plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Effcia28 wrote:Zdołowałam się tymi wynikami:(
Effcia nie doluj sie! TSH latwo obnizyc, prolaktyne tez... a masz ja tylko troszeczke podwyzszoną, byc moze u Ciebie sytarczy tylko brac leki na tarczyce i wszystko ladnie sie unormuje i szybko zajdziesz w ciaze. Spojrz na to inaczej, ze lepiej wiedziec niz nie wiedziec i starac sie,a tu nie wychodzi i nie wychodzi.. tak to przynjamniej mozesz cos s tym zrobic i bedzie dobrze. A nie są to wcale fatalne wyniki, a jedynie lekkie odejscie od normy. Bedzie dobrze tylko zapisz sie do endokrynologa, albo dobrego ginekologa.Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:Zdołowałam się tymi wynikami:(
Effciu, przecież wszystko masz właściwie w normie oprócz prolaktyny. Za prolaktynę się weź konkretnie, resztę trochę podreguluj i będzie w porządku! nie martw się na zapas
NO WIDZICIE mi zupełnie co innego mówili, i ci na bocianie tez, a to są specjaliści z kliniki leczenia niepłodniościOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
plemniczka wrote:Beata wrote:Plemniczko ja włąśnie zaczełam brać ale dopiero od dziś bo było napisane ze trzeba rano...
myslisz ze zadziała już w tym cyklu?
Beatko dwa dni pozniej nie powinno miec znaczenia... a czy zadziala juz w tym cyklu to najstarsi górale nie wiedząmi udalo sie zajsc w ciaze juz w pierwszym cyklu z nim... kolezance w 3.
tak kochana rozumiem, mam nadzieję ze mnie nie zrozumiałas żle, bo ja wiem że czy zajde to ruletka, ale czy poprawia cykl odrazu,
ale rozumiem dzięki kochanaplemniczka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Effcia28 wrote:Blondi22 wrote:Effcia28 wrote:Blondi Ty robiłaś ostatnio spagetti ze szpinakiem ?daj przepis na priv
nie to nie ja
jakoś byłam przekonana ,ze to Ty-Przepraszam:)
znalazłam przepis w necie:)
To chyba była Osoba Której Imienia Nie Wolno Już Wymawiaćplemniczka, Beata, Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość
-
to super Plemnisiu
ja dziś zrobię znów te badania i dodatkowo ft3 i ft 4 mam nadzieję ze nie wyjdą tragicznie, bo jeśli tak to odrazu bęę musiała zapisać sie do endo...
ma znaczenie to ze będę po całym dniu czylio nie na czczo?Oliwka 2006
-
Effcia28 wrote:Beata wrote:Efcia a robiłas już wcześniej kiedyś hormony czuy to pierwszy raz?
robiłam w marcu zeszłego roku TSH było 2,41 norma do 3,55 i prolaktyne było 22,4 norma do 28,9
A FSH?Oliwka 2006
-
mauysia wrote:Effcia28 wrote:Blondi22 wrote:Effcia28 wrote:Blondi Ty robiłaś ostatnio spagetti ze szpinakiem ?daj przepis na priv
nie to nie ja
jakoś byłam przekonana ,ze to Ty-Przepraszam:)
znalazłam przepis w necie:)
To chyba była Osoba Której Imienia Nie Wolno Już Wymawiać
aha ok nie ważne już