plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Mayusia!!!! GRATULUJĘ!!!! :*:*:* Ale się cieszę kochana! I pamiętaj... u mnie wyszły takie bladziochy, że na zdjęciach ZUPEŁNIE nie było widać, pamiętasz? A u Ciebie to całkiem całkiem
Jesteś w ciąży Bambaryło! I zamiast się zamiartwiać to leć na betę czy cuś
Bella, chychaj dmuchaj bo tu od wczoraj cuda się dziejąTrochę mauysi, troche Ruci, trochę samirce, i trochę mocniej shagge i Wosebce:)
BellaRosa, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:shagga ja to kiedyś jadłam i mój żołądek tego nie toleruję-więc jak jest w tabletkach to spróbuje inaczej odpada:)
Ja w dzieciństwie często to jadłam przy przeziębieniu i zawsze lubiłam..i tak mi zostało (ale jak mówię - słodziłam nieco,więc to może klucz do sukcesu)
-
Hej Belluś
No, pamietam że miałaś bladziocha, zresztą ja w pierwszej ciąży też miałam takiego bladziocha, że ten dzisiejszy to przy tym "szczyt nasycenia kolorem"
Ale fakt faktem, że jestem jeszcze przed terminem @
W czwartek/piątek spróbuję jeszcze raz, ale mam już tylko test o mniejszej czułości (ten dzisiejszy był 10, a w domu mam jeszcze jeden 25), więc może dobrze nie wyjść... Ale na razie się tym nie martwię.
BellaRosa, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
Libra ano chucham i dmucham a nawet kicham
Wszystko prosto na monitor
Tylko kto potem te moje wszelkie wydzieliny z niego wyczyści ;P
Wosebko ja Ci się nie dziwię, ze się nie nastawiasz... rozczarowanie boli... więc ja się ponastawiam za CiebieBędę się modlić żeby w końcu się udało!
Libra, Woseba, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:Wosebko nie tłumacz sie...z tego że masz ładny wykres, tak ciężko uwierzyć ze mogło sie udać?
ok narazi zero stresu poczekaj do piątku i powtórz tylko tym czułym
no ciezko mi uwierzyc:(zwłąszca ze starania moze ze 2 razy były...a juz nie raz miałam ładny wykres..i zawsze sie konczył na czerwono:( -
Mayusia a co ma piernik do wiatraka, że jesteś przed @?
Też byłam
I co?
To znaczy, że to ciąża urojona czy jak?:> kurcze... chyba musze pójść do lekarza i sprawdzić co mnie tam popukuje, bo jeszcze się okaże że to tylko tasiemiec
mauysia, Beata, Dora, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość
-
BellaRosa wrote:Mayusia a co ma piernik do wiatraka, że jesteś przed @?
Też byłam
I co?
To znaczy, że to ciąża urojona czy jak?:> kurcze... chyba musze pójść do lekarza i sprawdzić co mnie tam popukuje, bo jeszcze się okaże że to tylko tasiemiec
No wiesz, ciąża biochemiczna i tak dalej... Nawet dzisiejsza porada dnia mi o tym przypomniała. -
Czytam tak wsze wypowiedzi i ja na waszym miejscu w tym momencie biegłabym do apteki po tonę testów i testowała do wieczora a i bety tez by nie odpuściła także zamiast gdybać i się zamartwiać biegnijcie i się cieszcie. Bo bedzie dobrze innej opcji niema
mauysia, Beata, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
Woseba wrote:Beata wrote:Wosebko nie tłumacz sie...z tego że masz ładny wykres, tak ciężko uwierzyć ze mogło sie udać?
ok narazi zero stresu poczekaj do piątku i powtórz tylko tym czułym
no ciezko mi uwierzyc:(zwłąszca ze starania moze ze 2 razy były...a juz nie raz miałam ładny wykres..i zawsze sie konczył na czerwono:(
kochana a widziałas co napisała wczoraj Mazurcia (pomijając juz fakt że wszystkie myslałyśmy ze teraz u niej nie ma na to szans)
że wcale nawet nie było do srodka? rozumiesz? bo ja jestem w szoku...
ma dziewczyna szczescie po prostu i moze Ty tez masz!mauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!!!
Czyli jakieś cienie dziś mamy z tego co wyczytałam!!!
No to gratulacje za te cienie i cień cieni!!!
Jak tak dzionek mija !!!!!!!Smarujecie jak szalone widzę
Mój śluz w kotka i myszkę ze mna gra bo rozciągliwy mi się dziś pokazał mało bo mało ale jest!!!ach ta moja piczka!!!Libra lubi tę wiadomość
-
To uwierz ;P Bo jak Ty taki niewierny Tomasz jesteś to bóli porodowych dostaniesz i pomyślisz, ze masz sraczkę
A to dla dziecka nie byłoby korzystne :> Lepiej uwierzyć z dwojga złego ^^
Beata, AGA 30, mauysia, Dora, Woseba, a-koczek, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Mauysia gratuluje!
Wosebko to za wczesnie, niepotrzebne nerwy.
Rucia i Mauyisia na bete a Libra tez. Sluchajcie beta wychodzi 48h po zagniezdzeniu a te sikance to taka prowizorka troche.Jednej wychodzi a drugiej nie.
Co do poronien, to ryzyko jest najwieksze do konca calego I trymestru. I nawet wam nie napisze jakie bo nie ma sensu sie tym stresowac. Mozna potem cala ciaze sie zamartwiac a nie o to chodzi. Gdybysmy tak mialu myslec to zadna by sie do tabelki nie wpisala z fasolką....
Takie jest moje zdanie.
Effcia28, Beata, mauysia, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥