plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyco do picia alkoholu (nie nałogowo) moja koleżanka 3 lata starała się z m o dziecko... na weselu u znajomych sobie dali czadu, później bara bara i dzisiaj ma 2 letnią córeczkę... także co ma być to będzie (i proszę nie traktować tego jak namowy do picia:) hehehe
Rucia, Fedra, gocha04, Eavonne, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amicizia wrote:Baetko ja na poczatku zanzaczylam ze az tak dobrze sie nie znam a wiem ze przecie znie pijecie i to okazjonalnie ale tylko napislaam co mysle i ze jest takie ryzyko zawsze zgadza sie ze nie nalezy popadac w paranoje ale uwazam ze kazda z nas ma tu prawo wyrazic sowje zdanie i sowje obawe w danym temacie. it yle
a z aburzeniami owszem doswiadczenia tez ale w przypadku mojego brata sa to bardzo powazne problemy ktore jakby sie poszlo do specjlasity z pewnoscia by okreslil dokladnie. jak jako dzieic chodzililam z siostra do psychologa brat byk jeszcze zdecydownaie za maly a potem juz nie chodzilismy bo uznanonz enie trzeba a bratem sie nikt nie zainteresowla jak podrosl dawniej to nie bylo takie glosne i malo kto sobie z tegi sprawe zdawal. Byc moze Fedrus u Twojego brata jest to problem dotyczacy doswiadczen ale moj brat w byl niemowleciem jak mama sie z ojcem rozstala wiec dorastal juz w spokojnym domu a ma na prawde powazne problemy ze soba w zasadzie te co wam wkleilam wyzej wszystkie dotycza jego lacznie albo na czele z problemami z prawem.. ale to nie tym wiec juz koncze ten temat i sie nie wypowaiwadam wiecej.
a wogole to was opuszczam bo za chwile M wroci z pracy i mamy jechac a my wcale nei spakowani
milego weekendu
to co opisałaś wyżej mogę stwierdzić że z dużą cześcia ja jako dziecko miałam problemy i nie mogło to byc związane z FAS bo mój ojciec biologiczny nie pił...
prawdą jest że teraz dużo zachowań ludzie przypisują różnym chorobą a prawda jest taka ze czasami warto udac się do dobrego lekarza żeby się zdiagnozować i nie popadać w skrajnościLibra lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Effcia28 wrote:muszę gdzieś indziej zapytać może na Aniołkowych mamach?! tam spróbuje:)
Ja miałam!!
Kiedyś (wieki temu) miałam badanie kariotypu (normalnie z krwi) i wyszedł mi źle...kilka lat temu zaczęłam drążyć temat i wybrałam znów do pora. genetycznej i jeszcze raz kariotyp wyszedł mi dobrze - tzn, że teraz (15 lat później) są lepsze metody, dokładniejsze niż za 1 moim kariotypem i docent u którego byłam powiedział,że wtedy (w 1995r) w ogóle niepotrzebnie w wyniku uwzględniona tak maluśka wada.
Effcia obstawiam,że i u Was od tego zaczną-tzn od kariotypu - a w ogóle,wiecie,że mało kto wie,że ma prawo do takich badań właśnie po 2 poronieniach, czy po przekroczeniu 35 roku życia! Ja jak byłam w ciąży to "pochwaliłam" się gince i wysłała mnie na genetyczne usg i dzięki temu miałam mega dokładnie zbadanego Kubusia zanim się urodził
A w ogóle to od dłuższego czasu jestem już w domkuOpłacało się dziś przysiąść ostro do pracy,bo jak skończyłam to usłyszałam "Pani Agnieszko, na dziś to tyle"
Teraz nadrabiam czytanie....M A S A K R A I L E T E G O
shagga mnie lekarz ginekolog powiedział ,że to badanie "należy nam się jak psu zupa"a pytałam bo chciałam wiedzieć czy tylko to badanie kariotypu będziemy mieli robione czy to zależy od lekarza i może zlecić również inne dodatkowe? -
nick nieaktualnydziewczynki, zmykam do domu, bo mnie dzisiaj impreza czeka... mam 70-te urodziny teściowej... trzymajcie kciuki, żebym to jakoś przeżyła, bo już wczoraj rodzinka m mnie wkurzyła... imprezka tajemicą miała być, a tu bratowa mojego m zadzwoniła wczoraj do teściowej, czy to ja czasem nie będę miała problemu, nie będę się złościć, że cała rodzina przyjdzie do nas świętować jej urodziny? halllooo - nie kumam - przecież to miała być niespodzianka dla teściowej?! a po drugie - to mieszkamy z teściami - to sorry, ale gdzie indziej mielibyśmy to świętować?! nigdy nikomu nie zabraniałam przychodzić teściów odwiedzać! zawsze wręcz namawiałam, by ich częściej odwiedzali! a tu takie coś... mój m się wkurrrr... ależ dzisiaj będę się niezręcznie czuła:( i dlaczego? przecież niczego zlego nie zrobiłam:( ludzie to potrafią dziwne sutuacje stwarzać!
Fedra, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Czad .. zima na dworzu a deszcz pada. -6 stopni
no miały się jakieś dwie masy zetrzeć to znaczy ciepła i zimna wiec moze dlatego taka anomalia
ja wczoraj na wieczornym spacerze to z koleżanką dziwne zjawisko obserwowałyśmy tak jakby burza była tzn. w chmurach jakby błyskało a na dworze to chyba coś koło -15 wtedy było i się śmiałyśmy ze UFO chce nam na łąkach wylądowac ale Nas zobaczyli i sie przestraszyliRucia, Libra lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:dziewczynki, zmykam do domu, bo mnie dzisiaj impreza czeka... mam 70-te urodziny teściowej... trzymajcie kciuki, żebym to jakoś przeżyła, bo już wczoraj rodzinka m mnie wkurzyła... imprezka tajemicą miała być, a tu bratowa mojego m zadzwoniła wczoraj do teściowej, czy to ja czasem nie będę miała problemu, nie będę się złościć, że cała rodzina przyjdzie do nas świętować jej urodziny? halllooo - nie kumam - przecież to miała być niespodzianka dla teściowej?! a po drugie - to mieszkamy z teściami - to sorry, ale gdzie indziej mielibyśmy to świętować?! nigdy nikomu nie zabraniałam przychodzić teściów odwiedzać! zawsze wręcz namawiałam, by ich częściej odwiedzali! a tu takie coś... mój m się wkurrrr... ależ dzisiaj będę się niezręcznie czuła:( i dlaczego? przecież niczego zlego nie zrobiłam:( ludzie to potrafią dziwne sutuacje stwarzać!
Librus nie przejmuj się nie ma czym
papatki wszystkim którzy uciekajaLibra lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Czad .. zima na dworzu a deszcz pada. -6 stopni
no miały się jakieś dwie masy zetrzeć to znaczy ciepła i zimna wiec moze dlatego taka anomalia
ja wczoraj na wieczornym spacerze to z koleżanką dziwne zjawisko obserwowałyśmy tak jakby burza była tzn. w chmurach jakby błyskało a na dworze to chyba coś koło -15 wtedy było i się śmiałyśmy ze UFO chce nam na łąkach wylądowac ale Nas zobaczyli i sie przestraszyli
Hahaha spadłam z krzesła -
Rucia ciesze się że Ci się humorek poprawił
ja to jutro chyba nie wytrzymam z ciekawości na uczelni mysze być o 8 i do 17 i nie będe miała jka sprawdzić jak się rozwija u ciebie sytuacja no chyba mnie szlag trafi na tych egzaminach z ciekawości17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia ciesze się że Ci się humorek poprawił
ja to jutro chyba nie wytrzymam z ciekawości na uczelni mysze być o 8 i do 17 i nie będe miała jka sprawdzić jak się rozwija u ciebie sytuacja no chyba mnie szlag trafi na tych egzaminach z ciekawości
Napisz mi na priv numer telefonu to napisze ci smsa.Effcia28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny