X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie Staraczki i Zafasolkowane :) miłego dnia Wam życzę :*

0d5ce3cf346cd2cefaf0cd09aedf9c87.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2013, 09:06

Libra, mauysia, Fedra, Amicizia, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taniec na łopacie zaliczony he he!!! poszło ekspresowo!!
    Ja mojemu nic nie kupuje może jakieś śmieszne bokserki i to wszystko!!!Ale się zgrzałam szok!!:-)

Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    hej Aga:) u mnie powolutku do przodu... brzuszek tylko trochę pobolewa...
    ależ wy to macie przejście ze śniegiem:) u mnie na szczęście śniegu jest tyle co kot napłakał...

Libra to dobrze że brzucholek już nie boli!! idzie ku lepszemu widocznie!!:-)

Libra lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja robie romantyczna kolacje na jutro ;)

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia możę jakieś pachnące olejki do masażu...ładnie zapakowane...może truskaweczki, bo się pojawiły, opaska na oczy i no co ja Cie będę uczyć;-)ale nie wiem jakie macie warunki mieszkaniowe i czy macie spokoju dośc do takich uczt;-)zrobisz mu taki masaż a skończy się pewnie czymś dla obojga przyjemnym...do tego być może owulka tuż tuż i prezent jak znalazł na tę okazję...mmmm...chyba też się dziś zabiorę za masowanie mojego zestresowanego mocno mężczyznę....mmmm...bo do jutra może nie wytrzymam;-)

Libra najpierw to co tu najbliżej doczytałam z pytań...dziękuję Ci za informację...jak się wzięło pierwszego dnia cyklu tabletkę to już powinny działać od początku ale wiadomo...muszę uważać na to...marzy mi się taka ilość śluzu w cyklach po leczeniu...;-)

Lecę rozpalić w piecu i otworzyć kurom, przynajmniej je nakarmię...ale najpierw odśnieżanie posesji, bo śniegu prawie po kolana;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2013, 09:11

Libra, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• natusia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki. Ja tylko na chwilkę. Jadę po zakupy,jak wrócę zajrzę do was :) Życzę miłego dnia!

AGA 30, mauysia, Libra, Fedra, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • ann2224 Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja wczoraj pokłóciłam sie z moim M o to że to niby przez tabletki(moja wina) nie moge zajsc w ciąże masakra :(

event.png
  • natusia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jakby któraś mogła zerknąć na mój wykres,będę wdzięczna...przesunęło mi owulację... ja myślę,że była 15 lub 16 dc, czułam ją wtedy... sama nie wiem...to ovu wariuje...

26adc18ecb3d77912c223fee25f8ec7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    co kupujecie swoim mezczyznom na walentynki? moj wlasnie dzisiaj ma 36 urodziny i imieniny rownoczesnie i zaraz wybieram sie na miasto.Chcialabym go czyms zaskoczyc bo ostatnio mamy stresujace dni szczegolnie moj.Macie jakies propozycje?

my, jeżeli w ogóle już sobie coś kupujemy, to takie drobne rzeczy:) ja mojemu kupiłam bokreski z sylwetką maczo-mena i napisem: najlepszy towar w mieście;)

AGA 30, Rucia, Blondi22, Muska, Dodi, Fedra, Shagga_80, natusia, Beata, Amicizia, gadgeta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:
    hej dziewczyny ja wczoraj pokłóciłam sie z moim M o to że to niby przez tabletki(moja wina) nie moge zajsc w ciąże masakra :(

Przejdzie mu...a chciał od początku dziecka? Czy też chciał poczekać? Jak chciał poczekać to jak się miałaś zabezpieczać? Nie rozumiem facetów...przecież jak cukierki ich nie łykałaś...a jeśli brałaś je zanim go poznałaś to przecież możesz go zapytać czy wolałby Cię z 5 ślicznych małych dzieciaków;-) Nie znam historii Twojej i tego dlaczego i kiedy brałaś tabletki dlatego tak odpowiedziałam...ale myślę, że to tylko jego bezsilność i dlatego tak powiedział...rozchmurz się...jak coś więcej napiszesz to wspólnie dojdziemy do jakichś wniosków, dobrze?

Libra, Shagga_80, Beata, Nina82 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:
    Jeszcze jakby któraś mogła zerknąć na mój wykres,będę wdzięczna...przesunęło mi owulację... ja myślę,że była 15 lub 16 dc, czułam ją wtedy... sama nie wiem...to ovu wariuje...

Natusia ja też bym stawiała na 15-16 na owulkę!!! a w owu to ja tylko pierwszy cykl tu wierzyłam!!:-)

natusia lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

A synek gdzieś emigruje na wieczór? :) Np do babci?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Sylwia możę jakieś pachnące olejki do masażu...ładnie zapakowane...może truskaweczki, bo się pojawiły, opaska na oczy i no co ja Cie będę uczyć;-)ale nie wiem jakie macie warunki mieszkaniowe i czy macie spokoju dośc do takich uczt;-)zrobisz mu taki masaż a skończy się pewnie czymś dla obojga przyjemnym...do tego być może owulka tuż tuż i prezent jak znalazł na tę okazję...mmmm...chyba też się dziś zabiorę za masowanie mojego zestresowanego mocno mężczyznę....mmmm...bo do jutra może nie wytrzymam;-)

Libra najpierw to co tu najbliżej doczytałam z pytań...dziękuję Ci za informację...jak się wzięło pierwszego dnia cyklu tabletkę to już powinny działać od początku ale wiadomo...muszę uważać na to...marzy mi się taka ilość śluzu w cyklach po leczeniu...;-)

Lecę rozpalić w piecu i otworzyć kurom, przynajmniej je nakarmię...ale najpierw odśnieżanie posesji, bo śniegu prawie po kolana;-)

jak ja zaczynałam stosować antykoncepcję, to przez pierwsze dwa tygodnie gin kazał mi stosować dodatkowe zabezpieczenie (czyt. prezerwatywy), bo nie każdy organizm od pierwszej tabletki diametralnie zmienia gospodarkę hormonalną... raczej dzieję się to stopniowo w ciągu tyg do dwóch...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra ja może i mojemu jakiś fikuśny fartuszek kupię bo jak lubi przy garach stac to może coś mi ugotuję w samiutkim fartuszku!!! Ale bedę miała widoki!!! Ojojoj ja cię już się doczekać nie mogę!!!:-)

Libra, Fedra, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

• ann2224 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    ann2224 wrote:

Przejdzie mu...a chciał od początku dziecka? Czy też chciał poczekać? Jak chciał poczekać to jak się miałaś zabezpieczać? Nie rozumiem facetów...przecież jak cukierki ich nie łykałaś...a jeśli brałaś je zanim go poznałaś to przecież możesz go zapytać czy wolałby Cię z 5 ślicznych małych dzieciaków;-) Nie znam historii Twojej i tego dlaczego i kiedy brałaś tabletki dlatego tak odpowiedziałam...ale myślę, że to tylko jego bezsilność i dlatego tak powiedział...rozchmurz się...jak coś więcej napiszesz to wspólnie dojdziemy do jakichś wniosków, dobrze?

on nie chciał przedtem dzieci jak ja tylko zaczynałam rozmowe wychodził i trzaskał drzwiami i mówił ze nie bedzie o tym gadał tak było przez 6 lat małżeństwa a teraz jak skończył 30 nagle odmiana :(

event.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmmm. a mój dostał gatki z pszczołą płci męskiej i napisem bzykator;-) hehe ale w tym roku to nie wiem...może biszkopt z galaretką w kształcie serca...uwielbia...coś wymyślę...

Rucia, Muska, Libra, Fedra, Shagga_80, natusia, Beata, Amicizia lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ann2224 wrote:

CześćAnn. Takie bzdury to mógł nagadać tylko "w afekcie". Jak przemyśli sprawę na pewno Cię za to przeprosi - mam nadzieję.

ann2224, Libra, Shagga_80, Beata, Nina82 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natusia wrote:

Natusiu, też myślę że mogła być ok. 16 dc, tym bardziej, że 16 dc miałaś śluz rozciągliwy, a potem już wodnisty, czyli trochę gorszy. Skok temperatur też by to potwierdzał.

natusia lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:

A synek gdzieś emigruje na wieczór? :) Np do babci?

nie bardzo gdzie mam go zostawic bo moja mama pracuje a tesciowa nie dala by sobie rady z nim a zreszta nawet by niechciała go pilnowac
    wiec mały pojdzie spac a my posiedzimy ;) naszczescie koło 19-20 chodzi spac
    ;)

mauysia, Fedra, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jest niesprawiedliwy...czy Wam się dobrze ann układa w tym małżeństwie? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj, bo historie i u nas różne jeśli podczytujesz...nic nas nie zdziwi chyba...jak trzaskał drzwiami to chyba nie był dojrzały do małżeństwa...jak Ty to wytrzymałaś kochana? Dzielna dziewczynka tylko czy było warto, oto jest pytanie...

‹‹ 1536 1537 1538 1539 1540 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ