzić
Beatko, na moich nie było też wyraźnie zaznaczonego miejsca na kreskę C czy C - C jest z prawej strony testu (od strony za którą trzyma się test w pojemniczku z moczem) a T jest z lewej stronyI myślę,że wszystkie działają na tej zasadzie
Beata lubi tę wiadomość
-
Effcia no niestety trochę idzie heh... ale w końcu juz nie mam nastu lat i tak sobie to tłumaczę...
przybyło mi w sumie sporo kg. przez ostatnie 3 lata ale wtedy byłam zbyyyyt chuda wiec teraz jest okEffcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Beata wrote:Shagga_80 wrote:Co do słodyczy,to ja zawsze lubiłam słodkości...ale w ciąży miałam tak,że potrafiłam zjeść calutką czekoladę w pięć minut (czy zemdliło mnie, pewnie! dlatego zaraz byłą herbatka - jak u Beatki
)...i teraz już mi tak zostało - taka pamiątka po ciąży
ja jak urodziłam i oczywiście karmiłam (eh ja głupia pomyślicie)
ale skoro wszystko jadłam i nic nie było córci, łącznie z pomidorami, oczywiście wszystko stopniowo testowałam...
to kiedyś jak miała 3 miesiące zjadłam 9 WW no i stało sie moja niuśka nie mogła zrobić kupy przez,..... oj nie pamietam ale potwornie długooooo chodziłam az do lekarza
Ja przez chyba pół roku trzymam mega dietę - M A S A K R A! Tzn wtedy nie krzywdowałam sobie wcale , ale pamiętam jak Mąż kupował mi zamiast czekoladek jogurty,hehehe...potem niby wyluzowałam nieco (ale tylko nieco) ...aż do 15 miesiąca jakoś
kurcze tak sobie teraz myślę,że trzeba zainteresować się tym PCOS, bo kiedyś miałam takie rozpoznanie a teraz aż wstyd przyznać, nie pamiętam jak temat się skończył - coś wydaje mi się, że wynik testosteronu wykluczył tę diagnozę...mogło tak być?
ale pewna nie jestem - pamiętam,że USG w CZMP tak wykazało , więc w wypisie dostałam rozpoznanie PCOS do dalszej obserwacji, a ... potem czekałam tylko na ten testosteron (pamiętam,że na Sterlinga w łodzi to robiłam) i jak dostałąm wynik, to chyba właśnie moja ciotka - Endo wykluczyła PCOS...a teraz zastanawiam się,czy rzeczywiście tak jest...hmmm
mogło tak być! sam obras usg nie świadczy o PCO... -
nick nieaktualnyBeatka i widzisz wszystko jasne...dobrze, że mamy tak różne doświadczenia, tym samym się uzupełniamy...u mnie jest hirsutyzm a to już objaw współistniejący z PCOS i testosteron norma razy dwa...wyklucza jakieś nowotwory i coś tam coś tam...ale jest podwyższony...PRL też nierzadko współistnieje z PCOS i tak to u mnie akurat wygląda, do tego ta straszna otyłość...także wiadomo co jest grane w 95%. Już się nie dołuję ale chcę wyjść z uzależnienia od cukrów prostych...
Dorcia potwierdziłaś moją teorię o cukrze, 3 miesiące i wszystko później wydaje się za słodkie...z solą jest podobnie ale chyba krócej nieco, zresztą nie pamiętam...zamierzam stoczyć walkę ze słodyczami...czy jem ich dużo, to chyba nie ale jak się uwolnię, może będzie super...kawa z miodem? ale ja piję tylko zbożową i bez cukru...ech...
Potrzebuję sposobów na cukrowy głód...czy macie coś sprawdzonego? Dorcia wiem, że u mnie będzie problem....zastanawiam się nad hipnozą...tylko czy to coś da?Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Beata wrote:Szagga ale ja kupiłam te zwykłe na allegro wiec one bez ulotki zadnej no i tam nie będzie tego miejsca T i C wiec chyba będę musiała się was radzić
beciu, kreska testowa będzie się ukazywać bliżej tej strony, którą zanurzałaś w moczu. A kreska kontrolna - bliżej strony, za którą trzymałaś test w palcach. Myk polega na tym, żeby testowa była tak samo ciemna jak kontrolna, albo wręcz ciemniejsza. Wtedy jest pozytyw. Testuje się tylko do pierwszego pozytywa, potem już nie ma sensu. No chyba że z ciekawości
O widzisz, jak ja testowałam i wyszła pozytywna to zastanawiałam się czy robić dalej (bo widziałam tu często wykresy z dwiema albo i trzema pozytywnymi testami owu pod rząd) ale uznałam,że nie ma sensu - wg mojego testu owu po pozytywnym teście powinna nastąpić od 24 do 36 godzin a więc po tym teście uznawałam,że jest spore prawdopodobieństwo zajścia i trzeba działać (czy chce się czy nie,hehehe)..a że następnego dnia tempka poszła w górę i szyjka się zmieniła (i śluz) to uznałam,że dam już spokój Staremu,hehehe..zresztą nie ma potrzeby serduszkować (podobno) co dzień, wystarczy co drugiBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny