plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a nawet dobrze. co prawda pogoda mnie nie rozpieszcza bo za oknem "śnieżyca" a ja musze iśc kupić dziecku ładne zimowe buciki.. ale i tak mam dobry humor.
posprzątałam rano a teraz czekam aż skończy się bajka, ubieramy się i idziemy "w miasto" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGadgecia, Sandraa witajcie...Tyśka witaj;-) My zaraz na zakupy...a właściwie za chwilę, bo "za raz" to już jest;-)Pada u nas i ponuro a miałam na spacer 1-1,5 godziny iść a tak dup...zimna...ale w domu się pokrzątam a jak m pojedzie sobie to na mojej piłce poćwiczę...wreszcie kupiłam...dotarła tylko spróbować...wczoraj się przeraziłam jak wlazłam na wagę...od dziś mam już grafik i punkt po punkcie realizuję...wieczorem sprawdzę czy się trzymam i przyznam sobie plusiki...nie lubię jak m jest w domu w porze posiłku, bo mi podtyka różne takie tam...w tygodniu przynajmniej do południa jest łatwiej.Powoli zacznę się przestawiać...ale plan musi być...i punkty też...jak teraz przy ostrym pilnowaniu siebie nic nie da to odtłuszczanie, idę tarczycę zbadać...coś już byłoby nie tak...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa to od kilku lat w ogóle się nie przeziębiam. Mam jedną parę skarpetek...teraz już dwie ale noszę rzadko...nawet zimą bose stopy;-) Zahartowałam się chyba;-)Faktycznie pogoda nie nastraja...pochodzę, potruchtam i poćwiczę aeroby przed telewizorem albo kompem...co trzeba to trzeba...bo wieczorem będzie minus a ja chcę plusy...postanowione...mąż wie tylko o słodyczach, że nie jem od dziś wcale...a o reszcie nie mówię, bo mam słomiany zapał i później kiwa mi palcem, że jestem mało zdeterminowana i tylko później marudzę...dlatego ciiiii...i robię swoje...
Witaj Gadgetko...przegapiłam Cię z powitaniami? Zaraz przewinęWiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2012, 10:03
-
Cześć dziewczęta jak mija dzionek ?
bella moje gratulacje kochaniutka widzisz na każda z was przyjdzie ten dzień szczęśliwy.
muzarcia no to teraz ty kobietko stawiasz mi kawę a ie mówiłam że temp poleci w dół. Tak więc nie mam co się łudzić.BellaRosa lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo bella chyba Ci kawę miała stawiać ale ja też serdecznie zapraszam....na taka aromatyczną z mleczkiem kokosowym i amaretto...rozgrzeje duszę i lepiej się zrobi...popatrz u mnie...leci i rośnie, leci i rośnie...to dopiero himalaje;-)a u tyśki i gadgeci takie ładne opływowe kształty na początku...ja też tak chcę...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitaj muzarcia i reszta staraczek. U mnie wczoraj byla piekna pogoda, bylam na kawie, wygrzewalam sie w sloncu, ot co zycie poludniowca;-) czekam na przyszly tydzien plodny... Nie moge sie juz doczekac;-)
A monisia niech z laski swojej nie gada glupot o jakims wycofaniu sie z forum!!!!! Wczoraj was czytalam tylko, w autobusie, i wlos mi sie jezyl na glowie! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny