plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja tam łykam magnez i castagnus i jakoś nie wiedze roznicy zeby było lepiej lub gozrej...na mnie to chyba nic nie dziala..kurna rucia a ja tylk odo 15 będe..chyba Ci nr tel wyśle na priv to mnie poinformujesz jaki wynik:)ok?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2013, 11:36
-
mauysia wrote:O ty cicha wodo!
To zdąż z raportem do 15:30, żebym zobaczyła przed wyjściem z pracy
no no ja tez do 15.30
Mayuś a ty prosto po robocie!Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:mauysia wrote:O ty cicha wodo!
no no ja tez do 15.30
Mayuś a ty prosto po robocie!
Hehe, żeby to było takie prosteMuszę synalka odebrać ze żłoba, do tego M wyjeżdża jutro na dwa dni, i dopiero w sobotę będę miała chwilę oddechu.
-
Woseba wrote:ja tam łykam magnez i castagnus i jakoś nie wiedze roznicy zeby było lepiej lub gozrej...na mnie to chyba nic nie dziala..kurna rucia a ja tylk odo 15 będe..chyba Ci nr tel wyśle na priv to mnie poinformujesz jaki wynik:)ok?
napiszę ci jakby co:) bo nie wiem czy rutka jeszcze jestWoseba lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beata wrote:mauysia wrote:O ty cicha wodo!
no no ja tez do 15.30
Mayuś a ty prosto po robocie!
Hehe, żeby to było takie prosteMuszę synalka odebrać ze żłoba, do tego M wyjeżdża jutro na dwa dni, i dopiero w sobotę będę miała chwilę oddechu.
A właściwie to w piątek! Przecież mam w piątek dzień wolnyMuszę się przepisać na piątek!
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:Woseba wrote:ja tam łykam magnez i castagnus i jakoś nie wiedze roznicy zeby było lepiej lub gozrej...na mnie to chyba nic nie dziala..kurna rucia a ja tylk odo 15 będe..chyba Ci nr tel wyśle na priv to mnie poinformujesz jaki wynik:)ok?
napiszę ci jakby co:) bo nie wiem czy rutka jeszcze jest
oki Zosiu:)zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
hmmm mam być szczera czy słodka...
nie no tak na poważnie wszystko sie może zdarzyć! choć ja chyba przygotowałabym sie na kolejny cykl... ale kciuki trzymam fajne byłoby zaskoczenie pozytywneOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
zosia-ktosia wrote:Beata wrote:zosia-ktosia wrote:ja to w ogóle gdyby nie ten magnez to bym miała normalne cykle.. a tak to chciałam polepszyć a zepsułam:)
dlatego teraz nic nie biorę. i patrzę co będzie w tym cyklu. wczoraj już robiłam test owulacyjny, wpisałam pozytywny, choć byłam na90% przekonana bo zaciemnił się dopiero ok 5 minut po. ale nie o to chodzi.. wczoraj miałam 13dc a ja zawsze miałam owulke 17dc.. więc czekam
aha no włąśnie zosiu czyli Tobie negatywnie wpłynął?
a jaki brałaś z jakimi dodatkami?
bo to może własnie kwestia tych innych składników które są razem?
mi też teraz strasznie sie pogmatwało...
zawsze miałam, duzo sluzu już od ok 11d.c. pomimo że owulka była 18 ..
a teraz susza a dziś już 17d.c. i nie wiem czy to magnez czy to ten mój kopniety pęcherzyk?
magnez z wit b6. i przez to miałam mniej śluzu i owulka była później. jedno co dobre że mi wydłużyła się faza lutealna (ale o 1 dzień)
NO WĄŁŚNIE CZYLI OD DZIŚ WYRZUCAMY MAGNEZ W PIIIII....U
Fedruś orzechy tak dobrze wpływają?
Gosiu zerknij na mój wykres ja już tle dni robie i nic a cały czas mam cień drugiej kreski..Oliwka 2006
-
Mayuś!!!! nie wykręcej sie tu
ja zawsze z Oliwką chodzę na te badania wiec to nie problem
bierz Leosia i na krew marsz!Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:zosia-ktosia wrote:Beata wrote:zosia-ktosia wrote:ja to w ogóle gdyby nie ten magnez to bym miała normalne cykle.. a tak to chciałam polepszyć a zepsułam:)
dlatego teraz nic nie biorę. i patrzę co będzie w tym cyklu. wczoraj już robiłam test owulacyjny, wpisałam pozytywny, choć byłam na90% przekonana bo zaciemnił się dopiero ok 5 minut po. ale nie o to chodzi.. wczoraj miałam 13dc a ja zawsze miałam owulke 17dc.. więc czekam
aha no włąśnie zosiu czyli Tobie negatywnie wpłynął?
a jaki brałaś z jakimi dodatkami?
bo to może własnie kwestia tych innych składników które są razem?
mi też teraz strasznie sie pogmatwało...
zawsze miałam, duzo sluzu już od ok 11d.c. pomimo że owulka była 18 ..
a teraz susza a dziś już 17d.c. i nie wiem czy to magnez czy to ten mój kopniety pęcherzyk?
magnez z wit b6. i przez to miałam mniej śluzu i owulka była później. jedno co dobre że mi wydłużyła się faza lutealna (ale o 1 dzień)
NO WĄŁŚNIE CZYLI OD DZIŚ WYRZUCAMY MAGNEZ W PIIIII....U
Fedruś orzechy tak dobrze wpływają?
Gosiu zerknij na mój wykres ja już tle dni robie i nic a cały czas mam cień drugiej kreski..
orzechy to sobie mój zakupił bo wyczytał ze mają dużo rożnych witamin poczynając od cynku selenu i czegoś tam jeszcze (taki naturalny wspomagacz)...
a czy naprawdę pomagają na śluz nie wiem ja zawsze miałam z tym problem a w tym cyklu jakby nie było zaopserwowałam go dużo szybciej i dużo więcejBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:Mayuś!!!! nie wykręcej sie tu
bierz Leosia i na krew marsz!
Aaa no właśnie, poza tym laboratorium w Lux Medzie jest czynne tylko do 17, a najwcześniej mogłabym tam zlądować może o 17:15, więc odpada. Pozostaję przy piątku. -
mauysia wrote:Beata wrote:Mayuś!!!! nie wykręcej sie tu
bierz Leosia i na krew marsz!
Aaa no właśnie, poza tym laboratorium w Lux Medzie jest czynne tylko do 17, a najwcześniej mogłabym tam zlądować może o 17:15, więc odpada. Pozostaję przy piątku.
tatata... no dobra musimy czekać w takim razie... ale obiecaj ze pobiegniesz z rana, u Ciebie tego samego dnia sa wyniki?
ja to muszę czekać zawsze do dnia nastepnego..Oliwka 2006
-
Effcia28 wrote:to ja też wejdę na forum o 15 żeby się wyniku dowiedzieć:)Tylko jak wszystkie zostaną powiadomiane sms-em to niech któraś da znać też tutaj:)żebyśmy się mogły wszystkie cieszyć wiadomością!
spokojnie Effcia na pewno na forum się info pojawi ja już o to zadbamBeata, mauysia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
witam was kochane czytam czytam i czytam i sie zachwycam waszymi tekstami są bezbłedne
trzymam za was kciuki mam nadzieje ze ten koniec stycznia bedzie zafasolkowany ciumki
a tak po zatym to dzis na obiadek nasło mnie na spagetti życzę wam panie SMACZNEGOzosia-ktosia, mauysia, Libra lubią tę wiadomość