X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też trzymam cały czas Muzarcia!!:-)

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    muzarcia wrote:
    Dziewczyny nic na siłę nie zrobię i wiem, że okoliczności są jakie są...gdyby się jednak ciąża nie utrzymała jestem już przygotowana, m. poinstruowany jak mnie zaopiekować i jak mnie do pionu ustawić w razie histerii...nie takie rzeczy przechodziłam i nie takie traumy za mną...pamiętam jak młody zachorował i przyszły wyniki ze szpiku, że 98% ma w szpiku nowotworu a 51% ma we krwi komórek rakowych, czyli przez organizm przepływała ta chora krew....jak sobie o tym teraz myślę, to jakoś te zmartwienia przygasają.
    Pamiętam jak wtedy płakałam i jak krzyczałam "dlaczego akurat Dominik, dlaczego przestępcy, mordercy nie dostają takich kar zamiast tych biednych dzieci...dlaczego oni nie chorują na nowotwory, teraz mi się wydaje to absurdalne, co krzyczałam i co mi do głowy przychodziło...a to było załamanie nerwowe( tyle, że musiałam się pozbierać szybko, bo na oddziale był synek)...a na dół zeszłam tylko po to by popłakać m. w rękaw...co one winne te dzieci, wtedy nie mogłam tego pojąć, dlatego byłam w takim stanie...ale to była rozpacz i bezsilność...

Mam nadzieję, że luteina pomoże chociaż lekarz ,mój stary poczciwy pan doktor nie pozostawił mi wiele złudzeń...pęcherzyk jest maleńki, ma ok.2 mm. Usg robił mi na sprzęcie kolegi. Dr. Polaszewski jest wybitnym specjalistą i od wielu lat kobiety robią osobno u niego usg oprócz usg u swoich lekarzy...

Prosiłam swojego lek. by mi wszystko powiedział a nie owijał w bawełnę...i powiedziałam mu, że miałam nie mieć owulacji...wiecie dziewczyny wolę się nastawić odpowiednio, i tak już popłakałam sobie po wyjściu od lekarza, bo poszliśmy na długi spacer, choć pogoda do kitu...ja muszę złe wiadomości zawsze wychodzić aż nogi mnie będą bolały...tak mam...

Ale nadzieję mam i trzymajcie kciuki...

trzymam... trzymam... trzymam...

ja tez ja też trzymam kciuki i to bardzo mocno !!!!:)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rutka jesteś jeszcze?

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesteście kochane...

AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maja86 wrote:
    szczerze powiem że temperaturę zaczęłam mierzyc od kilku dni i to nie zawsze o tej samej porze ze względu na moją pracę...(różne zmiany) i pierwszy raz wogóle zaczęłam cokolwiek obserwować. zastanowil mnie ten brak okresu i typowo mocno bolącego podbrzusza tuż przed nim dlatego tak wypalilam z tym mierzeniem temp. bo się nasłuchałam że w ciąży jest podwyzszona i już miałam nadzieje ale ten test mnie dziś troszkę podłamał...

ja nie wiem co mam ci powiedziec czekaj cierpliwie i zobaczysz albo idz do lekarza i ci pomoze predzej bo mi trudno stwierdzic :)

f2w33e3kqvl8jpdo.png
    "Tros­ka o dziec­ko jest pier­wszym i pod­sta­wowym spraw­dzianem sto­sun­ku człowieka do człowieka."Pow­stań, ty,który już stra­ciłeś nadzieję"JAN P.II
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja trzymam za Was...za oluś, za maję, za Rucię i mauysię za każdą z Was...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 19:26

olus22 lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj tez trochę czytałam na temat bety i tam tez pisało,że możliwe,że za wcześnie była zrobiona ale nie chciałam Cię denerwować i nic nie pisałam ale wejdż na stronę czy to ciąża i poczytaj tam troszkę-pozdrawiam

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ale z doskoku bo M. znowu się drze na mnie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu kochana dzisiaj bardzo mocno się pomodlę za twoją fasolkę, musi się dzielnie trzymać !!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

To też krzyknij na niego he he!!:-)

Libra lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mazurciu ja tez trzymam i pamietam w modlitwie:) z Twoim tata musi byc dobrze i z fasolką też :) niestety trzeba czekać co czas przyniesie :( trzymaj sie kochana :)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Rucia wrote:

To też krzyknij na niego he he!!:-)

No krzycze krzycze :) Chyba jutro zawita @ :( Dobra dziewuszki spadam. Później jeszcze was podjerzę.

AGA 30 lubi tę wiadomość

• olus22 Ekspertka

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    a ja trzymam za Was...za oluś, za maję, za Rucię i mauysię za każdą z Was...

Dziekuje ja też trzymam za was wszystkie :) !!!!

f2w33e3kqvl8jpdo.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia ohh co ja tu czytam TULIMY kochana i tuptaj do gin!!!! dużo zdrówka dla TATY!!!!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorową porą..
    Muzarciu trzymam kciuki za fasolke i za tatę. Dobrze ,że bierzesz tą luteinę.

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo witam cię Dora jak samopoczucie MAMUSIU???

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dorcia!! Jak tam zdróweczko!!:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 cicho sie zrobiło

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dora Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Kaja
    Właśnie korzystam z przerwy w mdlościach...i pałaszuje kolacje:-)

AGA 30 lubi tę wiadomość

Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2013, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    AGA 30 cicho sie zrobiło

Oglądają wszystkie na dobre i złe he he he!!:-)
    Ja chyba też zaraz pójdę bo jakoś słaba jestem !!!
    Nawet siły w klawiaturę nie mam sił stukać!!
    Myśleć mi się nie chcę i wogóle:-):-(

‹‹ 1313 1314 1315 1316 1317 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ