X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześc dziewczynki

Rutka buziaki dla Ciebie:* i ogarnij to całe zamieszanie w domku

Wosebciu jak M dzis się czuje, lepiej? A ty? Jak samopoczucie? Uważasz że inseminacja to u cebie jedyna metoda zajścia w ciążę? Obym się myliła ale wydaje mi się że zajdziesz normalnie:) tylko musisz jeszcze uzbroić się w cierlpiwość.

Cześc Beciu, nadrabiaj stronki :)

Malutka witaj i ty, jak dawno cie nie widziałam:)

witam resztę dziewczynek:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2013, 07:08

Beata, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć wieczorne dziewczynki,

Ja tylko się melduję, że jestem i że przeczytałam Wasze wypociny :)

Muzarciu - jestem z Tobą myślami!
    Aga - wrzuć zdjęcia z imprezy!

Ja byłam dziś w Tesco i kupiłam dwa testy paskowe Pepino, ucieszyłam się, że takie tanie - 5 zł sztuka. Dla próby zrobiłam sobie jeden już dziś wieczorem, ale wyszedł jeszcze większy bladzioch niż przedwczoraj, a w ogóle to ten test się tak jakby "zalał", bo wynik się rozmazał i całe to miejsce pod kreskami zrobiło się różowe :/ Co za bubelek - albo trefny egzemplarz. Więc dobrze że mam drugi, zrobię jutro z porannego moczu.

A jutro ciąg dalszy trzymającej w napięciu historii o Waszych pomiarach :)

Niestety dziś tak zdawkowo, bo mam tyle do zrobienia, że głowa mała! (Jestem dzis słomianą wdową)

Dobrej nocki, :*

Mayuś bo na wieczorny mocz to chyba za wcześnie, czekamy dziś kochana na relacje

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Jednak to forum uzależnia. Czytam sobie Wasze posty i dochodze do wniosku, że wszystkie mamy tak samo. Ta sama chęć posiadanie dziecka, starania, wzloty i upadki humorów. Znowu starania, kolejne nadzieje i tak w kółko.
    Życzę Wam wszystkim aby sie udało!!!
    Dziś będzie dobry dzień. Przesyłam pozytywne fluidy.

zosia-ktosia, Beata, mauysia, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosiu ostatnio mam coraz mniej czsu i tez ubolewam ze nie moge czesciej wchodzic na forum ale odkad zmienilam prace to wracam po 17 zanim zrobie objadek to juz m. wraca wiec chce troche spedzic czsu z nim no i tak w kolko. Nie martw sie ale podczytuje was jak mam wolna chwilke :-) A co u ciebie?

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    cześc dziewczynki

Wosebciu jak M dzis się czuje, lepiej? A ty? Jak samopoczucie? Uważasz że inseminacja to u cebie jedyna metoda zajścia w ciążę? Obym się myliła ale wydaje mi się że zajdziesz normalnie:) tylko musisz jeszcze uzbroić się w cierlpiwość.

hej Zosiu..wiesz jeśli m zostanie objaw który ma teraz to mozemy zapomniec o naszych staraniach:(niby krwi w moczu juz nie ma..i jest ok..ale ma bardzo wysokie cisnienie..co chwile mu skacze:(nawet do ponad 200 na 180...:(wiec ja nie bede ryzykować zeby mu sie cos stało:(bo to jak sie staramy tez zawsze podnosi ciśnienie:(niby zaraz po przechodzi..ale podobno są przypadki smiertelne nawet:(wystarczy żeby zyłka gdzies w głowie pękła i koniec..a jednak zycie i zdrowie m jest dla mnie najważniejsze..

Beata, mauysia, Libra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amicizia wrote:
    Kaja wrote:
    AGA 30 wiesz co jak stałam przed tymi drzwiami bo Ana weszła 1 to miałąm wrażenie ,że do Piekła wchodzę i uciekłam do auta nie wiem co tam było ,ale się bałam hihih stara baba ze mnie ,a boi ,się czary mary ;-)

wiesz ja ci powiem ze moze jednak czasem lepiej się bać niż wpakować, ogolnie ja nie naleze do zwolenników wróżek bo albo to są zwykli oszuści i jesli tak to pół biedy, gorzej jak są to osoby mające powiązanie z czarną magią i okultyzmem czyli po prostu diabłem bo wtedy może to spowodować różne porblemy... ostatnio troszkę czytam na ten temat i stąd takie moje spostrzeżenie, skoro miałas takie poczucie to może było tam coś na rzeczy ...

rozumiem Ami aż mi przeszedł dreszcz...
    ja wiecej nie poszłam a tamte razy byly wiele lat temu i oczywiście nie poszłam sama, to byly raczej zwykłe babki które wróżyły ze zwykłych kart...
    tylko śmieszne że obydwie przepowiedziały mi 2 synów a żadna nie widziała córki? do takiej z kula tez bym sie bała totalnie :0

Libra lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka u mnie po chińsku czyli jako tako:)
    rozważam wyjazd za granicę, na kilka lat albo na zawsze.

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    zosia-ktosia wrote:
    cześc dziewczynki

hej Zosiu..wiesz jeśli m zostanie objaw który ma teraz to mozemy zapomniec o naszych staraniach:(niby krwi w moczu juz nie ma..i jest ok..ale ma bardzo wysokie cisnienie..co chwile mu skacze:(nawet do ponad 200 na 180...:(wiec ja nie bede ryzykować zeby mu sie cos stało:(bo to jak sie staramy tez zawsze podnosi ciśnienie:(niby zaraz po przechodzi..ale podobno są przypadki smiertelne nawet:(wystarczy żeby zyłka gdzies w głowie pękła i koniec..a jednak zycie i zdrowie m jest dla mnie najważniejsze..

Wosebus jesteś kochana, nie znałam jeszcze tak opiekuńczej osoby.

Woseba, Libra lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja byłam u wróżki ale nie u takiej profesjonalnej ale takiej starej babulinki co wszyscy do okoła wiedzą że coś tam w kartach wyczyta!! pamiętam 10zł płaciłam bo nie miała stawek ustawionych!!!
    Rozwód mi wywróżyła to fakt powiedziała mi wtedy że mąż mnie tak kocha że walczyć nie będzie o mnie he he!!

o kurczę... czyli sie sprawdziło? a może ona coś o Tobie wiedziała?

mi tez mówiła że widzi przy mnie pieniądze...duże.... hehe (pracuję w banku - wiec pewnie o te pieniądze chodziło, bo jak narazie żadnego bogactwa sie nie dorobiłam :P

Shagga_80 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to czemu przeciesz masz prace twuj m tez. Czy cos sie stalo ?

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

nic się nie stało takiego wielkiego. po prostu chce zmienić coś w życiu. Polska jak dla mnie to bagno i będzie coraz gorzej. Państwo nic nie oferuje obywatelom a coraz więcej wymaga.. myślę nad Australią, jakbym dostała wizę to od razu mnie tu nie ma.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Woseba wrote:
    hej:)ja tez juz przestaje wierzyc w cuda..czekam na okres..powinien byc w sobote..poki co zmagam sie z plamieniami jak zawsze przed..wogóle to rozważamy z m rezygnacje z tych naszych pożal sie boże starań:(oboje widzimy ze do niczego nie prowadza:(a pzrez to tylko niepozrebnie sie stresujemy:(tazkże chyba odpuscimy na dobre..moze kiedyś bedzie nas stać na inseminacje..narzazie mozemy o tym zapomniec:(i skupic sie teraz na m..on jest teraz najważniejszy:)zeby wyzdrowiał:)

My też odpuściliśmy. Nie ma co katować się na siłę. Zobaczysz, że jak odpuścimy na dobre, to wtedy dzidzia się pojawi.

Bardzo podziwiam cię Wosebko, za to, jak bardzo kochasz i dbasz o swojego M.

U mnie dzisiaj stawiają wiatę drewnianą, żeby mi na samochodzik deszcz nie padał ;)

Woseba, Beata, gocha04, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko kochana nie załamuj sie bo ptrzeciez ten cykl się jeszcze nie skończył, więc nadal jest nadzieja, a o męza dbaj i masz racje to mogłoby podnieść znacznie ciśnienie wiec narazie musisz go oszczędzać

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muśka ale i co chwila któraś przechodzi załamania i tak wkoło...
    ja dziś rano pomyslałam nie wchodze wcale..., bo zaniedbyje wiele rzeczy , nakręcam sie a i tak czeka mnie teraz długi bezowulacyjny cykl.... ale nie wytrzymałam i zajrzałam a jak już weszłam no to jestem :)

Muska lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha a twuj m. tez tak chce. Ja wiem ze Polska to jedno wielkie bagno ale jak bym miala prace to raczej bym nie wykezdzala. Ja juz mam dosc ze siedze za granica i najchetniej bym juz wrocila ale nie ma tak dobrze jak sie nie ma pracy i dokond wracac.
    Dobra dziewuszki ja zmykam bo juz dojechalam do pracy i zaraz musze ja zaczac. Postaram sie dzis wpasc wieczorkiem. Jeszcze raz zycze milego dnia.

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa Malutka:) miłej pracy.

ps. mój M sie waha, ale ja go nie będę trzymać na siłę ani unieszcześliwiać.

• Beata Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia-ktosia wrote:
    mala29_ wrote:

nic się nie stało takiego wielkiego. po prostu chce zmienić coś w życiu. Polska jak dla mnie to bagno i będzie coraz gorzej. Państwo nic nie oferuje obywatelom a coraz więcej wymaga.. myślę nad Australią, jakbym dostała wizę to od razu mnie tu nie ma.

Zosiu a masz pozwolenie zeby zabrać córkę? nie bedziesz miała żadnych problemów z tym?

to jedź kochana przetoruj drogi...pojadę za Tobą :P

bo tez wielokrotnie myslałam nad ucieczką z Polski, 8.5 roku temu nawet odeszłam z pracy żeby razem z moim męzem wyjechać do Anglii heheh a skończyło sie tak że rodzina nas nastraszyła że trafimy niewiadomo gdzie, okradną nas , zgwałca wsadza do burdelu itp.
    i dalismy spokój, ale ciągle myslę :)

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cóż.. no byłby pewien problem z Alicją. Ale sądzę że udałoby mi sie załatwić z jej ojcem. Bo on siedzi od września w UK i nie ma zamiaru tu wracać. A jest takim człowiekiem że jakbym napisała z nim umowę że nie będę chciała alimentów ale ma zgodzic się na wyjazd, to wysyła mi pismo że ok..

taki z niego tata.. ech

• Beata Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Woseba wrote:
    hej:)ja tez juz przestaje wierzyc w cuda..czekam na okres..powinien byc w sobote..poki co zmagam sie z plamieniami jak zawsze przed..wogóle to rozważamy z m rezygnacje z tych naszych pożal sie boże starań:(oboje widzimy ze do niczego nie prowadza:(a pzrez to tylko niepozrebnie sie stresujemy:(tazkże chyba odpuscimy na dobre..moze kiedyś bedzie nas stać na inseminacje..narzazie mozemy o tym zapomniec:(i skupic sie teraz na m..on jest teraz najważniejszy:)zeby wyzdrowiał:)

My też odpuściliśmy. Nie ma co katować się na siłę. Zobaczysz, że jak odpuścimy na dobre, to wtedy dzidzia się pojawi.

Bardzo podziwiam cię Wosebko, za to, jak bardzo kochasz i dbasz o swojego M.

U mnie dzisiaj stawiają wiatę drewnianą, żeby mi na samochodzik deszcz nie padał ;)

Ruciu ja też myslę nad zmniejszeniem napięcia...
    od przyszłego tygodnia przestaje mierzyc tempkę tzn. już od niedzieli
    pobiorętrochę ten duphaston i zobaczymy ale już wiem ze dłuzej jak do maja to nie wytrzymam i jesli do maja sie nie uda to całkiem zaprzestane obserwacji

kochana a nie masz mokro na podwórku?

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka miłej pracy a co tam robisz jeśli można zapytać? tutaj kompletnie nic dla ciebie nie było?

Zosiu co Ty piszesz znów jakaś załamka? nie będziesz go na siłe uszczęśliwiac? kochana myslę sobie tak ...przemysl na ile Ty masz siłe i co jest dla ciebie dobre..

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
‹‹ 1317 1318 1319 1320 1321 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ