plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:Dobry dzioneczek dla dziewczyneczek!!
!!!
Jak tak poranek kobietki!!
Wieje u mnie jakby się ktoś powiesił!!!
Ale mnie gardło boli jak diabli!!
hej... jak samopoczucie?
A Liberko bywało lepiej ale nie jest zle!!
Damy rade !!! Doszłam do wniosku że chociaż nadzieji nie mam dalej takiej wielkiej i trzeba zacząć działać!!!
@ przyjdzie to badania porobię i pojadę do endo Muzarcia już mi namiary dała!!!
Bedzie w końcu dobrze!!! Nie wiem jeszcze kiedy ale bedzie!!mauysia, kiti, Libra, Dodi, Amicizia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry kobitki
)) Przyszłam wam tu nakichac i naprychać i nachuchać
))
2 kreski nie poddawaj się kobieto! Słyszałam, że w kazdym cyklu jest tylko raptem 20% na zajście w ciążewięc wrzucić na luz, przecież za którymś razem się udać musi :>
mauysia, Dodi, karoam, Fedra lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:mauysia wrote:hej Aguś,
ależ dziś odnotowałaś niską temperaturę...
Mauyś to dla Muśki zmierzyłam tylko!! Dziś albo jutro @ przyjdzie bo już 12dc dziś i zaczynamy od nowa wszystkie badania i całą reszte!!
To cieszę się bardzo, tyle, że w pracy nie mam jak jej zobaczyć. Musze poczekac do wieczora, dopiero w domku pooglądam wykresiki.
A jaką masz? -
nick nieaktualnyMuska wrote:AGA 30 wrote:mauysia wrote:hej Aguś,
Mauyś to dla Muśki zmierzyłam tylko!! Dziś albo jutro @ przyjdzie bo już 12dc dziś i zaczynamy od nowa wszystkie badania i całą reszte!!
To cieszę się bardzo, tyle, że w pracy nie mam jak jej zobaczyć. Musze poczekac do wieczora, dopiero w domku pooglądam wykresiki.
A jaką masz?
Muśka dużo poniżej dolnej kreski 35.54 aż !!! -
hej kobitki
już nie długo dzień kobiet więc jak nic będzie nowy wysyp fasolek
AGA 30, mauysia, Dodi, Muska, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:mauysia wrote:hej Aguś,
dobrze, że masz już plan! będziemy Cię wspierać, kibicować... razem coś wykombinujemy... będzie dobrze!AGA 30, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaski jestem...na moment...Aga no i mnie zatkało...myślałam, że nic mnie nie zaskoczy ale patrząc na Twój wykres oniemiałam i nie wiedziałam co mam zrobić...popatrz ja biorę hormony anty i tempka taka a powinna być jak u Ciebie...Aga dowiem się o namiary jeszcze lepszego i mega, mega dokładnego ginekologa...syn ordynatora...moja kumpela sobie chwali...jest tak skrupulatny, że każdą kropeczkę chce diagnozować nawet jak coś jest na śluzówkach pochwy...tylko dowiem się czy ma doświadczenie w hormonach i rozwiązywaniu problemów z zajściem w ciążę...ewentualnie zostaje jego ojciec...młody pamięta, z wizyty na wizytę, że ma pilnować tego czy owego...
AGA 30, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
ufff nadrobiłam zaległości to mogę iść na jakieś śniadanko
Aguś jak tylko trafisz do dobrego lekarza to w końcu się uda !
a co z effcia? ona chyba też wczoraj miała być u lekarza?AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzarcia to ja będę czekać na wieści od ciebie!!
No moja tempka jest zajefajna he he he!!
Wczoraj powiedziałam lekarzowi ze przez tą tempkę te badanie zrobiłam ze skacze jak żaba ale nic nie odpowiedział!!
Może w końcu do pionu ustawię mój organizm!!Dodi, Libra, Muska lubią tę wiadomość
-
Kaja Ty małpico jedna przecież się przywitałam zbiorowo hehe No chyba że wolisz - Witaj Kaju Słoneczko Ty moje :*
AGA podoba mi się Twoje nastawienie i podejście do sprawy! Jestem z Ciebie dumna
Sylwia mnie wczoraj głowa bolała, dzisiaj na szczęście jest lepiejAGA 30, Kaja, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Kaja Ty małpico jedna przecież się przywitałam zbiorowo hehe No chyba że wolisz - Witaj Kaju Słoneczko Ty moje :*
AGA podoba mi się Twoje nastawienie i podejście do sprawy! Jestem z Ciebie dumna
Sylwia mnie wczoraj głowa bolała, dzisiaj na szczęście jest lepiej
Dodi ale powiem ci ze nie raz przyjdą chwilę zwątpienia i płaczu!!
Ale jak narazie nie załamuję się w niedziele bomba wybuchła więc teraz trochę spokoju będzie!!"-)Dodi lubi tę wiadomość
-
Aga- miło widzieć, że się trzymasz i nawet humorek całkiem niezły
Dobrze, że masz plan działania, mam nadzieję, że trafisz na dobrego lekarza, który wszystkim odpowiednio pokieruje
Sprzątanko za mną, rybka zamarynowana, więc teraz może jakieś czytadło dla relaksu
Ale będę zaglądaćAGA 30 lubi tę wiadomość
-
AGUS wiem, wiem ale tulę Cię mocno i gdybym mogła to chętnie bym Ci pomogła :* Pamiętaj, że teraz będzie już tylko lepiej
Za chwilę i tak będziemy mądrzejsze od lekarzy, więc same będziemy wiedziały co robić
AGA 30, Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny