plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyshe wrote:klamka wrote:Witaj muzarcia i reszta staraczek. U mnie wczoraj byla piekna pogoda, bylam na kawie, wygrzewalam sie w sloncu, ot co zycie poludniowca;-) czekam na przyszly tydzien plodny... Nie moge sie juz doczekac;-)
A monisia niech z laski swojej nie gada glupot o jakims wycofaniu sie z forum!!!!! Wczoraj was czytalam tylko, w autobusie, i wlos mi sie jezyl na glowie!
a gdzie Ty mieszkasz Klameczko?
she, mieszkam w Grecji:) -
nick nieaktualnyZosiu, no rozowo nie jest, ogolnie pod gorke. Ale jestem do tego przyzwyczajona, mojego meza tez nauczylam jak sprawnie ciagnac woz pod gorke, wiec jakos sobie zyjemy. Ale sytuacja w kraju jest coraz gorsza, jesli patrzec na zwyklego Kowalskiego. Najgorsze jest to, ze bogaci i tak zyja sobie na podobnym poziomie, a caly ciezar tego balaganu spada, jak to zazwyczaj bywa na zwyklych szarakow.
-
zawsze tak było i będzie. to samo w Polsce. bogaty i tak będzie miał a ten średnio zamożny czy wręcz biedny mają najgorzej..
skoro kowalski przeżyje za 400zł miesięcznie to obetnijmy mu jeszcze trochę, skoro umie żyć w ubóstwie to dalej też przeżyje -
nick nieaktualny
-
she gratuluje serdecznie! wiedzialam ze Ci sie udalo:), a twje kreseczki są piekne, takie soczyste, bez najmniejszego cienia niepewności!
Bella przyznam ze jestem zakoczona ale bardzo bardzo sie ciesze! jak przypomne sobie od początku jak to z tobą bylo... jak martwilas sie codziennie ze masz cykl bezowulacyjny... jak Ci pisalam abys czekala ze bedziesz miala pozniej owulacje przez castagnusa... heh to byla cala historia:) to faktycznie niesamowite. Bardzo gratuluje.
Ciesze sie dziewczyny ze wam sie udalo... prosze dbajcie o siebie:)klamka, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
czesc Tyska, tak sobie sie czuje... raz lepiej a raz gorzej. Ale to golnie taki dołujący dzien dla mnie. Coprawda mam w koncu wolne, bo mąż mnie zastapil w pracy, ale pogoda taka daremna ze nawet nigdzie nie wychodzilam. Dzisiaj juz mam tylko malutkie plamienie mam, wiec @ sie konczy. Zastanawiam sie i szukam informacji na necie czy moge odrazu w tym miesiacu sie starac i czy bede miala owulacje tak jak zawsze.
-
- Ginekolog z Poradni TRR (dr. Radkiewcz) powiedziała, że lepiej poczekać do kolejnego okresu, ale w zasadzie nie ma przeciwskazań, żeby od razu, jesli psychicznie czuję sie na siłach.
- Dr. Radzikowska ze Św, Zofii, która robiła kontrolne USG, zaleciła wręcz powstrzymywać się od stosunków (dla pewności) aż do nastepnego okresu.
- wiele znajomych z angielskojęzycznego forum donosi, że zaszło w ciążę w pierwszym miesiącu po wczesnym poronieniu. Są głosy, że po poronieniu organizm jest "mocniej nastawiony" na ciążę, czy też do niej "lepiej przygotowany".
tekst dziewczyny która jak ty miała ciążę ale ją straciła w 42 dniu po @Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2012, 16:00
-
nick nieaktualnycześć.ja tylko na chwile .She i Bella:)serdecznie gratulacje:)bardzo sie ciesze że Wam sie udało:)u mnie tak jak mówiłam owu przesuneło na 13 dc...czyli jest tak jak myślałam.wiec teraz czekam na @...a mój wykres mozecie sobie śledzić:)pa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2012, 16:06
-
Tyśka, Bella dziekuje za poswiecenie czasu dla mnie:) kochane jestescie... zapytam jeszcze w poniedzialek lekarza, moze jak mnie zbada bedzie wiedzial czy wszystko juz sie oczyscilo i moge starania kontynuowac...
Bella no pewnie ze mozesz powtórzyc test jutro rano... beta szybko przyrasta.
Monisiu ładny twój wykresik. Trzymam kciuki. I nie wyobrazam sobie bys przestala z nami pisac. Jestes jedna z nas, pamietaj! -
Monia nie rób scen Nie łam się, proszę Kurcze tak się związałam z wami i nasze grono nie moze się zawęzić!!!! Już wystarczy, ze z topiku Plemniczki odeszła jedna fajna babka i słuch po niej zaginął :(ej noooo
Plemniczko też mi poświęcenie czasu Tym bardziej, ze nie robie NIC poza graniem w dynę blaster (bomberman z 92r. xD) to już czytanie jest bardziej ambitne ;P