plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Blondi22 wrote:zerknijcie na mój wykres
bedzie owulacja w tym cyklu ? hehe
Blondi nie chce wyrokować ale mnie to wygląda na bezowulacyjnya powiedz zdarza Ci sie miewać długie cykle? może warto by to było skonsultować z lekarzem może z którymś hormonem jest coś nie tak...
w tamtym roku miałam około 3 dłuuuuuugich cyklów takich od 45dni do 60 -
Blondi22 wrote:Rucia wrote:Blondi, chyba trafił Ci się cykl bezowulacyjny
też tak myslałam własnie
zero objawów na owulke.
ale to nic
Blondi, z dwojga złego dobrze że bezowulacyjny (jeśli to rzeczywiście jest bezowulacyjnym a tego jeszcze nie wiadomo) trafił Ci się wtedy, jak macie przerwę w staraniachGrunt, zeby kolejny cykl już był OK
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Hej dziewczynki wpadłam się przywitać tylko!!!
Zaraz mykam do lekarza zobaczyć co tam wyhodowałam!!!
Miłego dnia życze!! popołudniu zawitam do was!!
hej, napisz od razu... ciekawa jestem, że szok;) później odczytam, bo teraz na kilka godzin w teren muszę wyjechaćtakże trzymajcie się, na razie
-
Ale mi te myśli o kupnie ziemi i budowie domu ryją banię... Nie moge sie od tego uwolnić. A wczoraj to cały dizen spędziłam szukając okazyjnej dzialki do kupienia, hehe.
Może znacie kogoś, kto zna kogoś i ten ktoś ma jakąś ziemię do sprzedaży pod Wrocławiem? Pytam bo to nigdy nie wiadomo. Świat jest mały
-
Muska my z m zaczeliśmy budowe domu ... ale działke miałam swoja więc tyle byliśmy do przodu ale załatwień z tymi papierkami co nie miara
a pieniedzy worek na to już poszedł...
-
Ninka to jak Ci kreska wyszła jak na moim drugim to ciąża na bank!!!
bo ten mój drugi test miał czułość 10 i ta kreska rzeczywiście niezaprzeczalnie jest
Co do robali i karaluchów... też bym dostała zawału jakbym coś takiego w domu zobaczyła... a tego sąsiada to nie wiem spaliłabym, zabiła albo coś w ten deseń... nie cierpie brudasówNina82 lubi tę wiadomość
-
to znikam i ja na zajęcia
semestr 4 czas zacząć
-
WITAJCIE
kochane
intensywnie nadrabiam ale pozostało mi nadal ponad 20 stron!
Lusia gratuluje- życzę spokojnej ciązy bez wymiotów
Aga30 - kochana trzymam kciuki za pozytywną inseminację
Gadgetko kochana dziękuję Ci bardzo, zdrówka życzę i czekam na pozytywne wyniki holtera
Rucia bardzo sie cieszę ze trafiłaś na taką porządną ginkę, mam nadzijeę że ona będzie wiedziała jak Cię poprowadzić i zakończy sie to sukcesem
buziaki dla wszystkich idę nadrabiac dalejFedra, Dodi, mauysia, Libra, gadgeta lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Muska wrote:Ale mi te myśli o kupnie ziemi i budowie domu ryją banię... Nie moge sie od tego uwolnić. A wczoraj to cały dizen spędziłam szukając okazyjnej dzialki do kupienia, hehe.
Może znacie kogoś, kto zna kogoś i ten ktoś ma jakąś ziemię do sprzedaży pod Wrocławiem? Pytam bo to nigdy nie wiadomo. Świat jest mały
Muska to dobrze ż się zakręciłaś na temat działki i domu może w tym zawirowaniu i szaleństwie przestaniecie myśleć o dzidziusiu i samo "wpadnie"17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kiti wrote:to znikam i ja na zajęcia
semestr 4 czas zacząć
o juz tak szybko a ja dopiero w sobotę ostatnie egzaminy pisałam i w tą sobotę mamy zakończenie semestruniektórym to dobrze
kiti lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:Muska wrote:Ale mi te myśli o kupnie ziemi i budowie domu ryją banię... Nie moge sie od tego uwolnić. A wczoraj to cały dizen spędziłam szukając okazyjnej dzialki do kupienia, hehe.
Muska to dobrze ż się zakręciłaś na temat działki i domu może w tym zawirowaniu i szaleństwie przestaniecie myśleć o dzidziusiu i samo "wpadnie"
Nie mam nic przeciwko!
Moja kolezanka z pracy tak własnie zaciążyła. Po ślubie byli ponad 6 m-cy, w końcu przestali próbowac zajśc i zajęli się szukaniem a potem kupnem domu. Jak juz zaczęli urządzać to się okazało że w ciąży jest. Czyli jakoś zaraz przed przeprowadzką zaciążyła.
Opowiadała mi to i sie smiała. Bo tyle próbowali i nic. Dali sobie spokój, zajęli czym innym i cyk, od razu poszło.
Jaki morał - > Budujmy domy!Dodi, mauysia, Fedra, Shagga_80, Beata, Libra, Nina82 lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Muska my z m zaczeliśmy budowe domu ... ale działke miałam swoja więc tyle byliśmy do przodu ale załatwień z tymi papierkami co nie miara
a pieniedzy worek na to już poszedł...
Kiti a jak to jest z przyłączeniem mediów? Trzeba dzwonić np. do energetyki i pytac gdzie i skąd ciągnąć i za ile? Jak możesz jakiś elaborat mi walnąć na temat tego na co zwracac uwagę i o czym pamiętać to proszę pisz. Może na priva żeby dziewczynom nie zabierac miejsca? Chyba że ktoś jeszcze uważa że to interesujące informacje?
Ja będę wdzięczna bardzo.kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczyny:) miłego tygodnia.
Ja jestem już wykończona, wypalona i chce WOLE!!!mauysia, Blondi22, Beata, Dodi lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Ann GRATULACJę
wiedziałam! byłam pewna Twojego wykresu - życzę Ci spokojnej i radosnej ciąży
Doruś, mam nadzieję ze niebawem wymioty przestaną Cię męczyć, a Shagge ustąpią mdłości
Plemniczce życzę pozytywnego testu ovu, aby trafienia były celne
Mała29 mam nadzije ze wredna @ jednak nie przelezie i tempka z powrotem poszybuje w górę *) trzymam mocno kciuki
P.s. kochane dziewczyny baaaaardzo dziekuję za życzenia i za pamięć
jesteście naprawdę kochane (i za torcik Małej)
nadrabiam -1606 dopiero...gocha04, Blondi22, Amicizia, Fedra, ann2224, Rucia, Dodi, Nina82, plemniczka lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie