plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Macie racje dziewczynki, ze nie wolno odpuszczac i ja to tez wiem, ale co poradze ze mi tak jest srasznie przykro. z jednej strony wiem ze nie da sie tak od razu zaskoczyc i trzeba na to czasu, wiem tez ze po tak dlugiej przerwie od 1 ciazy tez ciezej jest zajsc w ciaze, wiem ze stres nie pomaga a przez ostatnie 2 lata mialam go sporo, wiam to wszystko. tylko nie zmienia to faktu ze jest mi przykro. tak bardzo bym chciala zeby mi sie wkoncu w moim w zyciu wszystko zaczelo ukladac a tu niestety tak nie jest:(
Nie bede juz plakac bo zrobilam make up wiec szkoda zeby sie rozplynal ale powiem wam cos, owieralam szafke w lazience i z najwyzszej polki wypadly mi wszystkie podpaski wrrrrr tak jak na zlosc, w duchu przeklelam i powiedziałam im ze nie musza byc az takie bezczelne i przypominac o sobie:) wredne podpachy!!!
a taki byl ladny ten moj wykresik:(
Libra lubi tę wiadomość
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Libra wrote:Kaja wrote:Libra idę se walnąć kawę podwójne expresso bo mnie wzywa od tych wieści ohhhh ,a tak wogóle Witam cie !!
ja to dzisiaj bardzo słabą kawę piłam, bo wczoraj się wkur.... i do dzisiaj jestem nabuzowana jak stado ogierów!!!
właśnie apropo... czy ze stresu, nerw może skoczyć temperatura? może być przez to zaburzona? powinnam ją zignorować czy lepiej poczekać do jutra i zobaczyć co przyniosą kolejne pomiary?
wiesz mnie mówiono ,aby się nie stresowac ja jestem mało stresująca ,ale mnie zakazano stresu wiec Tobie też tego życze a temp skakać może bo cisnienie wzrasta !!!!!!mój m jeszcze nie widział mnie mega wsciekej od 5 lat jak sie znamy bo ja tam wylewna jestem nie ściskam w kieszeni tylko Paplam jak on to mówi geba mnie sie nie zamyka !!!!
ja to stwierdzam, że jestem za wrażliwa! za bardzo się kimś przejmuję! palnie ktoś coś pochopnie a ja zaraz sobie osobiste wycieczki co do mojej osoby wyobrażam... najpierw mi się przykro zrobiło, potem smutno, a na konie c się wkur... i tak mi już zostało... a powinnam to olać... do tego jeszcze przeczytałam dwie smutne wiadomości od moich kumpelek... usnąć nie mogłam (zasnęłam dopiero przed 3 rano) a o 6 pobudka:( także czuję się dzisiaj, jakby mnie walec na asfaldzie rozwałkował...
ciekawe jak się Dorka trzyma... mam nadzieję, że badania wyjdą super!Fedra lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:2 kreski ile masz przerwy od 1 ciąży bo moja znajoma na 10 lat przerwy i teraz bedzie miałą 2
moje "malenstwo" w tym roku skonczylo 10 lat:) wiec spra roznica, a moje jajeczka nie sa juz takie mlode jak kiedys:)06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Witam serdecznie i słonecznie Wszystkie koleżanki
2 kreski nieudany cykl to nie powód do płaczu i wkur... ja podobnie jak Libra staram się od 08.2012, a z obserwacją 4 cykl. Staram się dopiero o pierwsze maleństwo, więc co ja miałabym powiedzieć kiedy co miesiąc póka @? Nie ten to kolejny a poza tym Ty już masz się kim cieszyć a my wciąż czekamy
mała29 co Ty taka wypompowana jestes? praca Cię tak wykańcza? wiosna idzie, słońce świeci, więc mam nadzieję, że wszystim nam samopoczucie niedługo się poprawi
mała cieszę się, że u Ciebie już lepiej
muzarciu no toś poszalała wczorajteraz musisz za karę odchorować znowu he he widocznie na piździorynkę było jeszcze za wcześnie
Wosebko, nie łam się :* będzie w końcu dobrze, tylko jeszcze trochę cierpliwości
ja dzisiaj znów mam wizytę u neurologa a wcześniej może skoczę sobie do mamypopołudniu przyjeżdża kuzynka zaprosić mnie znów jako chrzestną na chrzciny
Libra, Kaja, AGA 30, Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
2 kreski wrote:Kaja wrote:2 kreski ile masz przerwy od 1 ciąży bo moja znajoma na 10 lat przerwy i teraz bedzie miałą 2
moje "malenstwo" w tym roku skonczylo 10 lat:) wiec spra roznica, a moje jajeczka nie sa juz takie mlode jak kiedys:)
kochana czyli tyle samo co moja kuleżanka wiec nie becz mi tu ,albo i becz spojówki oczyściszi nie poddaj się jej się udało to czemu nie tobie mnie tez lekarz powiedział ,że młoda nie jestem i że mam sie speszyć !!!wiec jestesmy na tym samy wóżku Starości
płodnej oczywiscie bo ja tam się młodo czuję !!jak na swój wiek!!!
Libra lubi tę wiadomość
-
kaja ja to sie wiecz cały czas czuje na 25 lat te dodatkowe 10 mi gdzies umkneło;)tylko te moje jajeczka jakos tak sie posunely wiekowo:)
Cos wam powiem w sekrecie:) jakies 5-6 lat temu byłam z moja znajoma u cyganki:D i wyobrazcie sobie ze wywrozyla mi rozwod, kolejny zwiazek i syna. w tamtym czasie zlalam to totalnie, smialam sie tylko. w zwszłym roku na ulicy dopadla mnie cyganka i powiedziala ze bede miec synadopiero wtedy przypomnialam sobie o tej wizyci sprzed kilku lat:) sprawdzilo sie jej rozwod i koleny zwiazek tylko tego synka nie ma:(
06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
Cześć kobitki!
Witam serdecznie w ten radosny sloneczny poranek :0
Hasło na dziś:
"Środa minie, tydzien zginie!"
Dopiero zaczęłam pracę wiec musze co nieco to ogarnąć i wracam do poczytania co tam nastukałyście od ranaLibra, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Cześć kobitki!
Witam serdecznie w ten radosny sloneczny poranek :0
Hasło na dziś:
"Środa minie, tydzien zginie!"
Dopiero zaczęłam pracę wiec musze co nieco to ogarnąć i wracam do poczytania co tam nastukałyście od rana
oby ten tydzien skonczyl sie jak najszybciej...06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sylwia1985 wrote:jak myslicie kiedy powinnam zaczac robic testy owu.Moj cykl trwal 28 dni.Jak zaczne 13? czy za pozno?moze tym razem testy wyjda pozytywne bo tamten cykl nic nie wykazal
Może lepiej wcześniej, może już 11 dc. Ale z góry mówię Ci, że negatywy możesz mieć długo (tydzień? dwa?), wiec uzbrój się w cierpliwość.Shagga_80 lubi tę wiadomość