plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Dora wrote:Aga całe szczęscie,że jutro wizyta i ona mi na pewno zmniejszy dawkę!!!
Dzięki Bogu do dziś jest wszytsko ok, anaczy nic się nie dzieje.
Pożadany wynik to miedzy 1a 2, a nie 0,2 ...;/
Shagga a jaki Ty masz wynik?
2,39.
To faktycznie minimalnie podwyższone, może spadnie od tego jodu.
Ja miałam 2,73 na początku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 20:07
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:wiecie ja nie raz probowalam sama przejac inicjatywe ale i tak nic z tego nie bylo bo mial inne sprawy na glowie i nawet nie chcial mu.... no wiecie
Sylwia a co on takiego na tej głowie ma poza włosami oczywiście!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 20:09
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:wiecie ja nie raz probowalam sama przejac inicjatywe ale i tak nic z tego nie bylo bo mial inne sprawy na glowie i nawet nie chcial mu.... no wiecie
Sylwia a co on takiego na tej głowie ma poza włosami oczywiście!!
hihihihihi problemy w pracy a wiadomo ze praca wazna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDora wrote:Shagga_80 wrote:Dora wrote:Aga całe szczęscie,że jutro wizyta i ona mi na pewno zmniejszy dawkę!!!
Dzięki Bogu do dziś jest wszytsko ok, anaczy nic się nie dzieje.
Pożadany wynik to miedzy 1a 2, a nie 0,2 ...;/
Shagga a jaki Ty masz wynik?
2,39.
To faktycznie minimalnie podwyższone, może spadnie od tego jodu.
Ja miałam 2,73 na początku.
Chwilowo się nie stresuję...jak za te 3 tygodnie nie spadnie to niech ciotka się martwi...uważam Ją za bardzo dobrego fachowca w dziedzinie endokrynologii...niech nie waży się rozczarować mnie
Dora lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:wiecie ja nie raz probowalam sama przejac inicjatywe ale i tak nic z tego nie bylo bo mial inne sprawy na glowie i nawet nie chcial mu.... no wiecie
Sylwia a co on takiego na tej głowie ma poza włosami oczywiście!!
hihihihihi problemy w pracy a wiadomo ze praca wazna
To niech pracę w pracy zostawi!! -
AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:bo moj juz nie taki mlody 36 lat skonczyl(niestety) a trzeba bylo brac sie za mlodszego hihi
Jejku nie strasz mnie mój w tym roku 35 bedzie miał:-0
nie strasze ale naprawde w przeciacu 3 lat jego poped zmienil sie no i zachowanie o 360' masakra az sie boje co to bedzie -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:bo moj juz nie taki mlody 36 lat skonczyl(niestety) a trzeba bylo brac sie za mlodszego hihi
Jejku nie strasz mnie mój w tym roku 35 bedzie miał:-0
nie strasze ale naprawde w przeciacu 3 lat jego poped zmienil sie no i zachowanie o 360' masakra az sie boje co to bedzie
ja na mojego jak narazie nie narzekam!!!
Lubczyku do każdego obiadku i bedzie chłop jak talalaLibra, Effcia28, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dora - ja zaszłam przy TSH 2,27. A nawet 3,15 na poczatku stycznia miałam, a po zwiekszeniu dawki Euthyroxu spadło do 1,94 pod koniec stycznia. Lekarz mi mowił że w ciaży b. ważne jest tez FT4 - a to mam w normie. Kolejne badania robię w tym tygodniu
-
she wrote:nie, no ja sobie wypraszam! 35 lat to strach? AAAAAA!!!!!!!!!!!!
a co ja mam powiedzieć 35,5i tu chodzi o mnie a nie mojego męża
u kobiet jest inaczej kobiety po 30 maja podobno najwiekszy poped hihihih to ja sie boje i tak mam ogromny a po 30 nawet nie chce myslec co bedzie.Biedny ten moj chlop.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyshe wrote:nie, no ja sobie wypraszam! 35 lat to strach? AAAAAA!!!!!!!!!!!!
a co ja mam powiedzieć 35,5i tu chodzi o mnie a nie mojego męża
She kobieta jak winko im starsza tym lepsza he he he!! a faceci jak piwo zawsze tracą termin ważności !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 20:22
Shagga_80, she, Beata, gocha04, Fedra, Dodi, gadgeta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
she wrote:Dora - ja zaszłam przy TSH 2,27. A nawet 3,15 na poczatku stycznia miałam, a po zwiekszeniu dawki Euthyroxu spadło do 1,94 pod koniec stycznia. Lekarz mi mowił że w ciaży b. ważne jest tez FT4 - a to mam w normie. Kolejne badania robię w tym tygodniu
She ale mi spadło do 0,240 uIU/ml!! czyli tym razem poniżej normy;(
a lekarka mi powiedziała ostatnio,ze FT4 mi nie bedzie badać, bo ja na tarczyce nie chorowałam nigdy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2013, 20:30
Witamy Cie Córeczko:* 09.09.13 ♥