plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Ja po becie...pan doktor prosił o zrobienie na cito, kazał nawet powiedzieć w laboratorium, że podejrzewa ciążę pozamaciczną, bo powiedział, że jak nie zrobię to nie pozwala mi brać dalej tych pigułek...dobrze, że dba o moje bezpieczeństwo...
:* daj znać, jak będziesz miała już wyniki...muzarcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Ja po becie...pan doktor prosił o zrobienie na cito, kazał nawet powiedzieć w laboratorium, że podejrzewa ciążę pozamaciczną, bo powiedział, że jak nie zrobię to nie pozwala mi brać dalej tych pigułek...dobrze, że dba o moje bezpieczeństwo...
A ja Muzarcia odpusciłam tego lekarza !! W piątek idę na badania a potem do endo pojdę a pózniej dopiero do gina!!! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Libra wrote:AGA 30 wrote:No i żeby nie było moje kochane że jakieś mam urojenia jest środa termin @ i mam @!!! A więc koniec cudów!!
buuuu:(
teraz badania i porządny lekarz!
No w piąteczek o 7 będe już w laboratorium!!!
pamiętaj o zachowaniu "wyrzeczeń" jeżeli będziesz również badać prolaktynę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:AGA, Libra teraz spróbujemy innego sposobu
muzarciu to czemu nie mówisz, skoro wynik już masz?
jakiego?
cóż to za kudły Ci z uszu wystają? jakieś kosmate myśli parują?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2013, 21:33
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tak muzarciu, wynik miałam na myśli hehe
ejjj no nie ryj ze mnie hehe
kurcze no nad tą kuracją myśleod razu tam kosmate myśli, Libra weź no przestań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2013, 21:45
Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch i cieszę się, to jest najlepsze;-)Nie jestem w ciąży! Jupi! Nie zaszkodzę fasolce, bo jej nie ma...leki działają...obniża się baaaardzo powoli waga...chyba ten mój gin dobrze trafił... no wiem ale chciałam się troszkę z Wami podroczyć
Ile może się rozpuszczać w żołądku taka pigułka, bo mam inne do wzięcia jeszcze...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2013, 21:51
Dodi, Libra, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość