X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Mayusia!!!! GRATULUJĘ!!!! :*:*:* Ale się cieszę kochana! I pamiętaj... u mnie wyszły takie bladziochy, że na zdjęciach ZUPEŁNIE nie było widać, pamiętasz? A u Ciebie to całkiem całkiem ;) Jesteś w ciąży Bambaryło! I zamiast się zamiartwiać to leć na betę czy cuś :D

Bella, chychaj dmuchaj bo tu od wczoraj cuda się dzieją:) Trochę mauysi, troche Ruci, trochę samirce, i trochę mocniej shagge i Wosebce:)

BellaRosa, mauysia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    shagga ja to kiedyś jadłam i mój żołądek tego nie toleruję-więc jak jest w tabletkach to spróbuje inaczej odpada:)

Ja w dzieciństwie często to jadłam przy przeziębieniu i zawsze lubiłam..i tak mi zostało (ale jak mówię - słodziłam nieco,więc to może klucz do sukcesu :) )

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Belluś :) No, pamietam że miałaś bladziocha, zresztą ja w pierwszej ciąży też miałam takiego bladziocha, że ten dzisiejszy to przy tym "szczyt nasycenia kolorem" ;) Ale fakt faktem, że jestem jeszcze przed terminem @ :/ W czwartek/piątek spróbuję jeszcze raz, ale mam już tylko test o mniejszej czułości (ten dzisiejszy był 10, a w domu mam jeszcze jeden 25), więc może dobrze nie wyjść... Ale na razie się tym nie martwię.

BellaRosa, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebik, przecież Rucia mówiła, że w pierwszej ciąży miała sikanego pozytywa dopiero 5 dni po terminie...
    Więc na razie nie zamartwiaj się na zapas.

zosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ano chucham i dmucham a nawet kicham :D Wszystko prosto na monitor :D Tylko kto potem te moje wszelkie wydzieliny z niego wyczyści ;P
    Wosebko ja Ci się nie dziwię, ze się nie nastawiasz... rozczarowanie boli... więc ja się ponastawiam za Ciebie :D Będę się modlić żeby w końcu się udało!

Libra, Woseba, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Wosebko nie tłumacz sie...z tego że masz ładny wykres, tak ciężko uwierzyć ze mogło sie udać?
    ok narazi zero stresu poczekaj do piątku i powtórz tylko tym czułym

no ciezko mi uwierzyc:(zwłąszca ze starania moze ze 2 razy były...a juz nie raz miałam ładny wykres..i zawsze sie konczył na czerwono:(

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayusia a co ma piernik do wiatraka, że jesteś przed @? :D Też byłam :P I co?:D To znaczy, że to ciąża urojona czy jak?:> kurcze... chyba musze pójść do lekarza i sprawdzić co mnie tam popukuje, bo jeszcze się okaże że to tylko tasiemiec :D

mauysia, Beata, Dora, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    Mayusia a co ma piernik do wiatraka, że jesteś przed @? :D Też byłam :P I co?:D To znaczy, że to ciąża urojona czy jak?:> kurcze... chyba musze pójść do lekarza i sprawdzić co mnie tam popukuje, bo jeszcze się okaże że to tylko tasiemiec :D

No wiesz, ciąża biochemiczna i tak dalej... Nawet dzisiejsza porada dnia mi o tym przypomniała.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak! To na bank ciąża biochemiczna! :D JASNE! Od razu! Słuchaj... ciąża biochemiczna to nie jest wbrew pozorom taka częsta rzecz... limit nieszczęść na tym topiku już jest wyczerpany moja Droga.

Dora, Rucia, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytam tak wsze wypowiedzi i ja na waszym miejscu w tym momencie biegłabym do apteki po tonę testów i testowała do wieczora a i bety tez by nie odpuściła także zamiast gdybać i się zamartwiać biegnijcie i się cieszcie. Bo bedzie dobrze innej opcji niema

mauysia, Beata, Ola_czeka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, może po prostu nie mogę uwierzyć :D

BellaRosa, Beata, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    Beata wrote:
    Wosebko nie tłumacz sie...z tego że masz ładny wykres, tak ciężko uwierzyć ze mogło sie udać?
    ok narazi zero stresu poczekaj do piątku i powtórz tylko tym czułym

no ciezko mi uwierzyc:(zwłąszca ze starania moze ze 2 razy były...a juz nie raz miałam ładny wykres..i zawsze sie konczył na czerwono:(

kochana a widziałas co napisała wczoraj Mazurcia (pomijając juz fakt że wszystkie myslałyśmy ze teraz u niej nie ma na to szans)
    że wcale nawet nie było do srodka? rozumiesz? bo ja jestem w szoku...
    ma dziewczyna szczescie po prostu i moze Ty tez masz!

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!!!
    Czyli jakieś cienie dziś mamy z tego co wyczytałam!!!
    No to gratulacje za te cienie i cień cieni!!!
    Jak tak dzionek mija !!!!!!!Smarujecie jak szalone widzę:-)
    Mój śluz w kotka i myszkę ze mna gra bo rozciągliwy mi się dziś pokazał mało bo mało ale jest!!!ach ta moja piczka!!!:-)

Libra lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzcie i się cieszcie bo złe nastawienie złe myśli sciągają tylko to co nie trzeba.

Beata, Dora, Ola_czeka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Belluś rozbawiłas mnie

BellaRosa, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • BellaRosa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To uwierz ;P Bo jak Ty taki niewierny Tomasz jesteś to bóli porodowych dostaniesz i pomyślisz, ze masz sraczkę :D A to dla dziecka nie byłoby korzystne :> Lepiej uwierzyć z dwojga złego ^^

Beata, AGA 30, mauysia, Dora, Woseba, a-koczek, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Dora Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny

Mauysia gratuluje!
    Wosebko to za wczesnie, niepotrzebne nerwy.
    Rucia i Mauyisia na bete a Libra tez. Sluchajcie beta wychodzi 48h po zagniezdzeniu a te sikance to taka prowizorka troche.Jednej wychodzi a drugiej nie.
    Co do poronien, to ryzyko jest najwieksze do konca calego I trymestru. I nawet wam nie napisze jakie bo nie ma sensu sie tym stresowac. Mozna potem cala ciaze sie zamartwiac a nie o to chodzi. Gdybysmy tak mialu myslec to zadna by sie do tabelki nie wpisala z fasolką....
    Takie jest moje zdanie.

Effcia28, Beata, mauysia, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehehe

hej nie mogę cytować... cytowałam już parę wypowiedzi a wgrało sie bez cytatów

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa wrote:
    To uwierz ;P Bo jak Ty taki niewierny Tomasz jesteś to bóli porodowych dostaniesz i pomyślisz, ze masz sraczkę :D A to dla dziecka nie byłoby korzystne :> Lepiej uwierzyć z dwojga złego ^^

No nie no bez przesaaaaaady ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki to co w końcu lepsze wiesiołek czy siemie lniane?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1271 1272 1273 1274 1275 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ