SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2013, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też zmykam... kolorowych!

Dodi lubi tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 5 marca 2013, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa pa AGA i Libra :* dobrej nocy

Libra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 00:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff nadrobilam was i pewnie jutro do lekarza bede miec porblem ze wstaniem bo na 9.15 ide do kardiologa, zobaczymy co powie

Agus tak mi przykro, ale powiem tak, dopoki @ nie ma nadzieja jest, a jak przyjdzie to cóz...ważne że już masz plan działania

i sciskamwas mocno i zmykam spac bo rano trzeba wstac a ja sie ostatnio zrobiłąm jeszcze większym spiochem

dobranoc kobitki i nie piszcie jutro tyle bo chyba sobie odpuscici bede musiala nadrabianie was i wzorem shaggi bede prosic i streszczenie ;)

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę wszystkim miłego dnia

mauysia, Dodi, kiti, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki :)

Jadę załatwiać HSG. Miłego dnia.

Libra, mauysia, Dodi, kiti, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki :) ja znów wczoraj po pracy padłam jak kawka normalnie nie wiem co się dzieje. Cały dzień jest ok a jak przychodzi wieczór to normalnie ani ręką ani nogą nie mogę ruszyć. Dziś spróbuje wieczorem was nadrobić z dwóch dni. A przyznam się że nie będzie to łatwe bo tyle naskrobałyście :). A może ja by którejś się chciało to mogła by mi streścić na prv co się wydarzyło wczoraj była bym wdzięczna :). A teraz życzę wam miłego, słonecznego i udanego dnia :)

Libra, mauysia, samira, Dodi, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Ruciu, Libro i Mała!

Widzę, że streszczanie jest ostatnio w modzie :D ;)

Libra, mala29_, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek!

Dziś wolne- mam ambitny plan wysprzątania mieszkanka jak i również małe SPA ;)
    Wczorajsza wizyta u dentysty potwierdziła stan zapalny, choć już wczoraj było zdecydowanie lepiej- zębolog wcisnął mi jakiś specjalny meteriał w dziursko po wyrwanym zębie, żeby przyspieszyć gojenie. Dziś bólu brak :D

Tempka spada :( Tylko nie wiem jak to traktować biorąc pod uwagę, że od niedzieli tempka byla na pewno podwyższona ze względu na stan zapalny...no i kłucie z lewej strony podbrzusza od wczoraj- czyli chyba @ przyjdzie przed terminem :(

Życzę Wam miłego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2013, 06:53

samira lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej

dzwoniłam przed chwila do przychodni, jest wynik m hcg i pani powiedziala ze ujemny:( ponizej 1 tak powiedziała:( ;(. Wiec wielka dupa

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to słabo :( Ale cóż, co zrobić - trzeba się starać dalej. A przypomnij mi 2 kreski, który to był Twój cykl starań z obserwacjami?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, dobrze że już stan zapalny leczony
    2 kreseczki... przykro mi:( ale będziemy działać dalej

samira, karoam lubią tę wiadomość

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No to słabo :( Ale cóż, co zrobić - trzeba się starać dalej. A przypomnij mi 2 kreski, który to był Twój cykl starań z obserwacjami?

pierwszy cykl ze wszystkimi obserwacjami:( w poprzednim obserwowałam tylko sluz i szyjke:( k**** ryczec mi sie chce! dlaczego to wszystko jest takie cholera trudne!!! te co nie chca zachodza od pierwszego strzalu?! a te co chca to maja tylko rozczarowanie i nic poza tym!

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:

ja sobie powiedzialam ze jesli w tym cyklu sie nie uda to odpuszczam. widac nie jest mi dane miec drugiego dziecka.:(

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc wszystkim staraczkom i zafasolkowanym

Libra, mauysia, Dodi, karoam, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:

ja sobie powiedzialam ze jesli w tym cyklu sie nie uda to odpuszczam. widac nie jest mi dane miec drugiego dziecka.:(

2 kreseczki... doskonalę rozumię Twoją flustrację... ja też była zła i rozżalona jak po trzech obserwowanych cyklach nie udało mi się zajść w ciążę... jak dostawałam @, to płakałam... teraz mam już 6 cykl z obserwacjami (ogólnie staramy się od 08.2012) i podchodzę już do tego z cierpliwością... musisz się pozytywnie nastroić, bo przyjdzie nowy cykl i nowe nadzieje...
    mam nadzieję,że uda Ci się zaskoczyć nim rozpoczną się wakacje:* za to będę trzymać kciuki

i nie podchoć do tego w ten sposób, że nie jest Ci dane posiadanie 2 dziecka... ja z takim podejściem w depresję bym popadła, bo się staram o pierwsze maleństwo... czy wytrzymałabym psychicznie świadomość nieposiadania dzieci wogóle? Na pewno nie! I takiem myśli nam nie wolno dopuszczać do siebie!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2013, 07:33

Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Libra wrote:

kochana my tu co niektóre walczymy o to 1 ,a ty się poddajesz mając juz jedno dziecko ....pytanie to po co my to wszystko Robimy najlepiej usiąć i ryczeć lub odpuścic!!! JA się nie poddam ,a TY to moja droga to samo ...moja koleżanka już nie chciała miec drugiego dziecka ,ale potoczyło się życie inaczej i pokazało ,że brat lub siostra bedzie mu potrzeba w ciężkich chwilach ,które ona przeżywała (śmierć brata ) i powiedziała ,że tylko dzięki rodzeństwu lepiej to przeszła .....no i była pewna ,że będzie ciężko bo jest przed 40 ,ale się udało my zaczełysmy starania w tym samy czasie ona już w 4 miesiącu ,a ja w czarnej D...i co mam odpuścić ??!!!

Libra, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Mała Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki miłego dnia życzę. Pomału dochodzę do siebie, po prostu bylam tak wykończona psychicznie, że masakra. Ale ptfu - pomalutku sie uspokaja wszystko.
    Mam troche stresów, ale po wizycie u mojej psycholożki już mi lepiej.
    Heh nasi znajomi sie raczej rozwodzą, koleżanka przejrzała na oczy, sama doszła do tego że jej maz, mimo prośb, starań i tak zostanie kłamcą . Mimo tego, że z nim znamy sie lepiej on sie odwrócił od wszystkich, ona do nas zaglądała, ale na kogo jest - na mnie. a Ja. Ja stwierdziłam że moje dziecko jest najważniejsze, nie mam sobie praktycznie nic do zarzucenia, ale psy na mnie są wieszane. I jak tu funkcjonować....

Libra, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was wszystkie mi normalnie wrzód się odezwie jak bedę czytała co dzień ,że któraś odpuszcza ehhhhh 2 kreski chłopa za frak i do łózka w nowym cyklu !!! ja to już zapowiedziałam mojemu ,że tak bedzie ;-)

Libra, Dodi, Muska, Fedra lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziweczynki, ale chyba musze sobie pobeczec:( cholera jakie to jest okropne uczucie:(

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki, wsiadłam wczoraj na skuter i dostałam prezent w postaci zapalenia nerwów połowy szczęki...ból potworny, aż zaciskałam pięści, co ja nie robiłam wczoraj....po nocy moich zabiegów czuję tylko od czasu do czasu leciutkie kłucia ale z szalikiem mięciutkim i ciepłym nie rozstanę się na dłużej...wczoraj to jak muzułmanka opatulona chodziłam...ech...chciałam, to mam...pokusiło mnie przyspieszyć i sprawdzić "powerka mojej kozy" ;-)
    Ponad 10 dni leczymy młodego w domu i dziś nawrocik bólu gardła...i dużo gorzej się czuje...za prę minut mam dzwonić, konsultację przez telefon robimy a w razie wu, to jedziemy do gab. obok do pana doktora...bo nasza pani doktor ma dzieci zdrowe i szczepienia... tyle, że jakby się coś działo, to wiem, że nas zbada... no nic powodzenia dziewczynki dnia dzisiejszego i już uciekam w pracę...

KTO ZAFASOLKOWAŁ a ja nie wiem dziewczyny?

‹‹ 1874 1875 1876 1877 1878 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ