plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
She ja też mam Hashimoto tyle, ze o dziwo z nadczynnością ;P ale ja jestem po prostu wyjątkowa Kurde 10dc bodajże robiłam TSH i było w dolnej granicy normy mam nadzieję, ze nie spadło Jedyne co mnie pociesza, to FT4 w środeczku normy Tylko cholera przeciwciała 4000 z normą 0-60 -.- ale przeciwciał nie da się zbić mam nadzieję, ze jeśli jestem w tej ciąży, to Bóg uczyni jeszcze jeden cud i pozwoli mi donosić!!!
-
Zosia no wiesz... serduszkowanie to najlepsza metoda na zajście w ciążę Jakby nie patrzeć bez tego to by mi i wiadro wody święconej nie pomogło Więc serduszkujcie ile wlezie :D:D i oby Twój mąz w jakiś seksoholizm popadł czy co na ten okres staranek
-
no u mnie już po starankach przynajmniej tych owocnych, bo temp wzrasta a więc owulację miałam wczoraj. wiem to bo po 1 wykres mi tak zaznaczył a po 2 cykl mam 28 dniowy a 2 fazę 11 dni, po 3 mam regularne cykle, więc jak w morde strzelił była wczoraj..
u nas jednak było co 2 dni regularnie, nie codzienie. nie wiem czy to dobrze czy nie.. zobaczymy ok 7 listopada:)
tak sobie myślę może doatrło do niego że jak pali to ma gorsze żołnierzyki które mogą nie zapłodnić albo ostatnio jak mi powiedział że musze dawać mu witaminki na wzmocnienie armii, to po tym zaczał być bardziej namiętny:) he he ja nie smucę się z tego powodu:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż byłam podziwiać ten teścik she;-) Fajniusi...ja czekam na tę moją owulkę jak na "Zmiłowanie Boże"...może jutro, może pojutrze...ech...tylko nam trzeba z m nastawić się na to tarcie fizyczno-chemiczno-biologiczne;-)Dziś już działanie w tej sprawie było a wieczorem może i drugi raz;-) Też w mojego m jakaś tajemna siła wstąpiła i ruszył chyba te drzemiące w nim gdzieś głęboko pokłady tego nektaru bogów;-)No i żeń-szeń bierze z wit c. Dziś kupię salfazin i nafaszeruje go przez te trzy miesiączki na pewno tak, że żołnierzyki na moją komendę będą szły jak burza;-)
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
a u mnie znowu zaczął się okres oczekiwania zawsze tak jest mówię sobie że na luzie - na spokojnie - nie będę się nakręcać odliczać dni od okresu do owulacji i od owulacji do (nie)dostania okresu. Ale niestety znowu się zaczęło a do 13.11 jeszcze daleko