plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
olus22 wrote:witam was kochane czytam czytam i czytam i sie zachwycam waszymi tekstami są bezbłedne
trzymam za was kciuki mam nadzieje ze ten koniec stycznia bedzie zafasolkowany ciumki
a tak po zatym to dzis na obiadek nasło mnie na spagetti życzę wam panie SMACZNEGO
a mnie naszło na barszcz czerwony z makaronem i też życze wszystki smaczegozosia-ktosia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Beata wrote:mauysia wrote:Beata wrote:Mayuś!!!! nie wykręcej sie tu
ja zawsze z Oliwką chodzę na te badania wiec to nie problem
bierz Leosia i na krew marsz!
Aaa no właśnie, poza tym laboratorium w Lux Medzie jest czynne tylko do 17, a najwcześniej mogłabym tam zlądować może o 17:15, więc odpada. Pozostaję przy piątku.
tatata... no dobra musimy czekać w takim razie... ale obiecaj ze pobiegniesz z rana, u Ciebie tego samego dnia sa wyniki?
ja to muszę czekać zawsze do dnia nastepnego..
Idę w piątek rano i postaram się przekonać panie laborantki, żeby zrobiły na citoFedra, Beata lubią tę wiadomość
-
zresztą na każdą można tutaj liczyć-każda z Was ma zawsze jakąś dobrą rade,pocieszy w razie czego.Także wszystkie jesteście równie niezastąpione-za to Was LUBIĘ KOCHANE MOJE:*
mauysia, zosia-ktosia, Beata, Fedra, olus22, Amicizia, gadgeta, gocha04, Libra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Wiecie co jak fasolek tyle w tygodniu się posypie to ja naprawdę sama zostanę tu!!
Pranie by się mogło same włączyć ale się nie włączy he he!!! wiosna się robi za oknem!!!
Aguś nie zostaniesz sama,bo ja zostanę z Tobą...u mnie kolejny cykl nie udany raczej i nie mówcie mi,że póki nie ma @,nadzieja jest!!!
Ja to wiem, bo szyjka już mięknie i otwiera się ;(Więc nie pozostawia mi złudzeń...
A tak w ogóle to witam się z wszystkimi i również cichutko gratuluję Mayusi ;)Może za miesiąc my zobaczymy dwie kreseczki Aga;)zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, chyba ewidentnie zbliża mi się @ bo mam wahania nastrojów...jak zwykle przed @.... i nie chodzi mi o to,byście mnie pocieszały, tłumaczyły,że co ma być to będzie,że to nie tragedia itd...ja to wszystko wiem! Przecież mam plan na nowy cykl,ale chodzi raczej o to,że dziś (już teraz nie boję się użyć tego słowa) mam doła i nie mam na to wpływu,cokolwiek bym sobie nie wmawiała...i wszystko widzę w czarnych kolorach...i nie jest raczej moim wykresem spowodowany,czy tym dzisiejszym spadkiem....i ten mój poprzedni post miał mieć inny wydźwięk, ale ugryzłam się w palec (?!) i nie napisałam co chciałam napisać...
Jezu jak ja nie lubię tego swojego nastroju wisielczego
Jeśli pozwolicie posiedzę z Wami...i tylko poczytam Was...mauysia, Effcia28, olus22, Beata lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:u mnie dziś grochóweczka na boczku;)
Mniam...
Moja teściowa (uwielbia zdrobnienia) powiedziałaby "grochóweczka na boczeczku"
(ale i tak zabiła mnie raz, jak powiedziała że dostała "list z baneczku")
Taka dygresyjka...Fedra, zosia-ktosia, Beata, kopciuszek126, Amicizia lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:AGA 30 wrote:Wiecie co jak fasolek tyle w tygodniu się posypie to ja naprawdę sama zostanę tu!!
Pranie by się mogło same włączyć ale się nie włączy he he!!! wiosna się robi za oknem!!!
Aguś nie zostaniesz sama,bo ja zostanę z Tobą...u mnie kolejny cykl nie udany raczej i nie mówcie mi,że póki nie ma @,nadzieja jest!!!
Ja to wiem, bo szyjka już mięknie i otwiera się ;(Więc nie pozostawia mi złudzeń...
A tak w ogóle to witam się z wszystkimi i również cichutko gratuluję Mayusi ;)Może za miesiąc my zobaczymy dwie kreseczki Aga;)
witaj Kopciuszku
ja jestem z Wami też!Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Kurcze, chyba ewidentnie zbliża mi się @ bo mam wahania nastrojów...jak zwykle przed @.... i nie chodzi mi o to,byście mnie pocieszały, tłumaczyły,że co ma być to będzie,że to nie tragedia itd...ja to wszystko wiem! Przecież mam plan na nowy cykl,ale chodzi raczej o to,że dziś (już teraz nie boję się użyć tego słowa) mam doła i nie mam na to wpływu,cokolwiek bym sobie nie wmawiała...i wszystko widzę w czarnych kolorach...i nie jest raczej moim wykresem spowodowany,czy tym dzisiejszym spadkiem....i ten mój poprzedni post miał mieć inny wydźwięk, ale ugryzłam się w palec (?!) i nie napisałam co chciałam napisać...
Jezu jak ja nie lubię tego swojego nastroju wisielczego
Jeśli pozwolicie posiedzę z Wami...i tylko poczytam Was...
no to może przestań gryść się w język i wyduś to z siebie a może się troche lepiej poczujesz...
jeśli nie piszesz wszystkiego co chciałabyś powiedzieć to My (czytaj ja) odpisuje na to co czytam moze i czarownica ze mnie niezłaale w myślach nie czytam
Beata, mauysia, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi