X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbuję ;-) udało się czy nie ?;-)zobaczymy...Jestem Sandra ;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2012, 15:30

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra to już troszkę będzie ...podziwiam Was dziewczyny....ja to mam takie fazy na macierzyństwo...ostatnio moja koleżanka urodziła chłopca....6,700 olbrzymi chłopak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka mam nadzieję, że mają turbo dopalacze;-) ACH i jeszcze daję mu wit c 2 razy 500 żeń szeń + te wszystkie witaminy...ja zaczęłam brać żeń szeń z Lubczykiem i mam takie loty, że Małysz może się schować;-)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Sandra to już troszkę będzie ...podziwiam Was dziewczyny....ja to mam takie fazy na macierzyństwo...ostatnio moja koleżanka urodziła chłopca....6,700 olbrzymi chłopak...

a zdrowy? wiecie podobno w ogóle większe dzieci się rodzą niż ileś tam lat temu.. to przez to co jemy, wiecej chemii itp

• Sandraa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka cisza nastala wiec myslalam ze zostalam sama:) a mi sie tak nudzi bo siedze ma wykladzie z chirurgi :|

• Sandraa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka cisza nastala wiec myslalam ze zostalam sama:) a mi sie tak nudzi bo siedze ma wykladzie z chirurgi :|

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:

no no nieładnie nie słuchać wykładowcy:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co studiujesz?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden slajd omawia 2 godziny:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MÓJ KLOPSIK WAŻYŁ 4200 A JUŻ BYŁY PROBLEMY ALE GDYBYM DO 40 TYG DOCHODZIŁA JESZCZE TE TRZY TO TEŻ MOŻE MIELIBYŚMY PODOBNY OSIĄG....NATURA WIE CO ROBI;-) CHEMIA JEST WSZĘDZIE....CAPS LOCKA nie wyłączyłam....sorry...Mój m nie zje jajek ze sklepu, mleka nie wypije, w ogóle mało co...wszystko cholernik wsiowe potrzebuje....przez to może dużo i gęsto w takim wieku;-)coś w tym może być...

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 rok ratownictwo medyczne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To współczucia Sandra też miałam takich psorów...co można w jednym dwóch zdaniach powiedzieć to owijali, owijali a na koniec sami nie wiedzieli o co właściwie im chodziło....he he

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile mozna opowiadac o ranach szarpanych:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez chciałam to studiować a dokładnie zrobić szkolę medyczno ratunkową ale niestety nie umiem pływać i to mnie zdyskwalifikowało.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj jak ktoś ma na tym punkcie bzika to może opowiadać i opowiadać.

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w szkole nie ma takiego wymogu. Na obozie jak byliśmy to uczyli plywac:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas było trzeba wiec nie składałam papierów

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz chyba uciekne bo juz nie mogę słuchać tego dziadka hehe obecność sprawdził wiec chyba mozna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wspominam praktyki na schizofrenicznym i na demencyjnym...oj na geriatryku to czasami takie rzeczy się działy...fajne czasy...kumpel dostał wtedy piątkę z praktyki, bo panie z jednej sali tak go polubiły, że wymusiły na psorce 5 dla niego...to nic, że podał pacjentce kleik z mlekiem (w zalecenia nie spojrzał) i później w expresowym tempie ją oddała piętro niżej pod kołdrą...okno otwarte nie pomogło ale piątkę Piotruś dostał;-)Chyba go psorka lubiła...chłopak twórczy był...w ogóle nasz rocznik był wyjątkowy;-)Pamiętam jak mi się pacjent rozebrał i biegał po całym domu...oj takich wspomnień jest więcej... towarzyszycie już w wyjazdach Sandraa?

‹‹ 163 164 165 166 167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ