X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Gadgetko :)
    a widać Ci już brzuszek? bo może oni nie widzą albo widza że młoda kobitka to i siedzieć nie musi ;)
    ale racja zneczulica jest ale cóż bądzmy mili dla ludzi to może i oni będą dla Nas :)

Shagga_80, gadgeta, Beata lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Fedra wrote:
    Amicizia wrote:
    Witam was wszystkie

czekam zniecerpliwosci ana wynik Ruci
    Mauysia na razie po cichutku gratuluje

i ja tez jeszcze prędko nie zafasolkuje, bo lutowy cykl tez pewnie pojdzie na straty bo biore leki ale nie czuje ja na razie poprawy a zosatly juz tylko 2 globulki a do tego znowu moja opryszczka sie przyplatala i bylam dzis u lekarza dostalam konska dawke mam nadzieje ze wreszcie pomoze ale mozliwe ze nie wyrobie sie do czasu owulacji bo postanowilam ze do wizyty u ginki nie bedziemy sie starac bo cjhce miec pewnosc ze jest wszystko ok a wizyte mam 18 lutego wiec penwie w marcu najwczesniej zaczniemy :( jak ja tyle wytrzymam :(

cześć Ami :)
    dzielna kobieta jesteś to wytrzymasz a jak już nie będziesz dawała rady to ja blisko jestem to podjadę i do tyłka nakopie na poprawę myślenia :P

Fdzięki kochana:)

No wlasnie trzeba sie spotkac ale moze w przyszlym tygodniu jak mi tempka spadnie bo mam na razie przez tego wirusa stan podgoraczkowy i nie chce nikogo opryszczka zarazic :)

i chyba nie mam wyjscia jka wytrzymac a nie z takimi rzeczami juz sobie musialam dac rade w poronaniu z wywalizacja o tesciowa lecznie infekcji to pikus ;P

to wylecz się Kochana i czekam na info :)

Amicizia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia, będąc na Jasnej Górze już miałaś prawie rzut beretem do mnie :)
    A w ogóle to ja nigdy nie uważałam Cię za nawiedzoną...wręcz przeciwnie, podziwiam Cię za Twoje poglądy i walkę o nie :)
    No i jeszcze coś ten Twój Mężuś wygląda na dobrego człowieka (jakoś tak dobrze Mu z oczu patrzy) jestem pewna,że teraz będzie tylko lepiej :)

I jeszcze coś...przecież chyba wiecie,że nie pisze nigdy "jestem załamana,dostałam@ " ale zwykle "mam plan na nowy cykl"....więc to nie to,że załamałam się,że dziś "aż tak tempka mi spadła" , tylko ot tak...może i hormony? Na początku przyszłego cyklu zbadam wszystkie ;)

PS. Zauważyłyście,że zamiast :( mam zdecydowanie więcej w tym poście :) ?

Amicizia, gadgeta, Fedra, mauysia, Beata, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do humorkow i dola- to mnie dzisiaj tak glowa boli ze szok, cisnienie spada i hormony szaleja wiec sie strzezcie kochane ;D
    bo jak mi tu humor siadzie to normalnie nie dam wam zyc hehe ;D

Dora, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Powiem Wam ż ja miło ale to bardzo miło wspominam jak pierwszy raz zjawiłam sie wogóle na tym portalu i Beata jakos tak miło mnie przywitał że poczułam ze tu znajde miejsce na moje oczekiwania . Dzieki Beata

o mnie mowa ?:P
    ale sie milutko zrobiło :) cieswze sie że ktoś mnie miło zapamiętał :)

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też dziś będę robić spagetti, miałam robić wczoraj ale M najadł się bigosu i stwierdził, że jak zrobie to on już nie pojje.

Mauysia trzymam kciuki, ale i tak widzę, że wynik jest ewidentny:) Ale fajnie się od wczoraj zrobiło:)

Beata jak się ogarnę z nadrabianiem postów to popatrze na wykresik, ale czuje, że jeszcze coś się może rozwinąć, albo jak u Muzarci owu była po cichaczu i nikt się nie zorientował nawet ona.

Fedra, mauysia, Beata lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • Dora Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w przelocie wiec sie odniose do tematu...
    kazda z nas byla tu przez pewnien czas "nowa" to trochę trwa zanim sie wszystkie poznamy...
    poza tym niektore z nas to niezle spamerki...ja generalnie uwazam ze forum jest publiczne i kazdy moze pisac co chce, ale nie dziwcie sie ze czasem wazne pytania i odpowoedzi umykaja w takiej ilosci postow..
    czasami ciezko jest po raz 100 pisac o czyms co doczekalo sie nawet wlasnego watku na forum..jak wspomniala Fedra i wystarczy poszukac..;-)

ostatnio tez wpadlam tu na forum z niusami o konflikcie serologicznym itd. i tez nie przez wszystkich zostalo to dobrze odebrane.. a przeciez mialam dobre intencje. Od kilku osob uslyszalam potem cieple slowo i troche informacji w temacie (za co bardzo dziekuje):-)

Fedra, gadgeta, Amicizia, mauysia, anna_w, Beata, Libra lubią tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus brzuszek jeszcze prawie niewidoczny ale mialam takie odruchy wymiotne ze sie ludzie dziwnie patrzyli wiec chyba bylo widac ze cos jest nie tak. ale predzej chyba pomysleli ze skacowana czy cos a nie w ciazy...
    zawsze staram sie byc dla innych mila...w mysl zasady traktuj innych tak jak sama chcialabys byc traktowana ale jak widzac nie dziala to w obie strony... trudno...

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetko...współczuję przejść dzisiejszych ...i niestety nie pocieszę, nie raz widziałam jak babeczki z widoczną ciążą nikt nie przepuścił w kolejce,czy nie ustąpił miejsca w autobusie...niestety , chamstwo!

A w ogóle to mam wyrzuty sumienia za burzę w szklance wody, jaką wywołałam...biję się w pierś!! To moja wina :(

Fedra, gadgeta lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś

EHH czyli do mnie bo teraz ja nier kumam? i czuje sie ignorowana przez Ciebie... bo napisałam Ci juz tyle i nic zero odzewu? jesteś na mnie zła że napisałam że raczej nic z tego? myslałam ze chciałas obiektywnej oceny....

ehh ide ochłonąć!!!!!1

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    a-koczek wrote:
    Powiem Wam ż ja miło ale to bardzo miło wspominam jak pierwszy raz zjawiłam sie wogóle na tym portalu i Beata jakos tak miło mnie przywitał że poczułam ze tu znajde miejsce na moje oczekiwania . Dzieki Beata

o mnie mowa ?:P
    ale sie milutko zrobiło :) cieswze sie że ktoś mnie miło zapamiętał :)

o tobie o tobie

Ola_czeka lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Amicizia, będąc na Jasnej Górze już miałaś prawie rzut beretem do mnie :)
    A w ogóle to ja nigdy nie uważałam Cię za nawiedzoną...wręcz przeciwnie, podziwiam Cię za Twoje poglądy i walkę o nie :)
    No i jeszcze coś ten Twój Mężuś wygląda na dobrego człowieka (jakoś tak dobrze Mu z oczu patrzy) jestem pewna,że teraz będzie tylko lepiej :)

I jeszcze coś...przecież chyba wiecie,że nie pisze nigdy "jestem załamana,dostałam@ " ale zwykle "mam plan na nowy cykl"....więc to nie to,że załamałam się,że dziś "aż tak tempka mi spadła" , tylko ot tak...może i hormony? Na początku przyszłego cyklu zbadam wszystkie ;)

PS. Zauważyłyście,że zamiast :( mam zdecydowanie więcej w tym poście :) ?

NO prosze to ak bedziemy sie znowu tam wybierac to moze namowie M i zachaczymy o Ciebie :)

i dziekuje za miłę słowa, oczywsicie to co pisałam nie tyczylo sie konkretnie zadnej z was to tylko takie tam czasem mialam odczucia, a zycie nauczylo mnie ze najwazniejsze jest zyc w zgodzie z samym soba, a wtedy wszytsko sie ulozy :)

i zauwazylam te :)

a co mojego M, to prawda jest bardzo dobrym i wrazliwym człowiekiem i czuje sie z nim szczesliwa i bardzo go kocham tylko niestety ta jego wrazliwosc i uczuciowosc moja tesciowa skutecznie wykorzystuje zeby nim manipulowac wlasnie ale wazne ze o. Nikodem otworzyl mu na to oczy i wierze ze bedzie dobrze, bo mam przyjaciół któzy nam w tym pomagaja czyli was tutaj i tych z którymi sie spotykam na codzien a szczególnie nasz swiadek :) wiec wierze ze i U Ciebie Shagga i u kazdej z Was no i u mnie tez wszystko sie ładnie ułozy w każdej dziedzinie :)

Beata lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć gadgetko,

kurczę, no to niewesoło :( Ale tak wcześnie to może rzeczywiście brzuszka Ci jeszcze nie widać? Mi dopiero zaczęło być widać w piątym miesiącu.

SHagga, rzeczywiście bilans :) / :( przeważa na rzecz :)

Shagga_80, gadgeta lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora coś mnie omineło???

http

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dora wrote:
    Jestem w przelocie wiec sie odniose do tematu...
    kazda z nas byla tu przez pewnien czas "nowa" to trochę trwa zanim sie wszystkie poznamy...
    poza tym niektore z nas to niezle spamerki...ja generalnie uwazam ze forum jest publiczne i kazdy moze pisac co chce, ale nie dziwcie sie ze czasem wazne pytania i odpowoedzi umykaja w takiej ilosci postow..
    czasami ciezko jest po raz 100 pisac o czyms co doczekalo sie nawet wlasnego watku na forum..jak wspomniala Fedra i wystarczy poszukac..;-)

ostatnio tez wpadlam tu na forum z niusami o konflikcie serologicznym itd. i tez nie przez wszystkich zostalo to dobrze odebrane.. a przeciez mialam dobre intencje. Od kilku osob uslyszalam potem cieple slowo i troche informacji w temacie (za co bardzo dziekuje):-)

przepraszam Doruś...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wam powiem tak nie stresować się i wyluzować ;-) taki moja gine powiedziała

https://ovufriend.pl/graph/b86b69b16fecfdd1b3cc02580a74b730

Fedra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Fedrus brzuszek jeszcze prawie niewidoczny ale mialam takie odruchy wymiotne ze sie ludzie dziwnie patrzyli wiec chyba bylo widac ze cos jest nie tak. ale predzej chyba pomysleli ze skacowana czy cos a nie w ciazy...
    zawsze staram sie byc dla innych mila...w mysl zasady traktuj innych tak jak sama chcialabys byc traktowana ale jak widzac nie dziala to w obie strony... trudno...

ja bym się nie pitoliła tylko bym się zpaytała czy ktoś zrobiłby m,iejsce bo bardzo źle się czuję a wolałabym n anikogo nie zwymiotować ;)

Shagga_80, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak odbiegajac od tematu to nie uwazacie ze powinni serwery zwiekszyc bo czasmi w godiznach szczytu to troche te ovu zamula

Ola_czeka lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doris ma racje- kazda byla kiedys nowa i troche czasu trzeba zeby sie w forum wtopic i zzyc- to normalne wiec dziewczyny ktore trafily niedawno- nie martwcie sie- bo i dla was tez jest tu miejsce tylko musimy was lepiej poznac a na to potrzeba troche czasu. Tak jak napisala mauysia- kazdy jest tu mile widziany...

Fedra, Dora, Amicizia, Beata, Effcia28 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    EHH czyli do mnie bo teraz ja nier kumam? i czuje sie ignorowana przez Ciebie... bo napisałam Ci juz tyle i nic zero odzewu? jesteś na mnie zła że napisałam że raczej nic z tego? myslałam ze chciałas obiektywnej oceny....

ehh ide ochłonąć!!!!!1

Pogubiłam się!! Lepiej jak pójdę sobie ja!!

‹‹ 1280 1281 1282 1283 1284 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ