plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Mayusia!!!! GRATULUJĘ!!!! :*:*:* Ale się cieszę kochana! I pamiętaj... u mnie wyszły takie bladziochy, że na zdjęciach ZUPEŁNIE nie było widać, pamiętasz? A u Ciebie to całkiem całkiem
Jesteś w ciąży Bambaryło! I zamiast się zamiartwiać to leć na betę czy cuś 
Bella, chychaj dmuchaj bo tu od wczoraj cuda się dzieją
Trochę mauysi, troche Ruci, trochę samirce, i trochę mocniej shagge i Wosebce:)
BellaRosa, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:shagga ja to kiedyś jadłam i mój żołądek tego nie toleruję-więc jak jest w tabletkach to spróbuje inaczej odpada:)
Ja w dzieciństwie często to jadłam przy przeziębieniu i zawsze lubiłam..i tak mi zostało (ale jak mówię - słodziłam nieco,więc to może klucz do sukcesu
)
-
Hej Belluś
No, pamietam że miałaś bladziocha, zresztą ja w pierwszej ciąży też miałam takiego bladziocha, że ten dzisiejszy to przy tym "szczyt nasycenia kolorem"
Ale fakt faktem, że jestem jeszcze przed terminem @
W czwartek/piątek spróbuję jeszcze raz, ale mam już tylko test o mniejszej czułości (ten dzisiejszy był 10, a w domu mam jeszcze jeden 25), więc może dobrze nie wyjść... Ale na razie się tym nie martwię.
BellaRosa, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Libra ano chucham i dmucham a nawet kicham
Wszystko prosto na monitor
Tylko kto potem te moje wszelkie wydzieliny z niego wyczyści ;P
Wosebko ja Ci się nie dziwię, ze się nie nastawiasz... rozczarowanie boli... więc ja się ponastawiam za Ciebie
Będę się modlić żeby w końcu się udało!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Wosebko nie tłumacz sie...z tego że masz ładny wykres, tak ciężko uwierzyć ze mogło sie udać?
ok narazi zero stresu poczekaj do piątku i powtórz tylko tym czułym
no ciezko mi uwierzyc:(zwłąszca ze starania moze ze 2 razy były...a juz nie raz miałam ładny wykres..i zawsze sie konczył na czerwono:( -
Mayusia a co ma piernik do wiatraka, że jesteś przed @?
Też byłam
I co?
To znaczy, że to ciąża urojona czy jak?:> kurcze... chyba musze pójść do lekarza i sprawdzić co mnie tam popukuje, bo jeszcze się okaże że to tylko tasiemiec
mauysia, Beata, Dora, Amicizia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Mayusia a co ma piernik do wiatraka, że jesteś przed @?
Też byłam
I co?
To znaczy, że to ciąża urojona czy jak?:> kurcze... chyba musze pójść do lekarza i sprawdzić co mnie tam popukuje, bo jeszcze się okaże że to tylko tasiemiec 
No wiesz, ciąża biochemiczna i tak dalej... Nawet dzisiejsza porada dnia mi o tym przypomniała.
-
Tak! To na bank ciąża biochemiczna!
JASNE! Od razu! Słuchaj... ciąża biochemiczna to nie jest wbrew pozorom taka częsta rzecz... limit nieszczęść na tym topiku już jest wyczerpany moja Droga.
Dora, nick nieaktualny, Amicizia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Czytam tak wsze wypowiedzi i ja na waszym miejscu w tym momencie biegłabym do apteki po tonę testów i testowała do wieczora a i bety tez by nie odpuściła także zamiast gdybać i się zamartwiać biegnijcie i się cieszcie. Bo bedzie dobrze innej opcji niema
mauysia, Beata, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Woseba wrote:Beata wrote:Wosebko nie tłumacz sie...z tego że masz ładny wykres, tak ciężko uwierzyć ze mogło sie udać?
ok narazi zero stresu poczekaj do piątku i powtórz tylko tym czułym
no ciezko mi uwierzyc:(zwłąszca ze starania moze ze 2 razy były...a juz nie raz miałam ładny wykres..i zawsze sie konczył na czerwono:(
kochana a widziałas co napisała wczoraj Mazurcia (pomijając juz fakt że wszystkie myslałyśmy ze teraz u niej nie ma na to szans)
że wcale nawet nie było do srodka? rozumiesz? bo ja jestem w szoku...
ma dziewczyna szczescie po prostu i moze Ty tez masz!
mauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie

-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!!!
Czyli jakieś cienie dziś mamy z tego co wyczytałam!!!
No to gratulacje za te cienie i cień cieni!!!
Jak tak dzionek mija !!!!!!!Smarujecie jak szalone widzę
Mój śluz w kotka i myszkę ze mna gra bo rozciągliwy mi się dziś pokazał mało bo mało ale jest!!!ach ta moja piczka!!!
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
To uwierz ;P Bo jak Ty taki niewierny Tomasz jesteś to bóli porodowych dostaniesz i pomyślisz, ze masz sraczkę
A to dla dziecka nie byłoby korzystne :> Lepiej uwierzyć z dwojga złego ^^
Beata, nick nieaktualny, mauysia, Dora, nick nieaktualny, a-koczek, Amicizia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Mauysia gratuluje!
Wosebko to za wczesnie, niepotrzebne nerwy.
Rucia i Mauyisia na bete a Libra tez. Sluchajcie beta wychodzi 48h po zagniezdzeniu a te sikance to taka prowizorka troche.Jednej wychodzi a drugiej nie.
Co do poronien, to ryzyko jest najwieksze do konca calego I trymestru. I nawet wam nie napisze jakie bo nie ma sensu sie tym stresowac. Mozna potem cala ciaze sie zamartwiac a nie o to chodzi. Gdybysmy tak mialu myslec to zadna by sie do tabelki nie wpisala z fasolką....
Takie jest moje zdanie.
Effcia28, Beata, mauysia, Amicizia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥

[/link]