X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie racje dziewczynki, ze nie wolno odpuszczac i ja to tez wiem, ale co poradze ze mi tak jest srasznie przykro. z jednej strony wiem ze nie da sie tak od razu zaskoczyc i trzeba na to czasu, wiem tez ze po tak dlugiej przerwie od 1 ciazy tez ciezej jest zajsc w ciaze, wiem ze stres nie pomaga a przez ostatnie 2 lata mialam go sporo, wiam to wszystko. tylko nie zmienia to faktu ze jest mi przykro. tak bardzo bym chciala zeby mi sie wkoncu w moim w zyciu wszystko zaczelo ukladac a tu niestety tak nie jest:(
    Nie bede juz plakac bo zrobilam make up wiec szkoda zeby sie rozplynal ale powiem wam cos, owieralam szafke w lazience i z najwyzszej polki wypadly mi wszystkie podpaski wrrrrr tak jak na zlosc, w duchu przeklelam i powiedziałam im ze nie musza byc az takie bezczelne i przypominac o sobie:) wredne podpachy!!!
    a taki byl ladny ten moj wykresik:(

Libra lubi tę wiadomość

06-11-2013 [*] 9tc mój Aniołek

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Libra wrote:
    Kaja wrote:
    Libra idę se walnąć kawę podwójne expresso bo mnie wzywa od tych wieści ohhhh ,a tak wogóle Witam cie !!

ja to dzisiaj bardzo słabą kawę piłam, bo wczoraj się wkur.... i do dzisiaj jestem nabuzowana jak stado ogierów!!!
    właśnie apropo... czy ze stresu, nerw może skoczyć temperatura? może być przez to zaburzona? powinnam ją zignorować czy lepiej poczekać do jutra i zobaczyć co przyniosą kolejne pomiary?

wiesz mnie mówiono ,aby się nie stresowac ja jestem mało stresująca ,ale mnie zakazano stresu wiec Tobie też tego życze a temp skakać może bo cisnienie wzrasta !!!!!!mój m jeszcze nie widział mnie mega wsciekej od 5 lat jak sie znamy bo ja tam wylewna jestem nie ściskam w kieszeni tylko Paplam jak on to mówi geba mnie sie nie zamyka !!!!

ja to stwierdzam, że jestem za wrażliwa! za bardzo się kimś przejmuję! palnie ktoś coś pochopnie a ja zaraz sobie osobiste wycieczki co do mojej osoby wyobrażam... najpierw mi się przykro zrobiło, potem smutno, a na konie c się wkur... i tak mi już zostało... a powinnam to olać... do tego jeszcze przeczytałam dwie smutne wiadomości od moich kumpelek... usnąć nie mogłam (zasnęłam dopiero przed 3 rano) a o 6 pobudka:( także czuję się dzisiaj, jakby mnie walec na asfaldzie rozwałkował...

ciekawe jak się Dorka trzyma... mam nadzieję, że badania wyjdą super!

Fedra lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski ile masz przerwy od 1 ciąży bo moja znajoma na 10 lat przerwy i teraz bedzie miałą 2

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• 2 kreski Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    2 kreski ile masz przerwy od 1 ciąży bo moja znajoma na 10 lat przerwy i teraz bedzie miałą 2

moje "malenstwo" w tym roku skonczylo 10 lat:) wiec spra roznica, a moje jajeczka nie sa juz takie mlode jak kiedys:)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz tak byłam na str dla Ciężarówek i fluidy wam dam fasolkowe bo toś załamek dużo i poprosiłam aby nam tu podmuchały ....Libra nie widzaiałam tam jakie te wyniki Dora napisze na Bank !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie i słonecznie Wszystkie koleżanki :)

2 kreski nieudany cykl to nie powód do płaczu i wkur... ja podobnie jak Libra staram się od 08.2012, a z obserwacją 4 cykl. Staram się dopiero o pierwsze maleństwo, więc co ja miałabym powiedzieć kiedy co miesiąc póka @? Nie ten to kolejny a poza tym Ty już masz się kim cieszyć a my wciąż czekamy :/

mała29 co Ty taka wypompowana jestes? praca Cię tak wykańcza? wiosna idzie, słońce świeci, więc mam nadzieję, że wszystim nam samopoczucie niedługo się poprawi ;)

mała cieszę się, że u Ciebie już lepiej :)

muzarciu no toś poszalała wczoraj :/ teraz musisz za karę odchorować znowu he he widocznie na piździorynkę było jeszcze za wcześnie ;)

Wosebko, nie łam się :* będzie w końcu dobrze, tylko jeszcze trochę cierpliwości

ja dzisiaj znów mam wizytę u neurologa a wcześniej może skoczę sobie do mamy ;) popołudniu przyjeżdża kuzynka zaprosić mnie znów jako chrzestną na chrzciny :D

Libra, Kaja, AGA 30, Fedra, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    2 kreski wrote:
    Kaja wrote:

moje "malenstwo" w tym roku skonczylo 10 lat:) wiec spra roznica, a moje jajeczka nie sa juz takie mlode jak kiedys:)

kochana czyli tyle samo co moja kuleżanka wiec nie becz mi tu ,albo i becz spojówki oczyścisz ;-) i nie poddaj się jej się udało to czemu nie tobie mnie tez lekarz powiedział ,że młoda nie jestem i że mam sie speszyć !!!wiec jestesmy na tym samy wóżku Starości ;-) płodnej oczywiscie bo ja tam się młodo czuję !!jak na swój wiek!!!

Libra lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi byłam u ciężarnych podmuchaja nam tutj bedzie dobrze!!!! bedziemy miały małe Roczki te 1 i te juz z kolejii nastepne !!!

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry;)

nadrobiłam was ;)

Aga jeszcze jest nadzieje a w razie czego masz juz plan;)
    2 kreski przykro mi ;( ale głowa do gory
    Muzarcia zdrówka ;)

ja spadam do kolezanki na kawke ale śliczna u nas dzis pogoda 7 stopni już jest ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja a to jakąś większą grupą tu wpadną? hehe tutaj takiego podmuchu potrzeba, że o jeny... :D

Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaja ja to sie wiecz cały czas czuje na 25 lat te dodatkowe 10 mi gdzies umkneło;)tylko te moje jajeczka jakos tak sie posunely wiekowo:)

Cos wam powiem w sekrecie:) jakies 5-6 lat temu byłam z moja znajoma u cyganki:D i wyobrazcie sobie ze wywrozyla mi rozwod, kolejny zwiazek i syna. w tamtym czasie zlalam to totalnie, smialam sie tylko. w zwszłym roku na ulicy dopadla mnie cyganka i powiedziala ze bede miec syna :) dopiero wtedy przypomnialam sobie o tej wizyci sprzed kilku lat:) sprawdzilo sie jej rozwod i koleny zwiazek tylko tego synka nie ma:(

• Kaja Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi ile ty masz tych dzieci ,a się nie chwalisz?????//// czesc tak wypadałoby powiedzieć 1!!!!!!

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki!
    Witam serdecznie w ten radosny sloneczny poranek :0
    Hasło na dziś:
    "Środa minie, tydzien zginie!"

Dopiero zaczęłam pracę wiec musze co nieco to ogarnąć i wracam do poczytania co tam nastukałyście od rana :)

Libra, mauysia, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • 2 kreski Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Cześć kobitki!
    Witam serdecznie w ten radosny sloneczny poranek :0
    Hasło na dziś:
    "Środa minie, tydzien zginie!"

Dopiero zaczęłam pracę wiec musze co nieco to ogarnąć i wracam do poczytania co tam nastukałyście od rana :)

oby ten tydzien skonczyl sie jak najszybciej...

• mauysia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieńdoberek dziewczynom, które doszły :)

Ja też jestem ciekawa, co u Dory - badanie miała na 9:30.

Dodi lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzioneczek dla dziewczyneczek!!:-):-)!!!
    Jak tak poranek kobietki!!
    Wieje u mnie jakby się ktoś powiesił!!!:-(
    Ale mnie gardło boli jak diabli!!:-(

mauysia, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Dobry dzioneczek dla dziewczyneczek!!:-):-)!!!
    Jak tak poranek kobietki!!
    Wieje u mnie jakby się ktoś powiesił!!!:-(
    Ale mnie gardło boli jak diabli!!:-(

hej... jak samopoczucie?

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak myslicie kiedy powinnam zaczac robic testy owu.Moj cykl trwal 28 dni.Jak zaczne 13? czy za pozno?moze tym razem testy wyjda pozytywne bo tamten cykl nic nie wykazal

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Aguś,
    ależ dziś odnotowałaś niską temperaturę...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 6 marca 2013, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    jak myslicie kiedy powinnam zaczac robic testy owu.Moj cykl trwal 28 dni.Jak zaczne 13? czy za pozno?moze tym razem testy wyjda pozytywne bo tamten cykl nic nie wykazal

Może lepiej wcześniej, może już 11 dc. Ale z góry mówię Ci, że negatywy możesz mieć długo (tydzień? dwa?), wiec uzbrój się w cierpliwość.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 1876 1877 1878 1879 1880 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ