plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Może to głupuie ale od momentu wystąpienia owulacji ile mam czasu na stosunek żeby coś z tego wykiełkowało?
jajeczko ok 24-36 godz płodne jest plemniki docierają do celu od 6do 10godzin od stosunku więc za wiele nie zostaje tam czasu!!!Ale szansa zawsze jest:-)
olus22 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry
po nadrobieniu (zajęło mi to godzinę) ale przynajmniej mi emocję trochę opadły...
niestety nie mogę cytować ani lajkować ale...
wychodzi na to że jednak jestem czarownicą (tak juz na mnie mówili w podstawówce) i może Bóg mnie wysłuchał ze oddaje Wam moje cykle i płodne dni
Dzięki Ruciu za informacje bo od rana dzięki temu rozpierdzielają mnie emocje jestem tak podjarana że masakra tak się ciesze Waszym szcześciem zaraz mi chyba klawaitura przestanie działać bo cała pływa w moich łzach radości ehhh
i jak ja się mam na czym kolwiek skupić no jak a tu jeszcze tyle nie pewności tyle oczekiwań
Libra Kochana moja mam nadzieję że ty też zobaczysz za dni parę dwie kreski...
Woseba spokojnie jeszcze nie wszystko stracone a raczej jeszcze wszystko przed Tobą
Ruciu i Mauysiu rzucam kolejny czar na intensywniejszą drugą kreskę żeby już niebył cień cienia i zeby beta była wysoka
i tym optymistycznym akcentem ide robic pranie i biore się za mój angielskimauysia, olus22, Beata, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
A i apropo ja tez tu zostaje i się nigdzie nie wybieram jak to mój M. powiedział to forum jest moją pasją bo przeżywam każdą jedną historię z osobna
pisałam o tym Librze więc napisze i Wam
po 3 królach albo i przed (ale chyba przed bo to jakoś po Sylwestrze było) pojechaliśmy z M. w góry na parę dni i kiedy on jeżdził na nartach ja chodziłam sobie po szlakach i przy jednym z nich była kapliczka stanęłam tak i się pomodliłam by Bóg dał Wam fasolki - i tak patrząć w kalendarz nachodzi mnie pytanie czy ja właśnie się w 3 króli o to nie modliłam bo wtedy spadł śnieg- zresztą nie ważne ważne że jest efekt
mauysia, olus22, Woseba, Beata, gocha04, Amicizia, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnymauysia wrote:Wosebik, przecież Rucia mówiła, że w pierwszej ciąży miała sikanego pozytywa dopiero 5 dni po terminie...
Więc na razie nie zamartwiaj się na zapas.
I to też ledwo go było twdy widać ! Ja sikańcom nie ufam dlatego poszłam na betęWynik po 15stej
mauysia, Dora, Shagga_80, Fedra, zosia-ktosia, Woseba, Beata, gocha04, Amicizia, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:mauysia wrote:Wosebik, przecież Rucia mówiła, że w pierwszej ciąży miała sikanego pozytywa dopiero 5 dni po terminie...
Więc na razie nie zamartwiaj się na zapas.
I to też ledwo go było twdy widać ! Ja sikańcom nie ufam dlatego poszłam na betęWynik po 15stej
No to godziny w napieciu ach!!!!!!!!!!!Gdzie tam 15???