plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzisiaj zrobiłam dwa testy ovulacyjne... 1 zakupiony z allegro (wytłoczona czułość na opakowaniu 15mIU/ml), 2 z apteki (hydrex o czułości 40mIU/ml)...
allegro - negatyw z jedną krechą
hydrex - też negatyw, ale widoczne są dwie krechy - krecha kontrolna jeszcze słabsza od testowej, ale...
i bądź tu mądry człowieku;)heheheWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 22:16
Muska, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:dzisiaj zrobiłam dwa testy... 1 zakupiony z allegro (wytłoczona czułość na opakowaniu 15mIU/ml), 2 z apteki (hydrex o czułości 40mIU/ml)...
hydrex - też negatyw, ale widoczne są dwie krechy - krecha kontrolna jeszcze słabsza od testowej, ale...
i bądź tu mądry człowieku;)hehehe
fasolinka sie zapowiada? -
nick nieaktualnyLibra wrote:dzisiaj zrobiłam dwa testy... 1 zakupiony z allegro (wytłoczona czułość na opakowaniu 15mIU/ml), 2 z apteki (hydrex o czułości 40mIU/ml)...
Liberka w nic a nic wierzyć już nie wolno he he!! -
Libra wrote:dzisiaj zrobiłam dwa testy... 1 zakupiony z allegro (wytłoczona czułość na opakowaniu 15mIU/ml), 2 z apteki (hydrex o czułości 40mIU/ml)...
cos sie dzialo ciekawego przez te 2 dni tak w skrocie? -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:Aga... zupełnie nie wiem co o tym wszystkim Ci napisać... normalnie ręce opadają...
Libra a ja tak się cieszyłam i chwaliłam tego konowała mojego!!!
Dobrze że mi tak do głowy wpadł pomysł z tym badaniem!!
ja już zaczynam we wszystko wątpić... tzn. w lekarzy i ich kompetencje... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Libra wrote:dzisiaj zrobiłam dwa testy... 1 zakupiony z allegro (wytłoczona czułość na opakowaniu 15mIU/ml), 2 z apteki (hydrex o czułości 40mIU/ml)...
fasolinka sie zapowiada?
dodałam do postu, że chodzi o testy owulacyjne;) żeby jakiś skojarzeń nie było:) heheheheDodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczyny
podczytywałam Was cały dzień, ale jakoś nie mogę zebrać myśli bo tak mnie dzisiaj łeb znowu boli
AGA ja bym chyba cierpliwość straciła w takiej sytuacjiswoje zdanie na temat lekarzy mam i nie będę tu rzucać mięsem bo inaczej bym tego opisać nie mogła. Szkoda tylko kochana Twojego czasu, pieniędzy, nadziei i całej reszty. Proponuję Ci zacząć wszystko od zera czyli komplet badań zmiana lekarza i wszystko jeszcze wyprostujesz a dzięki temu uda Ci się zostać mamą :* Jednakże jak już będziesz pewna, że ten lekarz popełnił błąd chociażby przez to, że nie zlecił Ci odpowiednich badań, nie wykonał USG i nieprawidłowo przygotował Cię do inseminacji to na Twoim miejscu tak bym tego nie zostawiła. Jesteś dzielną kobietą i nie daj się a sił napewno wystarczy Ci na kolejne cykle i zafasolkowanie.
Kiti, Muska, Effcia, plemniczko, Kaju trzymam za Was kciuki, za pozostałe, które jeszcze odwiedzin porąbanej ciotki z Ameryki jeszcze nie miały, również.
Natusiu obyście znaleźli odpowiednie rozwiązanie dla zaistniałej sytuacji
Świeżo zafasolkowanym koleżankom serdecznie gratuluję i życzę spokojnej ciąży oraz potwierdzenia betom, tym które jeszcze tego nie robiły
Ja jutro będę miała wyniki, więc poproszę Was o interpretację również
Póki co miłego wieczoru Wam życzęmam nadzieję, że jutro będę w lepszej formie i znajdę czas, żeby tu z Wami posiedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2013, 22:36
AGA 30, Libra, natusia, karoam, Blondi22, kiti, Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:sylwia1985 wrote:Libra wrote:dzisiaj zrobiłam dwa testy... 1 zakupiony z allegro (wytłoczona czułość na opakowaniu 15mIU/ml), 2 z apteki (hydrex o czułości 40mIU/ml)...
fasolinka sie zapowiada?
dodałam do postu, że chodzi o testy owulacyjne;) żeby jakiś skojarzeń nie było:) hehehehe
ooo szkoda a juz myslalam ze ci sie udalo...Libra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Libra wrote:dzisiaj zrobiłam dwa testy... 1 zakupiony z allegro (wytłoczona czułość na opakowaniu 15mIU/ml), 2 z apteki (hydrex o czułości 40mIU/ml)...
cos sie dzialo ciekawego przez te 2 dni tak w skrocie?
zacytuję mayusie - ona ładnie streściła dzisiejszy dzieńchyba się nie obrazi
z dzisiejszych rewelacji to Aga30 odebrała wynik progesteronu i ma bardzo niski (4 z hakiem) czyli nie wiadomo w ogóle czy była owulacja. Podejrzewamy, że może przez ten niski progesteron ma problemy z zafasolkowaniem od tak dawna... A żaden lekarz nie zlecił jej wcześniej tego badania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ja tez szukam szukam dobrego gina chodz e po roznych czy prywatnie czy panstwowo ale porazka totalna.Jesli mowie im o swoim problemie to sie smieja bo jasne dla nich to nie problem bo oni maja wszystko w d... i co im zalezy...
Nie ma łatwo Sylwia znaleść dobrego!! Przykład na mnie 5 cykli wierzyłam ufalam lekarzowi a tu taki cyrk!! -
AGA 30 wrote:Dodi jak już się upewnie że lekarz popełnił błąd to tak mu dupkę obrobię że szok!!!
No niestety trzeba zaczynać od nowa!!!
Ale nie poddam się!!
Słońce tu jest tyle dziewczyn z różnymi problemami, że naprawdę mam wrażenie, że jest nam tu łatwiejzawsze możesz na kogoś liczyć i niestety, ale musimy walczyć jeśli chcemy osiągnąć pozytywny efekt naszych starań ;*
tak dzisiaj czytałam i doszłam do wniosku, że naprawdę internet to super sprawa, przypadków też już znamy mnóstwo i może wykładajmy tym patałachom kawę na ławę to może im to w diagnozie pomoże, albo same mówmy co nam jest, bo tego zdążymy się już dowiedzieć, a oni albo niech nam tylko leki albo skierowania przepisują bo do niczego więcej te ciu... nie nadają się. Kuźwa człowiek po zawodówie więcej czasem wie niż Ci uczeni doktorzy. Kuźwa nóż mi się w kieszeni otwiera a sama aż się boję, że też będę czukaćna szczęście Katosy mam niedaleko i zawsze mogę się zdać na polecenie Fredzi
AGULKU wiesz, że wszystkie Ci kibicujemy i trzymamy kciuki za Ciebie i za resztę naszych koleżanek. No i pamiętaj... jak trzeba będzie to zwołuj pospolite ruszenieLibra, AGA 30, samira, Kaja, BellaRosa, Muska, Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny