plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:AGA 30 wrote:http://www.staramysie.pl/staramy-sie-o-dziecko/22-sprawdz-wyniki-badan.html
No to nawet owulki nie było u mnie
To teraz powinnaś isć do lekarza który wykonywał Ci IUI, i podziękować mu za rzetelną ocenę owulacji i zgarnięcie 700zł które poszły do kosza.
liczysz koszta to teraz ci napisze ile ja wydałam 180zł wizyta razy 7 =1.260 już utopiłam sama wizyta nie liczę tsh i ft4 ,które robiłam co 4 tyg ,a kosztują 56 zł więc kurwa mać ile ja wydałam ,że używam łaciny !!! i to na bezrobocu jestem to mnie jasna ściasna chwyta!!!! -
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Rucia wrote:AGA 30 wrote:http://www.staramysie.pl/staramy-sie-o-dziecko/22-sprawdz-wyniki-badan.html
To teraz powinnaś isć do lekarza który wykonywał Ci IUI, i podziękować mu za rzetelną ocenę owulacji i zgarnięcie 700zł które poszły do kosza.
liczysz koszta to teraz ci napisze ile ja wydałam 180zł wizyta razy 7 =1.260 już utopiłam sama wizyta nie liczę tsh i ft4 ,które robiłam co 4 tyg ,a kosztują 56 zł więc kurwa mać ile ja wydałam ,że używam łaciny !!! i to na bezrobocu jestem to mnie jasna ściasna chwyta!!!!
to w takim razie ja nie będe pisac ile u Nas poszło kasy na leczenie chyba byście tej kwoty nie przeżyły wystarczy samo badanie nasienia policzyć 7x130 zł...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Jedno jest pewne, zmień lekarza, bo trafiłaś ewidentnie na konowała i naciągacza, karierowicza, który ma w tyłku pacjentki.
dokładnie jestem zdania że jak cos niepasuje Ci w gin lub jak masz jakies wątpliwosci a on nie jest w stanie ich rozwiać to nalezy poszukac innego -
AGA30 jestesmy na tym samym etapie ja ten cykl tez mam na spalonym tak mi powiedział nowy lekarz bo teraz jest za pózno na badania ,a dopiero w nowym gdzie kazał mi progesteron zbadać tak ja powinno to być zrobione ,a ta gwiazda tylko tsh i ft4 spr na mnie
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Rucia wrote:AGA 30 wrote:http://www.staramysie.pl/staramy-sie-o-dziecko/22-sprawdz-wyniki-badan.html
liczysz koszta to teraz ci napisze ile ja wydałam 180zł wizyta razy 7 =1.260 już utopiłam sama wizyta nie liczę tsh i ft4 ,które robiłam co 4 tyg ,a kosztują 56 zł więc kurwa mać ile ja wydałam ,że używam łaciny !!! i to na bezrobocu jestem to mnie jasna ściasna chwyta!!!!
Kaja dlatego nie wiem czy w takim przypadku, nie lepiej byłoby wykupić pakietu w prywatnej klinice/przychodni typu LuxMed Medicover, płacić 100zł miesiącznie, a badania i wizyty mieć w cenie.
Ja tak zrobiłam, bo zupełnie nie opłacało się Mi za każdym razem wydawać mnóstwo pieniędzy na prywatne wizyty + płatne badania.Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
idę na spacer z psem bo mnie się łacina właczyła na ta moja gin a jeszcze muszę m odebrać z pracy bo auto teraz w naprawie ....AGA30 nie uciekaj bo w depreche wpadnę i Blondi22 mi starogard załtwi cholera jasne
AGA 30, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Pal licho już te pieniądze dziewczyny ale te miesiące rozczarowań i wogóle !!!
Aga nie wiem czy tak pal licho pieniądze. Ja licze się z Nimi, bo zarabia je mój Mąż, który musi charować jak wół, żebym mogła się leczyć.
Aga w twoim regionie jest wiele klinik/przychodni prywatnych, gdzie mogłabyś wykupić sobie abonement było by taniej i o wiele prościej.Fedra, AGA 30, Libra, natusia lubią tę wiadomość
-
Już jestem.
Aga a czy w przypadku brania dupka nie jest tak, że progesteron podwyższony lekiem nie wychodzi na badaniu? Tylko normalnie wychodzi Twój, a ten od dupka nie wychodzi mimo, ze działa. Bo coś mi się takiego o uszy obiło.. i to samo z temperaturą, ze przy braniu dupka wcale nie musi być wyższa. Inaczej ponoć jest z luteiną- temp. zazwyczaj jest wyższa no i na badaniach wychodzi progesteron już z podwyższeniem od leku :> -
nick nieaktualny
-
z ciekawości policzyłam rachunki które mam w domu (i to nie wszystkie) wyszło uwaga:
ok 7000 tyś
ale nie mam wszystkich rachunków za leki, było by więcej ale dużo rzeczy robiłam w LuxMedzie i pomijam fakt że do in vitro nie doszło...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Już jestem.
Aga a czy w przypadku brania dupka nie jest tak, że progesteron podwyższony lekiem nie wychodzi na badaniu? Tylko normalnie wychodzi Twój, a ten od dupka nie wychodzi mimo, ze działa. Bo coś mi się takiego o uszy obiło.. i to samo z temperaturą, ze przy braniu dupka wcale nie musi być wyższa. Inaczej ponoć jest z luteiną- temp. zazwyczaj jest wyższa no i na badaniach wychodzi progesteron już z podwyższeniem od leku :>
Bella musi wyjść na badaniu. Po to się go bierze, zeby później skontrolować go na badaniu czy wzrasta do prawidłowego poziomu. -
nick nieaktualnyBellaRosa wrote:Już jestem.
Aga a czy w przypadku brania dupka nie jest tak, że progesteron podwyższony lekiem nie wychodzi na badaniu? Tylko normalnie wychodzi Twój, a ten od dupka nie wychodzi mimo, ze działa. Bo coś mi się takiego o uszy obiło.. i to samo z temperaturą, ze przy braniu dupka wcale nie musi być wyższa. Inaczej ponoć jest z luteiną- temp. zazwyczaj jest wyższa no i na badaniach wychodzi progesteron już z podwyższeniem od leku :>
Bella ale to i tak za niski poziom jest nawet z dupkiem!!A ciekawe co by było jakbym go wogóle nie brała!! -
AGA 30 wrote:BellaRosa wrote:Już jestem.
Bella ale to i tak za niski poziom jest nawet z dupkiem!!A ciekawe co by było jakbym go wogóle nie brała!!
a mówiłam Ci że mnie zdziwiło że nie zrobił Ci USG przed IUI żeby sprawdzić i potwierdzić owu... już teraz wiesz dlaczego ja się zdziwiłam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:Robiłam jeszcze toksoplazmoze wyniki to
Przeciwciała w kl IgG 483,20
norma <1,0 ujemny
>1,0-< 3,0 niejednoznaczny
>3,0 dodatni
przeciwciała IgM 0,624
<0,8 ujemny
>0,8-<1,0 niejednoznaczny
>1,0 dodatni
Teraz jak ktoś wie niech mi wytłumaczy
to oznacza, że kiedyś chorowałaś i masz przeciwciała... w chwili obecnej nie chorujeszEffcia28 lubi tę wiadomość