plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dora wrote:Witajcie dziewczyny
Mauysia gratuluje!
Wosebko to za wczesnie, niepotrzebne nerwy.
Rucia i Mauyisia na bete a Libra tez. Sluchajcie beta wychodzi 48h po zagniezdzeniu a te sikance to taka prowizorka troche.Jednej wychodzi a drugiej nie.
Co do poronien, to ryzyko jest najwieksze do konca calego I trymestru. I nawet wam nie napisze jakie bo nie ma sensu sie tym stresowac. Mozna potem cala ciaze sie zamartwiac a nie o to chodzi. Gdybysmy tak mialu myslec to zadna by sie do tabelki nie wpisala z fasolką....
Takie jest moje zdanie.
Cześć Doruś,
Dobrze mówi, polać jej Piccolo!Dora, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:BellaRosa wrote:To uwierz ;P Bo jak Ty taki niewierny Tomasz jesteś to bóli porodowych dostaniesz i pomyślisz, ze masz sraczkę
A to dla dziecka nie byłoby korzystne :> Lepiej uwierzyć z dwojga złego ^^
No nie no bez przesaaaaaady
hahah;-) Bella to dobre bylo;-)BellaRosa lubi tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
Piccolo to nie wiem czy by mi przez gardlo przeszlo;-) od tygodnia mam mdlosci..blee.. o wiem jak was mdlisci dopadna to uwierzycie dziewczynki..nasze niedowiarki..
haha juz nawet moejmu mezowi sie oststnio zrobilo niedobrze jak sie nasluchal jak mnie mdli....co jest tylkk dowodem na to jak dziala na psychike sluchanie i myslenie o przypadlosciach....
A my tu dmuchamy i chuchamy na Was.mauysia, Beata, gocha04, Amicizia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:Beata wrote:dziewczynki to co w końcu lepsze wiesiołek czy siemie lniane?
To zależy od kobiety.
Z kolei na niektóre nie działa ani to ani toWięc trudno orzec.
Mayuś a może po prostu odstawic magnez co myslisz? wcześniej miałam zawsze sporo śluzu w tym czasie... a teraz juz 2 mies. łukam i czuję suszę```````````choć niby w środku rozciagliwy jest.. ale obawiam sie ze moze go za mało dla plemniczków..Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata a masz niedobory magnezu? pijesz duzo kawy¿
bo mi lekarka kazala osstawic witaminy do 10 tyg. teraz jedynie kwas foliowy biore.
Jak nie masz niedoborow magnezu to nie musisz go brac. Ale to zalezy ile kawy pijesz....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 09:55
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co dziewczyny!!!
Gdybym lekarzowi wczoraj powiedziała o naszym forum to pewnie żadnych tabletek by mi na ciśnienie nie przepisywał tylko wprowadził zakaz zbliżania się do kompa!!!
Bo jak tu takie emocje to ciśnienie skacze na okrągło hi hi hi!!Eavonne, Libra lubią tę wiadomość
-
ja to w ogóle gdyby nie ten magnez to bym miała normalne cykle.. a tak to chciałam polepszyć a zepsułam:)
dlatego teraz nic nie biorę. i patrzę co będzie w tym cyklu. wczoraj już robiłam test owulacyjny, wpisałam pozytywny, choć byłam na90% przekonana bo zaciemnił się dopiero ok 5 minut po. ale nie o to chodzi.. wczoraj miałam 13dc a ja zawsze miałam owulke 17dc.. więc czekam -
nick nieaktualnyHej laski piszę od syna z tel. nie spałam dobrze, oczy podkrążone, jedziemy już od 5-tej. Wi-fi dobra rzecz.
MAUYSIA moja kochana....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...tra ta ta ta! ...gratuluję...no nie wierzę! jestem niemożliwie szczęśliwa!!!!!!!!!!!!!!!
Rucia potwierdził się drugi sikaniec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jupi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyny na betę!!!!!i to już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ile ja się nastukałam tych wykrzykników!wosebko mi się z Dominem w ciąży śniły rybki...w akwarium...i wyglądały jak płody, kijanki czy coś w tym stylu.
Jestem za Ciebie dobrej myśli!
mauysia, Woseba, Dora, Beata, gocha04, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:muzarciu, jak ty teraz chuchniesz, dmuchniesz swoimi fluidkami niespodziewajkami to w przyszłym miesiącu nasza tabelka od góry do dołu będzie obsypana fasolinkami:)
to dlatego Mazurciowe szalejące wirusy tak w styczniu dały czadu, że się wielu staraczkom zazieleniło, a ona sama nie była tego śwaidoma hehe
Gratulacje Muzariu, teraz nie ma bata już wszystko musi być dobrze i z ciążą i z tatą!
Idę dalej nadraniać, może do 15:00 zdąrze..heh:) i witam się ze wszystkimi!
u mnie wczoraj na teście owu pojawiła się bladziusieńka druga kreska, czyli zbliżam się do owulacji.mauysia, Beata, Libra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧