X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny zobaczcie ile sie tu dzieje i jest nas strasznie dużo czasem nie sposób jest odpowiedzieć i wychaczyć wszystko

ale Ciebie Saaguuś odrazu zauważyłam i jak tylko doszłam to odpisałam!!!!
    tylko mi sie nie zacytowało ale myslałam ze to jasne że do Ciebie...

tez nieraz sie tu czułam zbędna... :( ale to nasz hormony...przeszło mi i wracałam a wrażliwa jestem bardzo i wybuchowa jak Ty zresztą hheh juz sie trochę poznałyśmy,,,

ale przykro mi jeśli nie takiej odpowidzi się spodziewałaś... mój cykl ostatni i przed ostatni wygladął tak samo jak Twój... dlatego napisałam Ci co myslę ale życzyłam żeby jednak okazał sie szczesliwy i napisałam że trzymam kciuki ale tego to juz nie widziałaś?
    jestem zła!!!
    zobaczyłas tylko drugi post...

mauysia, Effcia28, Fedra, Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, harmider to dobre słowo, szczególnie jak każde dwie laseczki piszą o czymś innym i w sumie robi się z 8 wątków jednocześnie :) Wtedy jest jazda i na forum czuję się jak w kosmosie :D Dziś rano tak np. było.

Effcia28, Fedra, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja to ujme tak może troche dobitnie:

JA JAK NIE MAM NIC MĄDREGO DO POWIEDZENIA TO SIĘ PO PROSTU NIE ODZYWAM BO NIE CHCE ZAŚMIECAĆ FORUM CO MOŻE BYĆ ODEBRANE ZE KOGOŚ NIE ZAUWAŻAM... CO OCZYWIŚCIE NIE JEST PRAWDĄ...

Effcia powiem tak ja się tu prawie z butami wryłam przywitałam i dołączyłam do rozmowy czasem się mniej czasem więcej odzywam ale to raczej wynika z tego że ja ogólnie lubie gadać (jak to mój czasem mój zagadałabym człowieka na śmierć)... co dziwne nie pamiętam Was po imieniu tylko po nicku bo ja to czasami mam problemy z głowa przepraszam z pamięcia...

tylko jedno też trzeba zrozumieć że na tym wątku często się pewne sprawy powtarzają i czasami ktoś już nie ma siły 100 raz o tym pisać (każdy ma gorszy lub lepszy dzień)...

mauysia, Effcia28, Beata, zosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    ja tutaj jestem na tym forum od pażdziernika ale napisałam pierwszego posta w grudniu po drugim poronieniu:(i powiem Wam więcej każda jest tu widziana tylko po prostu niektóre z was są tu bardziej zżyte i dlatego tak jest a nie inaczej!Ja też się ostatnio zastanawiam czy nie zrezygnować z tego forum bo wydaje trudno się tu wbić w ta Wasza przyjażń i nigdy nie będę tak z wami zżyta jak bym chciała być:(tak jak np.fedra,muzarcia,zosia,mayusia,libra,beatka,woseba itd:)

Effcia nie panikuj ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mayusia Twoja teściowa jest the best!!! normalnie chyba się posiurkam ze śmiechu ;)

mauysia, zosia-ktosia, Libra lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz mam gorszego doła....to ewidentnie huśtawka przed @... ZUPEŁNIE NIE DO WYJAŚNIENIA!

Jakby to napisać,bym sama przed sobą umiała przyznać,że chodziło mi o to,co napisałam?! Choć z moją huśtawką obecną to nie wiem czy to możliwe:(
    Mauysia - Ja też nie lubię nakręcać się komentarzami w stylu 'fasolka', czy "kiedy testujesz" (tego ostatniego nie znoszę wręcz! grrrrrrrrr) ...ale chodzi mi o to,że dziś odczułam - jak napisałam wyżej,że jest tak źle u mnie,że nie warto tego komentować - bo po co kłamać...a to plus mój nieszczególny dziś nastrój spowodowało,że wylałam jak zwykle żale na Was....
    Kuuuur, niech ta @przychodzi, od razu mi się polepszy,bo jak słusznie napisała Figa kolejny cykl to kolejne nadzieje...i przecież wiecie,że zwykle się nie przejmuję że @ przyszła....teraz gorzej chyba z moją psychiką...aż strach pomyśleć,że może być tylko gorzej,bo jeszcze nie wiem jak długo będę dzielnie znosić niepowodzenia :(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "JA JAK NIE MAM NIC MĄDREGO DO POWIEDZENIA TO SIĘ PO PROSTU NIE ODZYWAM BO NIE CHCE ZAŚMIECAĆ FORUM CO MOŻE BYĆ ODEBRANE ZE KOGOŚ NIE ZAUWAŻAM... CO OCZYWIŚCIE NIE JEST PRAWDĄ..."

Fedra, z ust mi to wyjęłaś! Ja na studiach oblewałam zwykle ustne egzaminy z przedmiotów humanistycznych, bo nie umiałam nawijać (albo, jak można by to nazwać inaczej, "lać wody" ;) ) :D

Fedra, Beata, gocha04, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Teraz mam gorszego doła....to ewidentnie huśtawka przed @... ZUPEŁNIE NIE DO WYJAŚNIENIA!

Jakby to napisać,bym sama przed sobą umiała przyznać,że chodziło mi o to,co napisałam?! Choć z moją huśtawką obecną to nie wiem czy to możliwe:(
    Mauysia - Ja też nie lubię nakręcać się komentarzami w stylu 'fasolka', czy "kiedy testujesz" (tego ostatniego nie znoszę wręcz! grrrrrrrrr) ...ale chodzi mi o to,że dziś odczułam - jak napisałam wyżej,że jest tak źle u mnie,że nie warto tego komentować - bo po co kłamać...a to plus mój nieszczególny dziś nastrój spowodowało,że wylałam jak zwykle żale na Was....
    Kuuuur, niech ta @przychodzi, od razu mi się polepszy,bo jak słusznie napisała Figa kolejny cykl to kolejne nadzieje...i przecież wiecie,że zwykle się nie przejmuję że @ przyszła....teraz gorzej chyba z moją psychiką...aż strach pomyśleć,że może być tylko gorzej,bo jeszcze nie wiem jak długo będę dzielnie znosić niepowodzenia :(

w takich chwilach może warto sobie powiedzieć "jak się Boże cieszę ze chociaż jednego skarba mam przy sobie" ;)

a druga sprawa no cóż decydujac się na udział w tym forum musimy zdawać sobie sprawę z czym to jest związane czyli np. nakręcaniem, pytaniami o testowanie i mówieniem że ten wykres jest fasolkowy niestety lub stety to sa uroki takiego forum...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Szaguś, a teraz jeszcze dochodzą Ci te frustracje w pracy :( Wybuchowa mieszanka :( Kurde, niech Ci się szybko uda, bo przestaniesz lubić swój zawód architekta! No chyba że po drodze znajdziesz moze jakąś nową ciekawą ofertę pracy - kto wie??

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Effcia28 wrote:
    ja tutaj jestem na tym forum od pażdziernika ale napisałam pierwszego posta w grudniu po drugim poronieniu:(i powiem Wam więcej każda jest tu widziana tylko po prostu niektóre z was są tu bardziej zżyte i dlatego tak jest a nie inaczej!Ja też się ostatnio zastanawiam czy nie zrezygnować z tego forum bo wydaje trudno się tu wbić w ta Wasza przyjażń i nigdy nie będę tak z wami zżyta jak bym chciała być:(tak jak np.fedra,muzarcia,zosia,mayusia,libra,beatka,woseba itd:)

Effcia nie panikuj ;)

:)

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    "JA JAK NIE MAM NIC MĄDREGO DO POWIEDZENIA TO SIĘ PO PROSTU NIE ODZYWAM BO NIE CHCE ZAŚMIECAĆ FORUM CO MOŻE BYĆ ODEBRANE ZE KOGOŚ NIE ZAUWAŻAM... CO OCZYWIŚCIE NIE JEST PRAWDĄ..."

Fedra, z ust mi to wyjęłaś! Ja na studiach oblewałam zwykle ustne egzaminy z przedmiotów humanistycznych, bo nie umiałam nawijać (albo, jak można by to nazwać inaczej, "lać wody" ;) ) :D

he he he lać wodę na egzaminach to ja potrafie ale staram się to kontrolowac tu na forum żeby za szybko stron nie nabijać ;)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:

w takich chwilach może warto sobie powiedzieć "jak się Boże cieszę ze chociaż jednego skarba mam przy sobie" ;)

a druga sprawa no cóż decydujac się na udział w tym forum musimy zdawać sobie sprawę z czym to jest związane czyli np. nakręcaniem, pytaniami o testowanie i mówieniem że ten wykres jest fasolkowy niestety lub stety to sa uroki takiego forum...

Chyba jednak nie wyraziłam się jasno...zupełnie o coś innego mi chodziło...

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, to utnijmy wszystkie spekulacje i podsumujmy:

- WSZYSTKIE LASECZKI są na tym forum mile widziane
    - NIKT NIKOGO nie traktuje z wyższością
    - WSZELKIE PODEJRZENIA, że powyższe ma miejsce, są NIEUZASADNIONE I NIEPRAWDZIWE
    - jesteśmy JEDNĄ WIELKĄ RODZINĄ :D

Fedra, Woseba, a-koczek, Shagga_80, olus22, Beata, Amicizia, gadgeta, gocha04, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beatko to mówisz,ze zostajesz ze mną i z Aga?

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sagga mam pytanie bo chyba muszę Cię do pionu przywołać

CZY TO JEST TWÓJ 3 CYKL STARAŃ?

jeśli tak to co mam powiedzieć ja gdzie mam już ponad 50 cykli lub mała my to chyba powinnyśmy sobie już w łeb strzelić ale się nie dajemy choć jest naprawdę cieżko jak tak kolejny cykl jest do dupy a inne fasolkują...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    ja tutaj jestem na tym forum od pażdziernika ale napisałam pierwszego posta w grudniu po drugim poronieniu:(i powiem Wam więcej każda jest tu widziana tylko po prostu niektóre z was są tu bardziej zżyte i dlatego tak jest a nie inaczej!Ja też się ostatnio zastanawiam czy nie zrezygnować z tego forum bo wydaje trudno się tu wbić w ta Wasza przyjażń i nigdy nie będę tak z wami zżyta jak bym chciała być:(tak jak np.fedra,muzarcia,zosia,mayusia,libra,beatka,woseba,rucia,dora aga itd:)

Effcia nie przesadzaj pisz udzielaj sie ,
    wiadomo jesli ktoś jest mniej rozgadany to trudniej go zauwazyć i sie z nim zźyć... ale to że niektóre z nas dużo pisą to jak widać wcale nie musi oznaczać ze wszystcy pałają do nas sympatią...

ehhh popsuł mi sie humor

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Fedra wrote:
    Shagga_80 wrote:

Chyba jednak nie wyraziłam się jasno...zupełnie o coś innego mi chodziło...

to może tak konkretnie w 3 żołnierskich słowach napisz o co Ci chodziło :)

bo to ze hormony Ci szaleją to widzę :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku Fedra jak ja Cię lubię!!!!

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • olus22 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a dobra tam :)
    jaką dzisiaj mamy piękna pogode nieprawdaż!!!hihihi ;)

Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a idę coś zjeść bo jak widać nie umiem czytać ze zrozumieniem i tylko wkurzam ludzi nie potrzebnie a ja po prostu prosta kobieta jestem co z serca to na dłoni :/

olus22 lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 1278 1279 1280 1281 1282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ