plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a we mnie troszkę tchnięto wiare ze moe nie jest tak zle z moim progesteronem... jedna dziewczyna, która wydaje ze zna sie na rzeczy napisala mi tak:
"Prawdopodobnie robiłaś badanie jak ciąża była już obumarła i progesteron już spadł, bo był strasznie niski, jak podczas okresu. Przy kolejnych staraniach zrób progesteron 7 dni po owulacji, jeśli nie wiesz kiedy dokładnie była, zrób 22 dnia cyklu. To pozwoli określić czy Twoje jajniki są w stanie wyprodukować tyle hormonu w 2 fazie cyklu żeby utrzymać ciążę" -
wiec moze nie bede musiala leczyc sie kilka miesiecy, przestac starac sie o dziecko, moze nie bede roniła każdej ciąży jak mi inne pisaly...
oby tak bylo! zrobie tak jak napisala, no i jeszcze zobacze co powie doktorek...
powtórze badanie po owulacji i bede wiedziała ciesze sie dziewczyny ze mamy siebie -
nick nieaktualnyFantastycznie, że ktoś Ci plemniczko kochana podpowiedział jak to sprawdzić...my może nie pomagamy czasem ale lepiej nie udzielać sobie fałszywych informacji...można komuś tym zrobić krzywdę...fajnie, że znalazł się ktoś kto Cię na duchu podniósł...Ślę uściski mocne i podziwiam Cię...dzielna jesteś!
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:wiec moze nie bede musiala leczyc sie kilka miesiecy, przestac starac sie o dziecko, moze nie bede roniła każdej ciąży jak mi inne pisaly...
oby tak bylo! zrobie tak jak napisala, no i jeszcze zobacze co powie doktorek...
powtórze badanie po owulacji i bede wiedziała ciesze sie dziewczyny ze mamy siebie
Po pierwsze bardzo mi przykro z powodu tego co Cie spotkalo. Wiem co przechodzisz... Po drugie uszka do gory najwazniejsze jest to, ze bylas juz w ciazy, to db znak- znaczy ze jestescie plodni
Yoku dobrze pisala ale i tak Ci radze poszukac db lekarza, ktoremu oneszystkim opowiedz i ktory dalej bedzie Cie prowadzil krok po kroku.... Zobaczysz, ze wszystko bedzie dobrze i ani sie nie obejzysz a brzuszek bedzie rosl
Czasami poprostu tak jest, lekarze tlumacza to naturalna selekcja....slabsze plody z jakas wada poprostu same umieraja i chyba lepiej ze to jest na samym poczatku niz mialoby byc chore dziecko. Wiem ze to strasznie brzmi.... Sama szukalam u siebie kiedys problemu okazalo sie jednak ze jest wszystko ok. Natura sama za nas czasami decyduje.
Trzymaj sie cieplo i postaraj sie wyniesc z tej ciezkiej sytuacjinjak najwiecej sily do walki do zdrowego dzidziusia. Trzymam kciuki !!!!BellaRosa lubi tę wiadomość
Trzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
Hej Plemniczka zobaczysz będzie dobrze grunt, że wiadomo gdzie jest problem i na co zwrócić uwagę
A tak poza tym co myślicie o moi wykresie.... ja już naprawdę wariuje testy wychodzą negatywne, temperatura poszła do góry i się utrzymuje, luteinę przestałam brać 5 dni temu więc @ dawno powinna być. Moja doktorka jeszcze narobiła mi nadziei że jednak.... oj na słowa krytyki równie mile widziane jak i pozytywne -
Widzisz Anette... jednak nie zawsze mamy odmienne zdanie...
Ja tam wierzę, ze Plemniczce trzeba tylko tabletkami progesteron podnieśc i będzie dobrze Zobaczymy co jej lekarz powie
Czasem jest tak, ze nie można zrobić NIC bo organizm wie lepiej... ale nie ma co się poddawać i dołować, ze to coś poważnego ze zdrowiem Plemnisiu pójść do lekarza, zrobić badania i sama zobaczysz, ze przyczyną nie był jakiś poważny stan zdrowia ;P To tylko progesteron :* i oby tak było