X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim uciekającym miłego weekendu i owocnych starań :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do picia alkoholu (nie nałogowo) moja koleżanka 3 lata starała się z m o dziecko... na weselu u znajomych sobie dali czadu, później bara bara i dzisiaj ma 2 letnią córeczkę... także co ma być to będzie (i proszę nie traktować tego jak namowy do picia:) hehehe

Rucia, Fedra, gocha04, Eavonne, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    dziewczynki miłego weekendu ja zmykam
    trzymajcie kciuki za moją ovulkę!

Ja też zmykam, bo Młody już ręce mi nawet zabiera żebym nie stukała na komputerze:)
    zajrze jeszcze

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Baetko ja na poczatku zanzaczylam ze az tak dobrze sie nie znam a wiem ze przecie znie pijecie i to okazjonalnie ale tylko napislaam co mysle i ze jest takie ryzyko zawsze zgadza sie ze nie nalezy popadac w paranoje ale uwazam ze kazda z nas ma tu prawo wyrazic sowje zdanie i sowje obawe w danym temacie. it yle

a z aburzeniami owszem doswiadczenia tez ale w przypadku mojego brata sa to bardzo powazne problemy ktore jakby sie poszlo do specjlasity z pewnoscia by okreslil dokladnie. jak jako dzieic chodzililam z siostra do psychologa brat byk jeszcze zdecydownaie za maly a potem juz nie chodzilismy bo uznanonz enie trzeba a bratem sie nikt nie zainteresowla jak podrosl dawniej to nie bylo takie glosne i malo kto sobie z tegi sprawe zdawal. Byc moze Fedrus u Twojego brata jest to problem dotyczacy doswiadczen ale moj brat w byl niemowleciem jak mama sie z ojcem rozstala wiec dorastal juz w spokojnym domu a ma na prawde powazne problemy ze soba w zasadzie te co wam wkleilam wyzej wszystkie dotycza jego lacznie albo na czele z problemami z prawem.. ale to nie tym wiec juz koncze ten temat i sie nie wypowaiwadam wiecej.

a wogole to was opuszczam bo za chwile M wroci z pracy i mamy jechac a my wcale nei spakowani

milego weekendu

to co opisałaś wyżej mogę stwierdzić że z dużą cześcia ja jako dziecko miałam problemy i nie mogło to byc związane z FAS bo mój ojciec biologiczny nie pił...

prawdą jest że teraz dużo zachowań ludzie przypisują różnym chorobą a prawda jest taka ze czasami warto udac się do dobrego lekarza żeby się zdiagnozować i nie popadać w skrajności ;)

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla lekkiego wyluzowania polecam popodglądać sobie na żywo żubry w Puszczy Białowieskiej :)

http://www.lasy.gov.pl/zubr

Fedra, mauysia, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wysłałam ci wiadomość na priv ;)

p.s. idę sobie kawę machnąć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 14:33

Rucia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już patrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czad .. zima na dworzu a deszcz pada. -6 stopni 8)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie dziś przytrzymali w pracy, skandal :D

Pa dziewoje!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Effcia28 wrote:
    muszę gdzieś indziej zapytać może na Aniołkowych mamach?! tam spróbuje:)

Ja miałam!!
    Kiedyś (wieki temu) miałam badanie kariotypu (normalnie z krwi) i wyszedł mi źle...kilka lat temu zaczęłam drążyć temat i wybrałam znów do pora. genetycznej i jeszcze raz kariotyp wyszedł mi dobrze - tzn, że teraz (15 lat później) są lepsze metody, dokładniejsze niż za 1 moim kariotypem i docent u którego byłam powiedział,że wtedy (w 1995r) w ogóle niepotrzebnie w wyniku uwzględniona tak maluśka wada.
    Effcia obstawiam,że i u Was od tego zaczną-tzn od kariotypu - a w ogóle,wiecie,że mało kto wie,że ma prawo do takich badań właśnie po 2 poronieniach, czy po przekroczeniu 35 roku życia! Ja jak byłam w ciąży to "pochwaliłam" się gince i wysłała mnie na genetyczne usg i dzięki temu miałam mega dokładnie zbadanego Kubusia zanim się urodził :)
    A w ogóle to od dłuższego czasu jestem już w domku :) Opłacało się dziś przysiąść ostro do pracy,bo jak skończyłam to usłyszałam "Pani Agnieszko, na dziś to tyle" :)
    Teraz nadrabiam czytanie....M A S A K R A I L E T E G O :)

shagga mnie lekarz ginekolog powiedział ,że to badanie "należy nam się jak psu zupa"a pytałam bo chciałam wiedzieć czy tylko to badanie kariotypu będziemy mieli robione czy to zależy od lekarza i może zlecić również inne dodatkowe?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki, zmykam do domu, bo mnie dzisiaj impreza czeka... mam 70-te urodziny teściowej... trzymajcie kciuki, żebym to jakoś przeżyła, bo już wczoraj rodzinka m mnie wkurzyła... imprezka tajemicą miała być, a tu bratowa mojego m zadzwoniła wczoraj do teściowej, czy to ja czasem nie będę miała problemu, nie będę się złościć, że cała rodzina przyjdzie do nas świętować jej urodziny? halllooo - nie kumam - przecież to miała być niespodzianka dla teściowej?! a po drugie - to mieszkamy z teściami - to sorry, ale gdzie indziej mielibyśmy to świętować?! nigdy nikomu nie zabraniałam przychodzić teściów odwiedzać! zawsze wręcz namawiałam, by ich częściej odwiedzali! a tu takie coś... mój m się wkurrrr... ależ dzisiaj będę się niezręcznie czuła:( i dlaczego? przecież niczego zlego nie zrobiłam:( ludzie to potrafią dziwne sutuacje stwarzać!

Fedra, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

no miały się jakieś dwie masy zetrzeć to znaczy ciepła i zimna wiec moze dlatego taka anomalia ;)
    ja wczoraj na wieczornym spacerze to z koleżanką dziwne zjawisko obserwowałyśmy tak jakby burza była tzn. w chmurach jakby błyskało a na dworze to chyba coś koło -15 wtedy było i się śmiałyśmy ze UFO chce nam na łąkach wylądowac ale Nas zobaczyli i sie przestraszyli ;)

Rucia, Libra lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    dziewczynki, zmykam do domu, bo mnie dzisiaj impreza czeka... mam 70-te urodziny teściowej... trzymajcie kciuki, żebym to jakoś przeżyła, bo już wczoraj rodzinka m mnie wkurzyła... imprezka tajemicą miała być, a tu bratowa mojego m zadzwoniła wczoraj do teściowej, czy to ja czasem nie będę miała problemu, nie będę się złościć, że cała rodzina przyjdzie do nas świętować jej urodziny? halllooo - nie kumam - przecież to miała być niespodzianka dla teściowej?! a po drugie - to mieszkamy z teściami - to sorry, ale gdzie indziej mielibyśmy to świętować?! nigdy nikomu nie zabraniałam przychodzić teściów odwiedzać! zawsze wręcz namawiałam, by ich częściej odwiedzali! a tu takie coś... mój m się wkurrrr... ależ dzisiaj będę się niezręcznie czuła:( i dlaczego? przecież niczego zlego nie zrobiłam:( ludzie to potrafią dziwne sutuacje stwarzać!

Librus nie przejmuj się nie ma czym :)

papatki wszystkim którzy uciekaja :)

Libra lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:

no miały się jakieś dwie masy zetrzeć to znaczy ciepła i zimna wiec moze dlatego taka anomalia ;)
    ja wczoraj na wieczornym spacerze to z koleżanką dziwne zjawisko obserwowałyśmy tak jakby burza była tzn. w chmurach jakby błyskało a na dworze to chyba coś koło -15 wtedy było i się śmiałyśmy ze UFO chce nam na łąkach wylądowac ale Nas zobaczyli i sie przestraszyli ;)

Hahaha spadłam z krzesła ;D

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra nadrobiłam Was i spadam na razie wszystkim i miłego weekendu życzę:*

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ciesze się że Ci się humorek poprawił :)
    ja to jutro chyba nie wytrzymam z ciekawości na uczelni mysze być o 8 i do 17 i nie będe miała jka sprawdzić jak się rozwija u ciebie sytuacja no chyba mnie szlag trafi na tych egzaminach z ciekawości :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    dobra nadrobiłam Was i spadam na razie wszystkim i miłego weekendu życzę:*

i wzajemnie Kochana :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia ciesze się że Ci się humorek poprawił :)
    ja to jutro chyba nie wytrzymam z ciekawości na uczelni mysze być o 8 i do 17 i nie będe miała jka sprawdzić jak się rozwija u ciebie sytuacja no chyba mnie szlag trafi na tych egzaminach z ciekawości :)

Napisz mi na priv numer telefonu to napisze ci smsa. ;)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeta się skrada tu do Nas ;)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a no to czekamy na Naszą przyszłą mamusie :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 1224 1225 1226 1227 1228 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ