plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia ciesze się że Ci się humorek poprawił
ja to jutro chyba nie wytrzymam z ciekawości na uczelni mysze być o 8 i do 17 i nie będe miała jka sprawdzić jak się rozwija u ciebie sytuacja no chyba mnie szlag trafi na tych egzaminach z ciekawości
Napisz mi na priv numer telefonu to napisze ci smsa.
napisałam dzięki będe spokojniesza dzięki temu i może jakoś te cholerne egzaminy pozdaje
a tak w ogóle to pamiętam jak na innej stronie też tak się z dziewczynami zrzyłyśmy ze jak pojechałam na wakacje i nie miałam dostępu do neta to też mi wysyłały informacje co tam u nich tak żebym była na bieżąco teraz to wszystkie praktycznie zaciążone kontak się urwał one mają teraz swoje sprawy a co ja tam moge wiedzieć ehhh/
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia ciesze się że Ci się humorek poprawił
ja to jutro chyba nie wytrzymam z ciekawości na uczelni mysze być o 8 i do 17 i nie będe miała jka sprawdzić jak się rozwija u ciebie sytuacja no chyba mnie szlag trafi na tych egzaminach z ciekawości
napisałam dzięki będe spokojniesza dzięki temu i może jakoś te cholerne egzaminy pozdaje
a tak w ogóle to pamiętam jak na innej stronie też tak się z dziewczynami zrzyłyśmy ze jak pojechałam na wakacje i nie miałam dostępu do neta to też mi wysyłały informacje co tam u nich tak żebym była na bieżąco teraz to wszystkie praktycznie zaciążone kontak się urwał one mają teraz swoje sprawy a co ja tam moge wiedzieć ehhh/
Zazwyczaj tak jest, że jak już pojawi się " cel ", to opuszcza się forum, ale coś mi się wydaje, że zadomowiłam się tu na dobre -
ja na tym poprzednim byłam cos około roku była nas tam garstka ale forum umierało śmiercią naturalną a właściciele nie robili nic żebyśmy tam zostali... też nie mam zamiaru opuszczać tego forum ale prawda jest ze dziewczyny które zafasolkują uciekają stąd zeby już nie myśleć ile miały stresu związanego z zajściem i wcale im się nie dziwie17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Ferda z naszego forum wszystkie zafasolkują a my zostaniemy
chciałaś powiedzieć wszystkie i My zafasolkujemy ale tylko My tu zostaniemyno i może Gadgetka będzie do Nas zaglądać
Rucia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Niestety o Fedro musze spierdzielić z forum, bo mąż przyjechał, i jedziemy do Mc' Donalda na tłuste chessburgery w nagordę za dobre wyniki w nauce mego dziecka.
Zjem za wasze zdrowie. Buźka :*
własnie miałam pisac że ja znikam do nauki
no to miłego popołudnia17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Cześć dziewczyny
Wpadam tylko na chwilę, zeby powiedzieć, że wrzuciłam na fb zdjęcie z dzisiejszego USG.
aa i dzięki za wpisy pod wykresem;-)Shagga_80, Sandraa, anna_w, Fedra, mauysia, Libra, gocha04 lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Fedra wrote:Rucia wrote:Fedra wrote:Rucia ciesze się że Ci się humorek poprawił
Zazwyczaj tak jest, że jak już pojawi się " cel ", to opuszcza się forum, ale coś mi się wydaje, że zadomowiłam się tu na dobre
Wiecie, rzecz jest w czym innym ...jak wspominałam kiedyś pisałam na jednym forum z Mamuśkami z terminem na maj 2010 no i początkowo, gdy byłyśmy w ciązy to było tak jak tu - nie wyobrażało się dnia bez forum...zresztą przy maluchach nie było roboty, wszystkie siedziałyśmy w domu...potem stopniowo Mamuśki zaczęły wracać do pracy i te które już pracowały miały mniej czasu na forum,bo nawet jeśli wróciły do domu,to chciały nacieszyć się dzieciaczkiem albo nie miały czasu..dopóki też wymieniało się doświadczeniami to i częściej się zaglądało...teraz zaglądam tam niby co dzień, ale czasem nie ma co pisać,albo czasem nikt nie odzywa się...tak że taka kolej rzeczyChociaż oczywiście marzyłoby się,żeby tu było inaczej...
Uciekam do Młodego...a Tobie Ruciiu życzę smacznego..no i czekam na wieści od CiebieZ nieeeeeeeeeeecierpliowścią
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A więc tak
Jestem szczęśliwą mężatką już prawie 2,5 roku, mamy dziecko z wpadkiktóre poczęliśmy w terminie @
Mały niedługo kończy 2 latka i chcemy się postarać o rodzeństwo.
Kiedyś brałam tabletki anty i po odstawieniu nie miałam @ lub miałam bardzo długie cykle. Samo się unormowało,ale cykle miały 30-34 dni. Nagle zaszłam w ciążę choć myślałam,że to niemożliwe z tymi moimi rozwalonymi cyklami. Po porodzie @ wróciła i cykle nawet mi się uregulowały na 34/35 dni. A teraz jak na złość cykl mi się rozjechał i mam już 52 dc. W pewnym momencie rozpoczęłam mierzenie temperatury i ovufriend wyznaczyło mi ją na czwartek w zeszłym tygodniu co by się zgadzało, bo znów miałam wszystkie oznaki płodności. Wątpię w to,że się udało i że miałam owulację,ale gdzieś tam mam troszkę nadziei... -
nick nieaktualny