X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    Rucia ciesze się że Ci się humorek poprawił :)
    ja to jutro chyba nie wytrzymam z ciekawości na uczelni mysze być o 8 i do 17 i nie będe miała jka sprawdzić jak się rozwija u ciebie sytuacja no chyba mnie szlag trafi na tych egzaminach z ciekawości :)

Napisz mi na priv numer telefonu to napisze ci smsa. ;)

napisałam dzięki będe spokojniesza dzięki temu i może jakoś te cholerne egzaminy pozdaje :)

a tak w ogóle to pamiętam jak na innej stronie też tak się z dziewczynami zrzyłyśmy ze jak pojechałam na wakacje i nie miałam dostępu do neta to też mi wysyłały informacje co tam u nich tak żebym była na bieżąco teraz to wszystkie praktycznie zaciążone kontak się urwał one mają teraz swoje sprawy a co ja tam moge wiedzieć ehhh :?/

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jest moje pierwsze forum, na którym jestem już dosyć długo, i nigdy go nie opuszczę :)

Woseba, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    ja to jutro chyba nie wytrzymam z ciekawości na uczelni mysze być o 8 i do 17 i nie będe miała jka sprawdzić jak się rozwija u ciebie sytuacja no chyba mnie szlag trafi na tych egzaminach z ciekawości :)

napisałam dzięki będe spokojniesza dzięki temu i może jakoś te cholerne egzaminy pozdaje :)

a tak w ogóle to pamiętam jak na innej stronie też tak się z dziewczynami zrzyłyśmy ze jak pojechałam na wakacje i nie miałam dostępu do neta to też mi wysyłały informacje co tam u nich tak żebym była na bieżąco teraz to wszystkie praktycznie zaciążone kontak się urwał one mają teraz swoje sprawy a co ja tam moge wiedzieć ehhh :?/

Zazwyczaj tak jest, że jak już pojawi się " cel ", to opuszcza się forum, ale coś mi się wydaje, że zadomowiłam się tu na dobre :D

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na tym poprzednim byłam cos około roku była nas tam garstka ale forum umierało śmiercią naturalną a właściciele nie robili nic żebyśmy tam zostali... też nie mam zamiaru opuszczać tego forum ale prawda jest ze dziewczyny które zafasolkują uciekają stąd zeby już nie myśleć ile miały stresu związanego z zajściem i wcale im się nie dziwie :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tu sprawdziłam jestem od końcówki października o matko ale ten czas leci to już mój 4 cykl z ovu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2013, 15:19

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ferda z naszego forum wszystkie zafasolkują a my zostaniemy ;)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ferda z naszego forum wszystkie zafasolkują a my zostaniemy ;)

chciałaś powiedzieć wszystkie i My zafasolkujemy ale tylko My tu zostaniemy :P no i może Gadgetka będzie do Nas zaglądać :)

Rucia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety o Fedro musze spierdzielić z forum, bo mąż przyjechał, i jedziemy do Mc' Donalda na tłuste chessburgery w nagordę za dobre wyniki w nauce mego dziecka. ;) Zjem za wasze zdrowie. Buźka :*

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Niestety o Fedro musze spierdzielić z forum, bo mąż przyjechał, i jedziemy do Mc' Donalda na tłuste chessburgery w nagordę za dobre wyniki w nauce mego dziecka. ;) Zjem za wasze zdrowie. Buźka :*

własnie miałam pisac że ja znikam do nauki :)
    no to miłego popołudnia :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • natusia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wysłałam ci wiadomość na priv :)

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Fedra wysłałam ci wiadomość na priv :)

Dziekuje Natuś jeszcze raz :)

natusia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:) Co tam nowego :)

• Dora Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny
    Wpadam tylko na chwilę, zeby powiedzieć, że wrzuciłam na fb zdjęcie z dzisiejszego USG.
    aa i dzięki za wpisy pod wykresem;-)

Shagga_80, Sandraa, anna_w, Fedra, mauysia, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2013, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Cześć dziewczyny
    Wpadam tylko na chwilę, zeby powiedzieć, że wrzuciłam na fb zdjęcie z dzisiejszego USG.

i znowu nie zobaczę..;(
    Zdrowej ciąży:)

Dora lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:

Zazwyczaj tak jest, że jak już pojawi się " cel ", to opuszcza się forum, ale coś mi się wydaje, że zadomowiłam się tu na dobre :D

Wiecie, rzecz jest w czym innym ...jak wspominałam kiedyś pisałam na jednym forum z Mamuśkami z terminem na maj 2010 no i początkowo, gdy byłyśmy w ciązy to było tak jak tu - nie wyobrażało się dnia bez forum...zresztą przy maluchach nie było roboty, wszystkie siedziałyśmy w domu...potem stopniowo Mamuśki zaczęły wracać do pracy i te które już pracowały miały mniej czasu na forum,bo nawet jeśli wróciły do domu,to chciały nacieszyć się dzieciaczkiem albo nie miały czasu..dopóki też wymieniało się doświadczeniami to i częściej się zaglądało...teraz zaglądam tam niby co dzień, ale czasem nie ma co pisać,albo czasem nikt nie odzywa się...tak że taka kolej rzeczy :( Chociaż oczywiście marzyłoby się,żeby tu było inaczej...
    Uciekam do Młodego...a Tobie Ruciiu życzę smacznego..no i czekam na wieści od Ciebie :) Z nieeeeeeeeeeecierpliowścią :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Cześć dziewczyny

Doruś, napisz coś o wizycie!!
    A ja zmykam..zajrzę później :)

• Treblinka Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2013, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    czy mogę dołączyć?

trzymam kciuki za Was! :)

mauysia, Libra lubią tę wiadomość

ca5bca751c095364c5c30acda8c0b2cf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Trblinka. Napisz coś o sobie:-)

• Treblinka Znajoma

Wysłany: 25 stycznia 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc tak

Jestem szczęśliwą mężatką już prawie 2,5 roku, mamy dziecko z wpadki :) które poczęliśmy w terminie @ :D Mały niedługo kończy 2 latka i chcemy się postarać o rodzeństwo.
    Kiedyś brałam tabletki anty i po odstawieniu nie miałam @ lub miałam bardzo długie cykle. Samo się unormowało,ale cykle miały 30-34 dni. Nagle zaszłam w ciążę choć myślałam,że to niemożliwe z tymi moimi rozwalonymi cyklami. Po porodzie @ wróciła i cykle nawet mi się uregulowały na 34/35 dni. A teraz jak na złość cykl mi się rozjechał i mam już 52 dc. W pewnym momencie rozpoczęłam mierzenie temperatury i ovufriend wyznaczyło mi ją na czwartek w zeszłym tygodniu co by się zgadzało, bo znów miałam wszystkie oznaki płodności. Wątpię w to,że się udało i że miałam owulację,ale gdzieś tam mam troszkę nadziei... ;)

ca5bca751c095364c5c30acda8c0b2cf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłaś u ginekologa z tymi cyklami? Badałaś hormony w ostatnim czasie?

‹‹ 1225 1226 1227 1228 1229 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ