plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
super she moje gratulacje, bella skoro bladziutka krecha jest to ty też żegnasz się z @
super, super. tak się cieszę.. oby ten miesiąc dla nas był szczęśliwy, i dla tych co teraz mają pozytywny test i dla tych które serduszkowały !!!BellaRosa, she lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzoska ale byloby super sie zobaczyc...
BELLA- napawasz mnie nadzieja- ja tez walcze z tarczyca i nadwaga, jeszcze w dodatku fsh wysokie.... ALE JESLI TOBIE SIE UDALO TO MI SIE KIEDYS TEZ MUSI UDAC!!!!! I KAZDEJ Z NAS!!!BellaRosa lubi tę wiadomość
-
zosia-ktosia wrote:she jak oglądasz wykresy to masz na górze takie okienko dodaj wykres. klikasz i dodajesz:)
dzieki Zosiu - byłam tak niecierpliwa, że myślałam że od razu jak klikam galeria wykresów to już tam będzie opcja "dodaj" - a trzeba wejść "głębiej" i dopiero wtedy dodać a więc dodałam - test Amil płytkowy, 20 dpo taki na brązowym dywaniku to mój -
gadgeta wrote:zoska ale byloby super sie zobaczyc...
BELLA- napawasz mnie nadzieja- ja tez walcze z tarczyca i nadwaga, jeszcze w dodatku fsh wysokie.... ALE JESLI TOBIE SIE UDALO TO MI SIE KIEDYS TEZ MUSI UDAC!!!!! I KAZDEJ Z NAS!!!
Gadgeta - ja też jestem tarczycowa dziewczyna; choruję na niedoczynność, ale teraz (a przynajmniej w lipcu) miałam ustabilizowane TSH; FT4 i FT3 miałam też w normie; ale mam też Hashimoto - kurde jakieś japońskie paskudztwo się do mnie przypałętało no...