X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z kolei czuję, ze jutro zatestuję, bo się nie doczekam tej niedzieli :/ Już fioła dostaję :/

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • rudzielec Przyjaciółka

Wysłany: 26 października 2012, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Będę trzymała kciuki za Cebie :) moja endo tłumaczyła, że do zapłodnienia mogło dojść ok 3-4 dzień fl to tedy beta wychodziłaby na 8-10 dzień i to mogło myć za wcześnie, tym bardziej zaskoczyła ją temperatura. Piszę to Wam bo może kiedyś się komuś też tak przytrafi... rozmawiałam z nią w czwartek powiedziała żeby odczekać kilka dni i jak 2 się nie pojawi to znowu beta i będziemy mieć pewność. Więc jak coś to czeka go wtorku środy będzie 10 dni po poprzedniej becie wtedy to już na pewno jeżeli jest to będzie :)

Nie żebym chciała sobie wkręcać i doszukiwać że może jednak jestem piszę może komuś się przyda :)

f2w3yx8d7nu3m0ih.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj rudzielec:) no wykresik ładny. tez dziwne że beta nie wyszła pozytywna ale skoro gin powiedziała że mogło dojśc póżniej do zapłodnienia to wszystko jest możliwe.. jakby miała przyjść wredna @ to chyba tempka by spadła..

no a u mnie szok taki że ledwo żyję.. pisałam wam że mój m taki nie skory do przytulanek ostatnio.. poza tym były wczoraj więc nawet nie pomyślałam że dziś coś może być. córka się kąpała .. a ja po niej zazwyczaj wskakuję do wanny. więc jak zwykle łaziłam nago (uczę dziecko że nagośc to nic złego) i jak miałam wejśc do córy do łazienki, m mnie złapał i hop bęc szybki numerek:) no w marzeniach bym się nie spodziewała.. czyżby witaminy działały? nie mam pojęcia.. ale było super..

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że żadnej nie ma to spadam:) do jutra kochane

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • aneczkaaa1985 Autorytet

Wysłany: 26 października 2012, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kobitki ja dzisiaj u gina byłam i jest pęcherzyk :-) 11 dc 20,5 mm super jurto albo pojutrze pewnie pęknie ale we wtorek jeszcze ide sprawdzić i dopiero wezme duphaston.

zosia takie niespodzianki są najlepsze może akurat.... :-)

rudzielec trzymam kciuki żeby się udało :-)

ps. wyszłam od tego mojego lekarza i miałam doła bo niby znowu wszystko w porządku a pewnie skończy się @ . Chociaż mam taką mała nadzieję bo owulacja jest z lewego jajnika ( ten był niedrożny ) więc może się uda...

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2012, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój m śpi i liczy, że go obudzę tak jak wczoraj;-)a co mi tam obudzę...może dziś albo jutro owulka...nigdy nie wiadomo...tylko strasznie piłuje teraz he he....romantycznie...a ja podobno zaczynam pochrapywać jak on mnie przez sen dotyka...niby tak lekko leciuchno chrapię;-)...

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... yyyy.... chyba ja jeszcze śpię i mi się śni yyyyy.... ale mam... jakby to powiedzieć... bardzo bladą różową kreskę :D Nie wiem czy to na bank ciąża, bo kreseczka jest bardzo bladziutka, ale mąż wybudzony ze snu ledwo widzący na oczy też ją zobaczył :D Kurde chyba za szybko się cieszę ;P no i... jak to kurde możliwe? o.O Jezu! Chyba się cieszę! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2012, 04:47

Sandraa, she, muzarcia, mauysia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wielkie gratulacje bella!!!!!!!!! :*:*:*

BellaRosa lubi tę wiadomość

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella bardzo serdecznie Ci gratuluję:) i trzymam kciuki żeby było wszystko ok:);*

Wysłany: 27 października 2012, 06:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    super gratulacje to się obudź i leć po następny test albo na bete :-) i czekamy na kolejne dobre wiadomości.

mój m pojechał do pracy a ja potrzebuję jego żołnierzyków buuu......

zi13skjodn64ui4h.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :D następny test zrobie jutro, bo dziś pewnie nic nie wyjdzie... robiłam z porannego moczu i wyszła naprawdę bladziutka kreseczka :) Najpierw myślałam, że to się uwidoczniło to wglębienie, w którym kreska powinna wyjść (bo jak kiedyś robiłąm negatywny to tak było) ale jak się przyjrzałam to to było różowe :D lekko co prawda, ale było. Z minuty na minutę troszkę ciemniało :D No i jak test wysechł (czyli już po 10 min) to dalej ta kreska jest widoczna :D nie zbladła :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super:) Jutro już będzie na pewno ciemniejsza:)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby!
    Ale wiecie co? teraz jeszcze bardziej wierzę w Boga :) Pisałam wam kiedyś, ze smarowałam się świętą wodą Jana z Dukli oraz wodą ze Świętego Krzyża...
    Mam tarczycę i sporą nadwagę staramy się pierwszy cykl... jeżli jestem w ciązy to to jest tylko i wyłącznie CUD! Innej opcji nie ma!

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • she Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - to jakiś szczęśliwy dzień!!! :) u mnie też dwie grube kreseczki, aż podskoczyłam z radości w łazience :D:D
    Bella gratuluje! będziemy szły ramię w ramię :) :)

BellaRosa, gadgeta, mauysia lubią tę wiadomość

201306215365.png

Wysłany: 27 października 2012, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to musimy chyba wszystkie przez "przypadek" zbić termometry ;-)

BellaRosa, mauysia lubią tę wiadomość

zi13skjodn64ui4h.png
  • she Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie jak udostępnić swój test w galerii? chyba mi już rozum odebrało i umiem tylko znaleźć wykresy innych dziewczyn ale jak do dodać to nie wiem ;)

201306215365.png

Wysłany: 27 października 2012, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    she gratuluje :-) fajnie dziewczyny od razu humor się poprawia. Mam nadzieje że ja i reszta dziewczyn też zobaczymy II kreseczki.

she, BellaRosa lubią tę wiadomość

zi13skjodn64ui4h.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    She jak mam być szczera to jak patrzyłam na Twój wykres to nie widziałam opcji żebyś NIE BYŁA :D Gratuluję kochana!!!! :*
    U mnie ta kreseczka naprawde marniuchna... ale JEST :D to 12 (wg ovu) dfl (wg mnie 13) więc moze za wcześnie na wyraźniejszą kreskę?
    I fakt! Teraz wszystkie rzucajcie termometrem o ścianę! :D

she lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png

Wysłany: 27 października 2012, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrócił m ide serduszkowac :-)

she, BellaRosa, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

zi13skjodn64ui4h.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    GRATULACJE MOJE KOCHANE!!!Takich wiadomości więcej! Dbajcie o siebie i fasolki...buziaki gratulacyne******

BellaRosa, she lubią tę wiadomość

‹‹ 165 166 167 168 169 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ