plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLibra wrote:hej Aga:) u mnie powolutku do przodu... brzuszek tylko trochę pobolewa...
ależ wy to macie przejście ze śniegiem:) u mnie na szczęście śniegu jest tyle co kot napłakał...
Libra to dobrze że brzucholek już nie boli!! idzie ku lepszemu widocznie!!Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia możę jakieś pachnące olejki do masażu...ładnie zapakowane...może truskaweczki, bo się pojawiły, opaska na oczy i no co ja Cie będę uczyć;-)ale nie wiem jakie macie warunki mieszkaniowe i czy macie spokoju dośc do takich uczt;-)zrobisz mu taki masaż a skończy się pewnie czymś dla obojga przyjemnym...do tego być może owulka tuż tuż i prezent jak znalazł na tę okazję...mmmm...chyba też się dziś zabiorę za masowanie mojego zestresowanego mocno mężczyznę....mmmm...bo do jutra może nie wytrzymam;-)
Libra najpierw to co tu najbliżej doczytałam z pytań...dziękuję Ci za informację...jak się wzięło pierwszego dnia cyklu tabletkę to już powinny działać od początku ale wiadomo...muszę uważać na to...marzy mi się taka ilość śluzu w cyklach po leczeniu...
Lecę rozpalić w piecu i otworzyć kurom, przynajmniej je nakarmię...ale najpierw odśnieżanie posesji, bo śniegu prawie po kolana;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2013, 09:11
Libra, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:co kupujecie swoim mezczyznom na walentynki? moj wlasnie dzisiaj ma 36 urodziny i imieniny rownoczesnie i zaraz wybieram sie na miasto.Chcialabym go czyms zaskoczyc bo ostatnio mamy stresujace dni szczegolnie moj.Macie jakies propozycje?
my, jeżeli w ogóle już sobie coś kupujemy, to takie drobne rzeczy:) ja mojemu kupiłam bokreski z sylwetką maczo-mena i napisem: najlepszy towar w mieście;)AGA 30, Rucia, Blondi22, Muska, Dodi, Fedra, Shagga_80, natusia, Beata, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyann2224 wrote:hej dziewczyny ja wczoraj pokłóciłam sie z moim M o to że to niby przez tabletki(moja wina) nie moge zajsc w ciąże masakra
Przejdzie mu...a chciał od początku dziecka? Czy też chciał poczekać? Jak chciał poczekać to jak się miałaś zabezpieczać? Nie rozumiem facetów...przecież jak cukierki ich nie łykałaś...a jeśli brałaś je zanim go poznałaś to przecież możesz go zapytać czy wolałby Cię z 5 ślicznych małych dzieciaków;-) Nie znam historii Twojej i tego dlaczego i kiedy brałaś tabletki dlatego tak odpowiedziałam...ale myślę, że to tylko jego bezsilność i dlatego tak powiedział...rozchmurz się...jak coś więcej napiszesz to wspólnie dojdziemy do jakichś wniosków, dobrze?Libra, Shagga_80, Beata, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynatusia wrote:Jeszcze jakby któraś mogła zerknąć na mój wykres,będę wdzięczna...przesunęło mi owulację... ja myślę,że była 15 lub 16 dc, czułam ją wtedy... sama nie wiem...to ovu wariuje...
Natusia ja też bym stawiała na 15-16 na owulkę!!! a w owu to ja tylko pierwszy cykl tu wierzyłam!!natusia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Sylwia możę jakieś pachnące olejki do masażu...ładnie zapakowane...może truskaweczki, bo się pojawiły, opaska na oczy i no co ja Cie będę uczyć;-)ale nie wiem jakie macie warunki mieszkaniowe i czy macie spokoju dośc do takich uczt;-)zrobisz mu taki masaż a skończy się pewnie czymś dla obojga przyjemnym...do tego być może owulka tuż tuż i prezent jak znalazł na tę okazję...mmmm...chyba też się dziś zabiorę za masowanie mojego zestresowanego mocno mężczyznę....mmmm...bo do jutra może nie wytrzymam;-)
Libra najpierw to co tu najbliżej doczytałam z pytań...dziękuję Ci za informację...jak się wzięło pierwszego dnia cyklu tabletkę to już powinny działać od początku ale wiadomo...muszę uważać na to...marzy mi się taka ilość śluzu w cyklach po leczeniu...
Lecę rozpalić w piecu i otworzyć kurom, przynajmniej je nakarmię...ale najpierw odśnieżanie posesji, bo śniegu prawie po kolana;-)
jak ja zaczynałam stosować antykoncepcję, to przez pierwsze dwa tygodnie gin kazał mi stosować dodatkowe zabezpieczenie (czyt. prezerwatywy), bo nie każdy organizm od pierwszej tabletki diametralnie zmienia gospodarkę hormonalną... raczej dzieję się to stopniowo w ciągu tyg do dwóch... -
nick nieaktualny
-
muzarcia wrote:ann2224 wrote:hej dziewczyny ja wczoraj pokłóciłam sie z moim M o to że to niby przez tabletki(moja wina) nie moge zajsc w ciąże masakra
Przejdzie mu...a chciał od początku dziecka? Czy też chciał poczekać? Jak chciał poczekać to jak się miałaś zabezpieczać? Nie rozumiem facetów...przecież jak cukierki ich nie łykałaś...a jeśli brałaś je zanim go poznałaś to przecież możesz go zapytać czy wolałby Cię z 5 ślicznych małych dzieciaków;-) Nie znam historii Twojej i tego dlaczego i kiedy brałaś tabletki dlatego tak odpowiedziałam...ale myślę, że to tylko jego bezsilność i dlatego tak powiedział...rozchmurz się...jak coś więcej napiszesz to wspólnie dojdziemy do jakichś wniosków, dobrze?
on nie chciał przedtem dzieci jak ja tylko zaczynałam rozmowe wychodził i trzaskał drzwiami i mówił ze nie bedzie o tym gadał tak było przez 6 lat małżeństwa a teraz jak skończył 30 nagle odmiana -
nick nieaktualnymmmm. a mój dostał gatki z pszczołą płci męskiej i napisem bzykator;-) hehe ale w tym roku to nie wiem...może biszkopt z galaretką w kształcie serca...uwielbia...coś wymyślę...
Rucia, Muska, Libra, Fedra, Shagga_80, natusia, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość
-
ann2224 wrote:hej dziewczyny ja wczoraj pokłóciłam sie z moim M o to że to niby przez tabletki(moja wina) nie moge zajsc w ciąże masakra
CześćAnn. Takie bzdury to mógł nagadać tylko "w afekcie". Jak przemyśli sprawę na pewno Cię za to przeprosi - mam nadzieję.ann2224, Libra, Shagga_80, Beata, Nina82 lubią tę wiadomość
-
natusia wrote:Jeszcze jakby któraś mogła zerknąć na mój wykres,będę wdzięczna...przesunęło mi owulację... ja myślę,że była 15 lub 16 dc, czułam ją wtedy... sama nie wiem...to ovu wariuje...
Natusiu, też myślę że mogła być ok. 16 dc, tym bardziej, że 16 dc miałaś śluz rozciągliwy, a potem już wodnisty, czyli trochę gorszy. Skok temperatur też by to potwierdzał.natusia lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Blondi22 wrote:ja robie romantyczna kolacje na jutro
A synek gdzieś emigruje na wieczór?Np do babci?
nie bardzo gdzie mam go zostawic bo moja mama pracuje a tesciowa nie dala by sobie rady z nim a zreszta nawet by niechciała go pilnowac
wiec mały pojdzie spac a my posiedzimynaszczescie koło 19-20 chodzi spac
mauysia, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto jest niesprawiedliwy...czy Wam się dobrze ann układa w tym małżeństwie? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj, bo historie i u nas różne jeśli podczytujesz...nic nas nie zdziwi chyba...jak trzaskał drzwiami to chyba nie był dojrzały do małżeństwa...jak Ty to wytrzymałaś kochana? Dzielna dziewczynka tylko czy było warto, oto jest pytanie...