X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No hej Zosiu:)jem sobie śniadanko: i tak widzę jaka "epidemia" 2 kreseczek:) hehe
    A co u Ciebie kochana:)

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nawet dobrze. co prawda pogoda mnie nie rozpieszcza bo za oknem "śnieżyca" a ja musze iśc kupić dziecku ładne zimowe buciki.. ale i tak mam dobry humor.
    posprzątałam rano a teraz czekam aż skończy się bajka, ubieramy się i idziemy "w miasto":)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też zimno ... więc się dzisiaj nigdzie nie wybieram. Jutro tylko na zajęcia kliniczne do szpitala jadę ... a tak mi się strasznie nie chce he:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella i she, serdecznie wam gratuluje dwoch kreseczek :-)

zosia-ktosia, BellaRosa, she lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgecia, Sandraa witajcie...Tyśka witaj;-) My zaraz na zakupy...a właściwie za chwilę, bo "za raz" to już jest;-)Pada u nas i ponuro a miałam na spacer 1-1,5 godziny iść a tak dup...zimna...ale w domu się pokrzątam a jak m pojedzie sobie to na mojej piłce poćwiczę...wreszcie kupiłam...dotarła tylko spróbować...wczoraj się przeraziłam jak wlazłam na wagę...od dziś mam już grafik i punkt po punkcie realizuję...wieczorem sprawdzę czy się trzymam i przyznam sobie plusiki...nie lubię jak m jest w domu w porze posiłku, bo mi podtyka różne takie tam...w tygodniu przynajmniej do południa jest łatwiej.Powoli zacznę się przestawiać...ale plan musi być...i punkty też...jak teraz przy ostrym pilnowaniu siebie nic nie da to odtłuszczanie, idę tarczycę zbadać...coś już byłoby nie tak...

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klamcia i aneczka witajcie;-)

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Muzarcia;) gdzie Ty chcesz iść w taką pogodę heh chcesz się przeziębić:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj muzarcia

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to od kilku lat w ogóle się nie przeziębiam. Mam jedną parę skarpetek...teraz już dwie ale noszę rzadko...nawet zimą bose stopy;-) Zahartowałam się chyba;-)Faktycznie pogoda nie nastraja...pochodzę, potruchtam i poćwiczę aeroby przed telewizorem albo kompem...co trzeba to trzeba...bo wieczorem będzie minus a ja chcę plusy...postanowione...mąż wie tylko o słodyczach, że nie jem od dziś wcale...a o reszcie nie mówię, bo mam słomiany zapał i później kiwa mi palcem, że jestem mało zdeterminowana i tylko później marudzę...dlatego ciiiii...i robię swoje...

Witaj Gadgetko...przegapiłam Cię z powitaniami? Zaraz przewinę B-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2012, 10:03

• Sandraa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie:) nie musi wszystkiego wiedzieć

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta jak mija dzionek ?
    bella moje gratulacje kochaniutka widzisz na każda z was przyjdzie ten dzień szczęśliwy.
    muzarcia no to teraz ty kobietko stawiasz mi kawę a ie mówiłam że temp poleci w dół. Tak więc nie mam co się łudzić.

BellaRosa lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przegapilas...;) to ja odpowiedzialam na Twoje powitanko hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bella chyba Ci kawę miała stawiać ale ja też serdecznie zapraszam....na taka aromatyczną z mleczkiem kokosowym i amaretto...rozgrzeje duszę i lepiej się zrobi...popatrz u mnie...leci i rośnie, leci i rośnie...to dopiero himalaje;-)a u tyśki i gadgeci takie ładne opływowe kształty na początku...ja też tak chcę...

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 27 października 2012, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała na każdą z NAS a nie WAS! Wbij to sobie do głowy!
    Klameczko witaj :))
    Na razie skupmy się jednak na gratulacjach dla she ;) Bo uwierzcie, ze ta moja kreska jest naprawdę bladziusieńka... trochę boję się cieszyć na zapas ;P

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poza tym nie poleciała na samo dno i nie haczy jeszcze o wodorosty...co ma być to będzie, tak maleństwo? Przyjdzie i na nas pora...małż mój odsypia wczesny poranek hi hi....a zakupy poczekają...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj muzarcia i reszta staraczek. U mnie wczoraj byla piekna pogoda, bylam na kawie, wygrzewalam sie w sloncu, ot co zycie poludniowca;-) czekam na przyszly tydzien plodny... Nie moge sie juz doczekac;-)

A monisia niech z laski swojej nie gada glupot o jakims wycofaniu sie z forum!!!!! Wczoraj was czytalam tylko, w autobusie, i wlos mi sie jezyl na glowie!

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie u mnie to jest bardzo długa droga do tego raczej to wy wszystkie będziecie mieć maluszki nim ja zobaczę 2 kreski.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej klamka:)
    hej mala:) - nie jestes sama-idziemy leb w leb.... u mnie tez tempka spada wiec pewnie niedlugo przyjdzie wredota...
    nastepny cykl mam od 5 dnia brac closilbegyt-moze to cos pomoze

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę sama niech śpi...do zobaczenia za jakiś czas;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2012, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    milych zakupow muzarcia-wracaj niedlugo do nas...:)

‹‹ 168 169 170 171 172 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ