plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaja wrote:AGA 30 kochana no to jest nas Dwie i pewnie jeszcze ktoś do nas się dołączy!!!! ja tam się uczę mojego cyklu więc nie wiem jeszcze co i jak ,ale może po koleji jakoś pójdzie
Kaja ja już dużo się nauczyłam przez te 4 cykle !! Praktyka czyni mistrza!! -
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra to ja sie tez piszę i wpadnę mam dobre wino czerwone to bedzie pasowało hmmmmmm ale mi smaka narobiłaś ohhhhhhhhhhh
ja na winko skuszę się dopiero w poniedziałek, jak czerwonka zawita:)
a na sałatkę zapraszam... starczy spokojnie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2013, 20:24
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Libra wrote:ja robię sałatkę grecką
i zaglądam co jakiś czas:)
Libra daj trochu!!!
chodźmam całą michę!
Libra już lecę!!!
Szkoda że tak mailem nie idzie wysłać trochę!!! Może za 20-30 lat już będzie szło !!!Libra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wiesz co jak stałam przed tymi drzwiami bo Ana weszła 1 to miałąm wrażenie ,że do Piekła wchodzę i uciekłam do auta nie wiem co tam było ,ale się bałam hihih stara baba ze mnie ,a boi ,się czary mary
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuszę znaleźć wierszyk, który mój m napisał jak przeczytał jedne czary mary na owulkę... zaczynało się tak
pęcherzyku mój malutki
rośnij duży okrąglutki
czas owulki jest tuż tuż
szybko pękaj, ale już!
by komórka i plemniczek
mogły stworzyć nowe życie
jeszcze było dalej, ale nie pamiętam:(mauysia, AGA 30, Amicizia, Effcia28, Rucia, Eavonne, gocha04, mala29_, Woseba, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Cześć wieczorne dziewczynki,
Ja tylko się melduję, że jestem i że przeczytałam Wasze wypociny
Muzarciu - jestem z Tobą myślami!
Aga - wrzuć zdjęcia z imprezy!
Ja byłam dziś w Tesco i kupiłam dwa testy paskowe Pepino, ucieszyłam się, że takie tanie - 5 zł sztuka. Dla próby zrobiłam sobie jeden już dziś wieczorem, ale wyszedł jeszcze większy bladzioch niż przedwczoraj, a w ogóle to ten test się tak jakby "zalał", bo wynik się rozmazał i całe to miejsce pod kreskami zrobiło się różoweCo za bubelek - albo trefny egzemplarz. Więc dobrze że mam drugi, zrobię jutro z porannego moczu.
A jutro ciąg dalszy trzymającej w napięciu historii o Waszych pomiarach
Niestety dziś tak zdawkowo, bo mam tyle do zrobienia, że głowa mała! (Jestem dzis słomianą wdową)
Dobrej nocki, :*Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:muszę znaleźć wierszyk, który mój m napisał jak przeczytał jedne czary mary na owulkę... zaczynało się tak
pęcherzyku mój malutki
rośnij duży okrąglutki
czas owulki jest tuż tuż
szybko pękaj, ale już!
by komórka i plemniczek
mogły stworzyć nowe życie
jeszcze było dalej, ale nie pamiętam:(
Libra dobre to!!! -
Kaja wrote:AGA 30 wiesz co jak stałam przed tymi drzwiami bo Ana weszła 1 to miałąm wrażenie ,że do Piekła wchodzę i uciekłam do auta nie wiem co tam było ,ale się bałam hihih stara baba ze mnie ,a boi ,się czary mary
wiesz ja ci powiem ze moze jednak czasem lepiej się bać niż wpakować, ogolnie ja nie naleze do zwolenników wróżek bo albo to są zwykli oszuści i jesli tak to pół biedy, gorzej jak są to osoby mające powiązanie z czarną magią i okultyzmem czyli po prostu diabłem bo wtedy może to spowodować różne porblemy... ostatnio troszkę czytam na ten temat i stąd takie moje spostrzeżenie, skoro miałas takie poczucie to może było tam coś na rzeczy ...mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa byłam u wróżki ale nie u takiej profesjonalnej ale takiej starej babulinki co wszyscy do okoła wiedzą że coś tam w kartach wyczyta!! pamiętam 10zł płaciłam bo nie miała stawek ustawionych!!!
Rozwód mi wywróżyła to fakt powiedziała mi wtedy że mąż mnie tak kocha że walczyć nie będzie o mnie he he!!