plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypisze na kompie bo w telefonie w ogole mi nie dziala-pisze ze strona za duza i nie moze poprawnie wyswietlic calosci....
tylko ze czasem pisze klikam na wyslij i trybi trybi trybi i wyskakuje-wystapil blad sprobuj pozniej.... nie wiem czy nowe serwery zapchane czy cos... teraz dopiero cos mi ruszylo.... no i moj biezacy wykres nie zawsze sie otwiera.... -
Plemniczko a wiesz czemu ja więcej piszę tu niż tam?:> Na tym forum na 45 str. napisałam dlaczego... sytuację na bank pamiętasz. Na kafe zwyczajnie nie da się pisać szczerze i pod stałym nikiem bo zaraz wściekłe osy dopadają taka i zaczyna się dym. Szczerze mówiąc nie znam żadnej czarnej której by pomarańcze nie dopadły... A już nie daj panie Bóg jak łamiesz stereotyp i jesteś katoliczką, młodą matką, masz więcej niz 1 góra 2 dzieci.
Dlatego wolę się uzewnętrzniać tutaj. Nie ma głupich podszywów, atmosfera bardziej intymna a nie siedzą jakieś małpy czytają wątek i tylko czekają kiedy coś dowalić chamskiego. -
nick nieaktualnyi tyle juz chcialam napisac a ciagle mi tnie....buuuuu.... dawne ovufriend...wroc.... ale poki mam okazje to przesylam wam wielkie usciski za to co wszystkie piszecie- pewnie mnie zaraz znow wywali wiec korzstam z okazji.... az sie cieplej czlowiekowi robi na sercu jak sie was czyta, i zapomina sie przynajmniej o glupich myslach...
dzieki ovuprzyjaciolki:*zosia-ktosia, Woseba, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
tak Bella, niestety tam wchodzą rozne wredoty, bo moga sobie co chwile zmieniac nicka i sie dowartosciowywac obrazaniem innych... my jak z Monisia i Tyśką (Zosią) byłysmy na kafe najpierw to chyba po kazdejz nas pojechaly pomarańczki...
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
bello bo my tu wszystki jesteśmy z jednego powodu a na kafe wchodza małolaty, jakies mało dowartościowane osoby które myślą że jak napiszą coś niemiłego to są "debeściakami" że komuś zrobią przykrość, dopieką to im ego wzrośnie..
a tu mamy wspólny cel:) -
plemniczka wrote:tak Bella, niestety tam wchodzą rozne wredoty, bo moga sobie co chwile zmieniac nicka i sie dowartosciowywac obrazaniem innych... my jak z Monisia i Tyśką (Zosią) byłysmy na kafe najpierw to chyba po kazdejz nas pojechaly pomarańczki...
zamiast cytuj nacisnęłam lubię.. gapa ze mnie..
prawda, pojechały po każdej bez powodu.. a plemniczce się oberwało bo nas broniła przed dziwakamiplemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosienko mam nadzieje-jakos juz sobie nie wyobrazam dnia bez was..... jak na razie ovu mi odpisalo ze beda robic wszystko zeby problem znikl i w ramach przeprosin dostalam tydzien abonamentu dodatkowo.
plemniczka, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzosia-ktosia wrote:bello bo my tu wszystki jesteśmy z jednego powodu a na kafe wchodza małolaty, jakies mało dowartościowane osoby które myślą że jak napiszą coś niemiłego to są "debeściakami" że komuś zrobią przykrość, dopieką to im ego wzrośnie..
a tu mamy wspólny cel:)
zosiu masz racje-weszlam na cafe z ciekawosci... niektore watki tak infantylne ze az sie wlos jezy.... to jest chyba miejsce gdzie jakies wredoty korzystaja z okazji zeby sie wyladowac i powyzywac na innych -
nick nieaktualnypiszcie piszcie moze tez dostaniecie hihi.... a potem mnie wywala za to ze puscilam farbe na forum hihi
a propos forum- tu przynajmniej wyzsza kultura i normalnosc.... i przynajmniej wiemy kto jest kto-zero podszywania sie pod kogos czy jakis anonimowych "gosci".... -
Norma ;P ja jak ostatnio dziewczynę broniłam też oberwałam W sumie dziołcha była obca, nawet możliwe, ze np. prowo, ale jednak ;P
Wczoraj też broniłam... Był temat o invitro (dokładni o refundacji). Wyraziłam swoją opinię- identyczną jak większość, aż nagle ja czytam a jakaś laska zaczyna mieszać w invitro kościół (czego nawet ja nie robię) i wyzywać od "Katolandu" więc stanęłam w obronie samej wiary katolickiej, bo nagonka na wiarę (jaka by ta wiara z resztą nie była) nie podoba mi się i czuję się obrażona. To oczywiście zrobiły ze mnie nawiedzonego mohera przeciw inVitro- gdzie zeby było śmieszniej nie mam nic do ludzi którzy fundują sobie ten rodzaj zapłodnienia... no ale cóż Dlatego tam już nie mam zamiaru bronić niczego, nikogo, żadnych poglądów, bo nie da się dyskutować z internetowymi trolami. Dyskusja jest rzeczą zdrową, nawet ta burzliwa- bo każdy ma inne poglądy, ALE nie trzeba zaraz bluzgami rzucać...klamka lubi tę wiadomość
-
widzisz bella bo trzeba odróżnić ludzi normalnych szanujących sie od tych drugich. jeśli siebie nie szanujesz to nie będziesz szanować innych, ich zdania itp..
każdy żyje swoim życiem i nam nic do tego, swoje zdanie mamy prawo wyrażać gdyz nawert tak w konstytucji jest napisane.
nie chodzi o słodzenie innym forumowiczom że będzie ok jak czytamy że dziewczyna np ma 4 dzieci, żyje z zasiłku i nie ma co do garnka włożyć, ale żeby napisać w taki sposób by nie obrażać, ani nie kłamac na siłę że będzie nagle bogaczem i mieć bajeczne życie.. a żyć zgodnie ze swoimi priorytetami.
to był tylko przykład. mam nadzieję że w miare ok to przedstawiłam.BellaRosa lubi tę wiadomość
-
Wiesz.. zgodze się z Tobą Zosiu. Dlatego uważam, ze fora internetowe nie powinny mieć możliwości totalnej anonimowości (tak jak kafe). każdy powinien mieć jedno konto, stałe konto i wtedy miałby większy szacunek do tego co pisze sam i co piszą inni.
zosia-ktosia lubi tę wiadomość