plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 no mój mąż też takie bierze na ciśnienie ,ale czuje sie ok widze ,że 4 cykl lecisz ja dopiero 1 i już mnie wkurza!!!!ten mój cykl
Ja zaczęłam brać od poniedziałku dopiero!!
No cztery cykle tu na forum jestem a przed tym to długo a długo już sie staram:-( -
nick nieaktualny
-
AGA 30 no my tak od sierpnia sie staramy ,ale jeszcze w trakcie leczenia jestem ..na tarczyce ,podwyższony progesteron i teraz tak na spokojnie po uregulowaniu wszystkiego zobaczymy jak wyjdzie .......no ten cykl pewnie sobie odpuszcze nic z tego nie bedzie !!!!
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 no my tak od sierpnia sie staramy ,ale jeszcze w trakcie leczenia jestem ..na tarczyce ,podwyższony progesteron i teraz tak na spokojnie po uregulowaniu wszystkiego zobaczymy jak wyjdzie .......no ten cykl pewnie sobie odpuszcze nic z tego nie bedzie !!!!
A u mnie wszystko ok badania w normie chłop zdrowy i za żadną cholerę nic nie chcę się wykluć!!
Na inseminację idziemy w następnym cyklu!! -
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 Dacie rade mówie ci to SE JA!!!! nie ma innej opcjii ja tam zawsze pozytywnie nawinięta jestem ......
Kaja cały czas jestem pozytywnie nastawiona!!!
Jeszczę mam siły trochę w sobie do walki o dzidzię ale jak długo ta siła we mnie będzie to nie wiem!!!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny