X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próbuję ;-) udało się czy nie ?;-)zobaczymy...Jestem Sandra ;-)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 października 2012, 15:30

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandra to już troszkę będzie ...podziwiam Was dziewczyny....ja to mam takie fazy na macierzyństwo...ostatnio moja koleżanka urodziła chłopca....6,700 olbrzymi chłopak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyśka mam nadzieję, że mają turbo dopalacze;-) ACH i jeszcze daję mu wit c 2 razy 500 żeń szeń + te wszystkie witaminy...ja zaczęłam brać żeń szeń z Lubczykiem i mam takie loty, że Małysz może się schować;-)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• zosia-ktosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Sandra to już troszkę będzie ...podziwiam Was dziewczyny....ja to mam takie fazy na macierzyństwo...ostatnio moja koleżanka urodziła chłopca....6,700 olbrzymi chłopak...

a zdrowy? wiecie podobno w ogóle większe dzieci się rodzą niż ileś tam lat temu.. to przez to co jemy, wiecej chemii itp

• Sandraa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka cisza nastala wiec myslalam ze zostalam sama:) a mi sie tak nudzi bo siedze ma wykladzie z chirurgi :|

• Sandraa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka cisza nastala wiec myslalam ze zostalam sama:) a mi sie tak nudzi bo siedze ma wykladzie z chirurgi :|

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa wrote:

no no nieładnie nie słuchać wykładowcy:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co studiujesz?

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeden slajd omawia 2 godziny:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MÓJ KLOPSIK WAŻYŁ 4200 A JUŻ BYŁY PROBLEMY ALE GDYBYM DO 40 TYG DOCHODZIŁA JESZCZE TE TRZY TO TEŻ MOŻE MIELIBYŚMY PODOBNY OSIĄG....NATURA WIE CO ROBI;-) CHEMIA JEST WSZĘDZIE....CAPS LOCKA nie wyłączyłam....sorry...Mój m nie zje jajek ze sklepu, mleka nie wypije, w ogóle mało co...wszystko cholernik wsiowe potrzebuje....przez to może dużo i gęsto w takim wieku;-)coś w tym może być...

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 rok ratownictwo medyczne:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To współczucia Sandra też miałam takich psorów...co można w jednym dwóch zdaniach powiedzieć to owijali, owijali a na koniec sami nie wiedzieli o co właściwie im chodziło....he he

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ile mozna opowiadac o ranach szarpanych:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez chciałam to studiować a dokładnie zrobić szkolę medyczno ratunkową ale niestety nie umiem pływać i to mnie zdyskwalifikowało.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj jak ktoś ma na tym punkcie bzika to może opowiadać i opowiadać.

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w szkole nie ma takiego wymogu. Na obozie jak byliśmy to uczyli plywac:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u nas było trzeba wiec nie składałam papierów

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz chyba uciekne bo juz nie mogę słuchać tego dziadka hehe obecność sprawdził wiec chyba mozna:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wspominam praktyki na schizofrenicznym i na demencyjnym...oj na geriatryku to czasami takie rzeczy się działy...fajne czasy...kumpel dostał wtedy piątkę z praktyki, bo panie z jednej sali tak go polubiły, że wymusiły na psorce 5 dla niego...to nic, że podał pacjentce kleik z mlekiem (w zalecenia nie spojrzał) i później w expresowym tempie ją oddała piętro niżej pod kołdrą...okno otwarte nie pomogło ale piątkę Piotruś dostał;-)Chyba go psorka lubiła...chłopak twórczy był...w ogóle nasz rocznik był wyjątkowy;-)Pamiętam jak mi się pacjent rozebrał i biegał po całym domu...oj takich wspomnień jest więcej... towarzyszycie już w wyjazdach Sandraa?

‹‹ 163 164 165 166 167 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ