plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Gadgetko
a widać Ci już brzuszek? bo może oni nie widzą albo widza że młoda kobitka to i siedzieć nie musi
ale racja zneczulica jest ale cóż bądzmy mili dla ludzi to może i oni będą dla NasShagga_80, gadgeta, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Amicizia wrote:Fedra wrote:Amicizia wrote:Witam was wszystkie
czekam zniecerpliwosci ana wynik Ruci
Mauysia na razie po cichutku gratuluje
i ja tez jeszcze prędko nie zafasolkuje, bo lutowy cykl tez pewnie pojdzie na straty bo biore leki ale nie czuje ja na razie poprawy a zosatly juz tylko 2 globulki a do tego znowu moja opryszczka sie przyplatala i bylam dzis u lekarza dostalam konska dawke mam nadzieje ze wreszcie pomoze ale mozliwe ze nie wyrobie sie do czasu owulacji bo postanowilam ze do wizyty u ginki nie bedziemy sie starac bo cjhce miec pewnosc ze jest wszystko ok a wizyte mam 18 lutego wiec penwie w marcu najwczesniej zaczniemyjak ja tyle wytrzymam
cześć Ami
dzielna kobieta jesteś to wytrzymasz a jak już nie będziesz dawała rady to ja blisko jestem to podjadę i do tyłka nakopie na poprawę myślenia
Fdzięki kochana:)
No wlasnie trzeba sie spotkac ale moze w przyszlym tygodniu jak mi tempka spadnie bo mam na razie przez tego wirusa stan podgoraczkowy i nie chce nikogo opryszczka zarazic
i chyba nie mam wyjscia jka wytrzymac a nie z takimi rzeczami juz sobie musialam dac rade w poronaniu z wywalizacja o tesciowa lecznie infekcji to pikus ;P
to wylecz się Kochana i czekam na infoAmicizia lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyAmicizia, będąc na Jasnej Górze już miałaś prawie rzut beretem do mnie
A w ogóle to ja nigdy nie uważałam Cię za nawiedzoną...wręcz przeciwnie, podziwiam Cię za Twoje poglądy i walkę o nie
No i jeszcze coś ten Twój Mężuś wygląda na dobrego człowieka (jakoś tak dobrze Mu z oczu patrzy) jestem pewna,że teraz będzie tylko lepiej
I jeszcze coś...przecież chyba wiecie,że nie pisze nigdy "jestem załamana,dostałam@ " ale zwykle "mam plan na nowy cykl"....więc to nie to,że załamałam się,że dziś "aż tak tempka mi spadła" , tylko ot tak...może i hormony? Na początku przyszłego cyklu zbadam wszystkie
PS. Zauważyłyście,że zamiastmam zdecydowanie więcej w tym poście
?
Amicizia, gadgeta, Fedra, mauysia, Beata, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Powiem Wam ż ja miło ale to bardzo miło wspominam jak pierwszy raz zjawiłam sie wogóle na tym portalu i Beata jakos tak miło mnie przywitał że poczułam ze tu znajde miejsce na moje oczekiwania . Dzieki Beata
o mnie mowa ?
ale sie milutko zrobiłocieswze sie że ktoś mnie miło zapamiętał
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
też dziś będę robić spagetti, miałam robić wczoraj ale M najadł się bigosu i stwierdził, że jak zrobie to on już nie pojje.
Mauysia trzymam kciuki, ale i tak widzę, że wynik jest ewidentny:) Ale fajnie się od wczoraj zrobiło:)
Beata jak się ogarnę z nadrabianiem postów to popatrze na wykresik, ale czuje, że jeszcze coś się może rozwinąć, albo jak u Muzarci owu była po cichaczu i nikt się nie zorientował nawet ona.Fedra, mauysia, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Jestem w przelocie wiec sie odniose do tematu...
kazda z nas byla tu przez pewnien czas "nowa" to trochę trwa zanim sie wszystkie poznamy...
poza tym niektore z nas to niezle spamerki...ja generalnie uwazam ze forum jest publiczne i kazdy moze pisac co chce, ale nie dziwcie sie ze czasem wazne pytania i odpowoedzi umykaja w takiej ilosci postow..
czasami ciezko jest po raz 100 pisac o czyms co doczekalo sie nawet wlasnego watku na forum..jak wspomniala Fedra i wystarczy poszukac..
ostatnio tez wpadlam tu na forum z niusami o konflikcie serologicznym itd. i tez nie przez wszystkich zostalo to dobrze odebrane.. a przeciez mialam dobre intencje. Od kilku osob uslyszalam potem cieple slowo i troche informacji w temacie (za co bardzo dziekuje)
Fedra, gadgeta, Amicizia, mauysia, anna_w, Beata, Libra lubią tę wiadomość
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualnyFedrus brzuszek jeszcze prawie niewidoczny ale mialam takie odruchy wymiotne ze sie ludzie dziwnie patrzyli wiec chyba bylo widac ze cos jest nie tak. ale predzej chyba pomysleli ze skacowana czy cos a nie w ciazy...
zawsze staram sie byc dla innych mila...w mysl zasady traktuj innych tak jak sama chcialabys byc traktowana ale jak widzac nie dziala to w obie strony... trudno...Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgetko...współczuję przejść dzisiejszych ...i niestety nie pocieszę, nie raz widziałam jak babeczki z widoczną ciążą nikt nie przepuścił w kolejce,czy nie ustąpił miejsca w autobusie...niestety , chamstwo!
A w ogóle to mam wyrzuty sumienia za burzę w szklance wody, jaką wywołałam...biję się w pierś!! To moja winaFedra, gadgeta lubią tę wiadomość
-
EHH czyli do mnie bo teraz ja nier kumam? i czuje sie ignorowana przez Ciebie... bo napisałam Ci juz tyle i nic zero odzewu? jesteś na mnie zła że napisałam że raczej nic z tego? myslałam ze chciałas obiektywnej oceny....
ehh ide ochłonąć!!!!!1Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:a-koczek wrote:Powiem Wam ż ja miło ale to bardzo miło wspominam jak pierwszy raz zjawiłam sie wogóle na tym portalu i Beata jakos tak miło mnie przywitał że poczułam ze tu znajde miejsce na moje oczekiwania . Dzieki Beata
o mnie mowa ?
ale sie milutko zrobiłocieswze sie że ktoś mnie miło zapamiętał
o tobie o tobieOla_czeka lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Amicizia, będąc na Jasnej Górze już miałaś prawie rzut beretem do mnie
A w ogóle to ja nigdy nie uważałam Cię za nawiedzoną...wręcz przeciwnie, podziwiam Cię za Twoje poglądy i walkę o nie
No i jeszcze coś ten Twój Mężuś wygląda na dobrego człowieka (jakoś tak dobrze Mu z oczu patrzy) jestem pewna,że teraz będzie tylko lepiej
I jeszcze coś...przecież chyba wiecie,że nie pisze nigdy "jestem załamana,dostałam@ " ale zwykle "mam plan na nowy cykl"....więc to nie to,że załamałam się,że dziś "aż tak tempka mi spadła" , tylko ot tak...może i hormony? Na początku przyszłego cyklu zbadam wszystkie
PS. Zauważyłyście,że zamiastmam zdecydowanie więcej w tym poście
?
NO prosze to ak bedziemy sie znowu tam wybierac to moze namowie M i zachaczymy o Ciebie
i dziekuje za miłę słowa, oczywsicie to co pisałam nie tyczylo sie konkretnie zadnej z was to tylko takie tam czasem mialam odczucia, a zycie nauczylo mnie ze najwazniejsze jest zyc w zgodzie z samym soba, a wtedy wszytsko sie ulozy
i zauwazylam te
a co mojego M, to prawda jest bardzo dobrym i wrazliwym człowiekiem i czuje sie z nim szczesliwa i bardzo go kocham tylko niestety ta jego wrazliwosc i uczuciowosc moja tesciowa skutecznie wykorzystuje zeby nim manipulowac wlasnie ale wazne ze o. Nikodem otworzyl mu na to oczy i wierze ze bedzie dobrze, bo mam przyjaciół któzy nam w tym pomagaja czyli was tutaj i tych z którymi sie spotykam na codzien a szczególnie nasz swiadekwiec wierze ze i U Ciebie Shagga i u kazdej z Was no i u mnie tez wszystko sie ładnie ułozy w każdej dziedzinie
Beata lubi tę wiadomość
-
Dora wrote:Jestem w przelocie wiec sie odniose do tematu...
kazda z nas byla tu przez pewnien czas "nowa" to trochę trwa zanim sie wszystkie poznamy...
poza tym niektore z nas to niezle spamerki...ja generalnie uwazam ze forum jest publiczne i kazdy moze pisac co chce, ale nie dziwcie sie ze czasem wazne pytania i odpowoedzi umykaja w takiej ilosci postow..
czasami ciezko jest po raz 100 pisac o czyms co doczekalo sie nawet wlasnego watku na forum..jak wspomniala Fedra i wystarczy poszukac..
ostatnio tez wpadlam tu na forum z niusami o konflikcie serologicznym itd. i tez nie przez wszystkich zostalo to dobrze odebrane.. a przeciez mialam dobre intencje. Od kilku osob uslyszalam potem cieple slowo i troche informacji w temacie (za co bardzo dziekuje)
przepraszam Doruś...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
gadgeta wrote:Fedrus brzuszek jeszcze prawie niewidoczny ale mialam takie odruchy wymiotne ze sie ludzie dziwnie patrzyli wiec chyba bylo widac ze cos jest nie tak. ale predzej chyba pomysleli ze skacowana czy cos a nie w ciazy...
zawsze staram sie byc dla innych mila...w mysl zasady traktuj innych tak jak sama chcialabys byc traktowana ale jak widzac nie dziala to w obie strony... trudno...
ja bym się nie pitoliła tylko bym się zpaytała czy ktoś zrobiłby m,iejsce bo bardzo źle się czuję a wolałabym n anikogo nie zwymiotowaćShagga_80, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDoris ma racje- kazda byla kiedys nowa i troche czasu trzeba zeby sie w forum wtopic i zzyc- to normalne wiec dziewczyny ktore trafily niedawno- nie martwcie sie- bo i dla was tez jest tu miejsce tylko musimy was lepiej poznac a na to potrzeba troche czasu. Tak jak napisala mauysia- kazdy jest tu mile widziany...
Fedra, Dora, Amicizia, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:EHH czyli do mnie bo teraz ja nier kumam? i czuje sie ignorowana przez Ciebie... bo napisałam Ci juz tyle i nic zero odzewu? jesteś na mnie zła że napisałam że raczej nic z tego? myslałam ze chciałas obiektywnej oceny....
ehh ide ochłonąć!!!!!1
Pogubiłam się!! Lepiej jak pójdę sobie ja!!