plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak jutro wyjdzie chociaż ciut ciemniejsza to z miejsca zdjęcie wyślę
Siostra mnie trochę pocieszyła, bo u niej ww 3ciej ciąży wyszedł test identycznie. Wysłała mi nawet MMSem zdjęcie (bo ta to wszystko trzyma w tym telefonie ) i powiem szczerze, ze też tam nic nie widać na zdjęciu a w rzeczywistości widac było bardzo bladziutką kreskę. Ja na poczatku myślałam, ze to tylko widać ten paseczek, na którym powinna wyjść kreska (bo przedwczoraj to własnie pod światło widziałam takie wgłębienie w miejscu gdzie powinna wyjść ciąża), ale tą dzisiejszą widać nie tylko pod światło ale i w zacienieniu i przy świetle dziennym (nie znika, jaka była taka jest) i w sztucznym...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2012, 16:27
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny!
Wbrew moim zwyczajom postanowiłam wejść na forum, bo zżerała mnie ciekawość, co tam piszecie i... ALE MIAŁAM NOSA:) She, bella, przeogromne gratulacje!!! Oczywiście pierwsze co zrobiłam to zdeptałam mój termometr elektroniczny Bella, zrób koniecznie jutro drugi test, choć powiem Ci że kreska wcale nie musi byc grubsza... Z tego co pamiętam sprzed trzech lat, zrobiłam trzy testy ciążowe "sikane" - 13, 15 i bodajże 19 dnia fazy lutealnej i na każdym z testów prawie nie było widać drugiej krechy. Ale COŚ zawsze było widać.
Klamka - no to chyba stało się jasne gdzie zrobimy nasz zjazd... Grecja... :D:D Sprzątaj już dom!
she, BellaRosa, klamka lubią tę wiadomość
-
z tego wszystkiego dostałam stanu podgorączkowego, niby nic złego ale zaczęło mną trząść jakbym była na jakims zimnie. przeszło po ok 10 minutach.. i jest już dobrze, choć jeszcze "czuję" jajnik.
dobrej nocy kochane. mam nadzieję że niedziela nie będzie już taka śnieżna. buziaki -
zosia-ktosia wrote:z tego wszystkiego dostałam stanu podgorączkowego, niby nic złego ale zaczęło mną trząść jakbym była na jakims zimnie. przeszło po ok 10 minutach.. i jest już dobrze, choć jeszcze "czuję" jajnik.
dobrej nocy kochane. mam nadzieję że niedziela nie będzie już taka śnieżna. buziaki
a wiesz co to moze znaczyc? Trzymam kciuki!!! -
nick nieaktualny