X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    justysia8512 wrote:
    Tak wiem ale to oznacza ze owu już była?

Kurcze ten Twój płodny śluz wskazywałby,że nadal masz płodne dni...ale z drugiej strony mega wysokie temperatury (o ile nie jesteś chora) no i te testy owu wskazywałyby ,że może być już po...ja zalecałabym poserduszkować dalej (przynajmniej dopóki śluz jest płodny) :)

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heh, a zastanawialam sie czy tego plemniczka w koncu nie zmienic... ale chyba jednak bede mu wierna;)

Shagga_80, Nina82, Dodi, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Witam wszystkie staraczki i mamy fasolki ;)
    ja dopiero teraz bo od rana zajęta-najpierw ogarnąć dom,dziecko a poźniej wyjazd na zakupy i wróciłam o 15 z miasta.
    Chciałam sobie dzis kupić termometr owulacyjny i wyobraźcie sobie,że byłam w 4-ech aptekach w naszym mieście i nigdzie nie mieli ;(Trudno zostanę przy starym,z jednym miejscem po przecinku.
    No u mnie w ty cyklu owulka sie raczej przesunie-dziś 11 dc a śluzu rozciągliwego jeszcze nie widac-dopiero jakis taki jak wodnisty mam, ale tempka jeszcze za wysoka i do tego szyjka jeszcze twarda i raczej średniozamknieta,więc muszę czekać.Tak, więc termin następnej @ nie przypadnie raczej na 1.03.2013 a później!!!!Pozdrawiam ;)

Kopciuszki bardzo trudno jest dostać w aptece termometr owulacyjny. Nawet w Warszawie. Jeżeli masz konto na allegro, to tam go zakup.

Shagga_80, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie Justys po temperaturze widac ze owulka byla, po tescie tez.. tylko sluz zaburza pewność.
    Ale pewnie byla

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • LuSiA:) Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie już pomysły na walentynki?:)
    3673558e031c7c3b94266f3ecaf13ed9.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2013, 17:13

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kupilam termometr owulacyjny w aptece w Centrum handlowym w Katowicach

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    Witam wszystkie staraczki i mamy fasolki ;)
    ja dopiero teraz bo od rana zajęta-najpierw ogarnąć dom,dziecko a poźniej wyjazd na zakupy i wróciłam o 15 z miasta.
    Chciałam sobie dzis kupić termometr owulacyjny i wyobraźcie sobie,że byłam w 4-ech aptekach w naszym mieście i nigdzie nie mieli ;(Trudno zostanę przy starym,z jednym miejscem po przecinku.
    No u mnie w ty cyklu owulka sie raczej przesunie-dziś 11 dc a śluzu rozciągliwego jeszcze nie widac-dopiero jakis taki jak wodnisty mam, ale tempka jeszcze za wysoka i do tego szyjka jeszcze twarda i raczej średniozamknieta,więc muszę czekać.Tak, więc termin następnej @ nie przypadnie raczej na 1.03.2013 a później!!!!Pozdrawiam ;)

Kopciuszki bardzo trudno jest dostać w aptece termometr owulacyjny. Nawet w Warszawie. Jeżeli masz konto na allegro, to tam go zakup.

Ja też polecałabym kupno przez neta,ja sama czekałam chyba z 2 dni,także niedługo :)

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ja kupilam termometr owulacyjny w aptece w Centrum handlowym w Katowicach

Ja też kupiłam i czekam dwa tygodnie na niego i się chyba nie doczekam:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LuSiA:) wrote:

Nie obchodzę tego święta...ostatnio bawiłam się w to chyba z 17 lat temu....hehehe,ale stara jestem :) Poważnie , ostatnio chyba w podstawówce uznawałam ten dzień :)

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Nie obchodzę tego święta...ostatnio bawiłam się w to chyba z 17 lat temu....hehehe,ale stara jestem :) Poważnie , ostatnio chyba w podstawówce uznawałam ten dzień :)

Heh ja przynajmiej kwiatki muszę dostać:)
    Chyba,że test mi wyjdzie dodatni to niczego do szczęścia mi nie da...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzieś ostatnio czytałam, że ludziwe którzy się kochają obchodzą walentynki 365 dni w roku.

Poza tym walentynki są strasznie przereklamowane. Wolałabym dostać kwiaty w jakiś dzień bez spacjelnego powodu, niż z obowiązku bo jest 14 luty :)

Shagga_80, Fedra, Dodi, gocha04, Libra, Effcia28, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

A Twoja stopka mówi coś innego??

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia ja to wolalabym zamiast kwiatów dostac cokolwiek innego

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Shagga_80 wrote:

A Twoja stopka mówi coś innego??

Nie rozumiem kochana pytania:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę posiedzieć z M. :) Obrazi się w końcu na mnie :) Miłego wieczorku !!!! Plemniczko jak pojawi się Dora, to ciśnij ją o wierszyk ;)

plemniczka, Libra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia chodzi oto ze w stopce masz napisane ze "zawieszone staranka..." a jednak sie starasz

Shagga_80 lubi tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Lusia chodzi oto ze w stopce masz napisane ze "zawieszone staranka..." a jednak sie starasz

Wiesz nie staram się... Tak jak wcześniej,ale też nie będę uważać bzikować łazić do lekarza ciągle,po prostu jak się uda to się uda....

• she Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggus - jestem bardzo ciekawa czy to 2 istotki zamieszkały u Ciebie :)
    jeszcze chyba żadna babeczka na forum nie pochwaliła się bliźniakami - więc kto wie? może będziesz pierwsza! :)

plemniczka, Libra, Effcia28, Amicizia, Beata lubią tę wiadomość

201306215365.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 lutego 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She co tam u Ciebie?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lutego 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she wrote:
    Shaggus - jestem bardzo ciekawa czy to 2 istotki zamieszkały u Ciebie :)
    jeszcze chyba żadna babeczka na forum nie pochwaliła się bliźniakami - więc kto wie? może będziesz pierwsza! :)

Ja to zawsze muszę być inna, hehehe.
    Kiedyś była akcja (kilka lat temu),że było coś nie tak z partią leku (hydrocortizon do podawania dożylnego) i policja chodziła po pacjentach,którzy mieli to podane i dopytywali,czy nic nie działo się...w całym naszym województwie było kilka przypadków w tym ja (czego dowiedziałam się właśnie od Pana Policjanta)...w ciąży z Kubą (o czym wspominałam kiedyś) złapałam wirusa grypy Ah1N1 (też jako jedyna w Szpitalu leżałam ciężarna) itd itp...ja nie mogę mieć "zwykłych" przypadłości...więc nie zdziwię się,jak w tym przypadku będę pierwsza z dwiema (lub więcej?!) fasolkami w brzuchu ....

A poważnie,to jestem przerażona , tylko staram się myśleć pozytywnie :(

‹‹ 1499 1500 1501 1502 1503 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ