plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Ja dzisiaj wysiadłam właśnie odebrałam telefon od mojej mamy ze dziadek zmarł...
był czasem upierdliwy ale jednak zawsze się cieszyłam ze tam jedziemy i on się tak strasznie cieszył...
przepraszam Dziewczynki ale musiałam gdzieś o tym napisać tak mi cieżko...
p.s. Ruciu będe trzymać kciuki zeby tego 4 kwietnia było wszystko po twojej myśli
przykro mi Fedra:(Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
On nie będzie miał odwagi przyznać się do błędu AGUS przede wszystkim ze względu na męską dumę a poza tym na to, by nie zszargać swojej opinii. Kurcze najbardziej wkurza mnie to, że to my musimy zawsze płacić za błędy innych. Szkoda tylko, że cena taka wysoka.
Jak tylko zrobisz wszystkie badania w nowym cyklu to będziesz przynajmniej wiedziała na czym stoisz Kochana, no chyba, że zdarzy się cud :* -
nick nieaktualnyDodi wrote:On nie będzie miał odwagi przyznać się do błędu AGUS przede wszystkim ze względu na męską dumę a poza tym na to, by nie zszargać swojej opinii. Kurcze najbardziej wkurza mnie to, że to my musimy zawsze płacić za błędy innych. Szkoda tylko, że cena taka wysoka.
Jak tylko zrobisz wszystkie badania w nowym cyklu to będziesz przynajmniej wiedziała na czym stoisz Kochana, no chyba, że zdarzy się cud :*
na cud to już nie liczę !!!
No niestety cena wielka a rozczarowanie jeszcze większe !!!
Mam nadzieje tylko że do końca roku za ciąże w końcu!!! -
nick nieaktualnyDodi wrote:Ja również witam się wieczorkiem
Kaju jeden wpis tylko zrobiłam jak do neurologa czekałam
Mam do Was prośbę kochane jakbyście mogły looknąć na moje wyniki to będę ogromnie wdzięczna
TSH 1,750 µIU/ml 0,350 4,940 N
FSH 5,55 mIU/ml
LH 5,17 mIU/ml
Estradiol 58,60 pg/ml
Progesteron 0,30 ng/ml
Prolaktyna 9,28 ng/ml 5,18 26,53 N
Testosteron 60,50 ng/dl
Toxoplazma gondii Przeciwciała w kl. IgG <5,00 IU/ml
FT3 3,10 pg/ml 1,5 4,1
FT4 1,1 ng/dl 0,8 1,9
z góry dziękuję za opinie
badania okAGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
dziękuję Libruś
AGA ja mam nadzieję, że uzupełnimy fasolkową tabelkę my wszystkie, które jeszcze z brzuszkami nie jesteśmy
mnie ostatnio podbudował tekst mojego m, więc też jestem dobrej myśliLibra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:A czemu robiłaś progesteron w 3 dc? Myslałam, ze robi się go po owulacji. Między 22-25 dniem cyklu? ( w zależności jak długie są cykle ).
Reszta badań jest OK.
taki zestaw badań hormonalnych robi się też przy pełnej obserwacji cyklu... do tego w okresie około owulacyjnym bada się estradiol, lh, fsh, a po owulacji progesteron
razem z monitoringiem można w ten sposób określić czy owulacja była "wartościowa"Dodi, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AGA 30 wrote:No i żeby nie było moje kochane że jakieś mam urojenia jest środa termin @ i mam @!!! A więc koniec cudów!!
czyli AGA startujesz od początkuzerujesz licznik i zaczynasz wszystko od nowa
tym razem życzę Ci 100 razy więcej powodzenia :*
Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa po becie...pan doktor prosił o zrobienie na cito, kazał nawet powiedzieć w laboratorium, że podejrzewa ciążę pozamaciczną, bo powiedział, że jak nie zrobię to nie pozwala mi brać dalej tych pigułek...dobrze, że dba o moje bezpieczeństwo...
Libra, AGA 30, Dodi, gadgeta, Wosebka, Muska, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:AGA 30 wrote:No i żeby nie było moje kochane że jakieś mam urojenia jest środa termin @ i mam @!!! A więc koniec cudów!!
buuuu:(
teraz badania i porządny lekarz!
No w piąteczek o 7 będe już w laboratorium!!!Libra, Dodi, Muska lubią tę wiadomość