plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra dziewczyny nieważne , ale pamietajcie jak ważne jest mieć zaufanego lekarza!!!!,
ten gabinet już 2 taki przypadek bo to małżeństwo prowadzi z ojcem... sprzet najlepszy w mieście dlatego mają sporo pacjentek ale takie akcje mi daja dużo do myślenia!!!
więc ja podjęcłam decyzję jak juz zacznę na nowo starania napewno wracam do mojego zaufanego lekarza który prowadził moją ciąze, nawet gdyby miało mnie to zrujnować finansowoShagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:gocha04 wrote:AGA 30 wrote:gocha04 wrote:wczorja byłam na wątku ciążowym i dziewczyny powklejały zdjęcia swoich brzuchów. Są takie ogromne. No i pierwsze dziecię ovufriendowe już mniej więcej za tydzień się pojawi.
Gocha oglądałam ogromniaste te brzucholki ja cię kręcę my też tak wyglądać będziemy:-)!!!
A ja na forum z wami jestem 6 cykl !! Nigdy mi tak szybko pół roku nie zlecialo!!!
Ja to w szoku byłam jak widziałam te fotki hehe siebie z takim brzucholcem nie wyobrażam.
Przecież taki brzuch i moje duże piersi to ja równowagi nie utrzymam żeby stać a już nie wspomnę o innych rzeczach!!! mój kręgosłup pęknie na połowe!!
A pomyśl, jak ja jestem chuda jak patyk jak ja dopiero glupio wyglądałam w wysokiej już ciąży :p chociaż nie przytyłam wiele (bo ok 15kg)a i Mały nie był duży -
Shagga_80 wrote:a-koczek wrote:Shaggy mam pytanie jak zaszłaś w ciąże to jaka wartość max spadku temp była u ciebie bo kojaże że to chyba TY martwiłas sie spadającą temp
Tu masy mój wykres
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
Ja martwiłam się, bo przez moment miałam wysoką tempkę ok 37 a potem spadała do mojej standardowej "wysokiej" tempki z fl a więc ok 36,6...martwiłam się,bo wydawało mi się,że w ciąży musi być tempka na poziomie 37 ...a nie musi już teraz wiem
Gosia, nie można bać się,że jak ktoś poronił to i nam się to przydarzy, jest tyle chorób czy nieszczęść na świecie i czy to znaczy,że to nam się musi przydarzyć? Ale uważam,że trzeba mieć świadomość,że same czujemy najlepiej, gdy coś się dzieje i wtedy walić jak w dym do lekarza.
niemoge wejsc w niego pokazuje sie tylko mój bieżący.może dlatego ze premium nie wykupiłam -
Gosiu to nic Ci nię będzie przysługiwało nawet zwolnienie?
kurcze ja tam juz wiem że do konca ciazy pracowała nie bedę ! trzeba dbać o sie bie i unikać stresuOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
a-koczek wrote:Shagga_80 wrote:a-koczek wrote:Shaggy mam pytanie jak zaszłaś w ciąże to jaka wartość max spadku temp była u ciebie bo kojaże że to chyba TY martwiłas sie spadającą temp
Tu masy mój wykres
https://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html
Ja martwiłam się, bo przez moment miałam wysoką tempkę ok 37 a potem spadała do mojej standardowej "wysokiej" tempki z fl a więc ok 36,6...martwiłam się,bo wydawało mi się,że w ciąży musi być tempka na poziomie 37 ...a nie musi już teraz wiem
Gosia, nie można bać się,że jak ktoś poronił to i nam się to przydarzy, jest tyle chorób czy nieszczęść na świecie i czy to znaczy,że to nam się musi przydarzyć? Ale uważam,że trzeba mieć świadomość,że same czujemy najlepiej, gdy coś się dzieje i wtedy walić jak w dym do lekarza.
niemoge wejsc w niego pokazuje sie tylko mój bieżący.może dlatego ze premium nie wykupiłam
Ja mam premium a też się nie wyświetla. Myślę, że Shagga powinna skopiować adres linka, który pokazuje się po wybraniu opcji udostępnienia wykresu.mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Shagga_80 wrote:Beata wrote:https://ovufriend.pl/wykres,8c14732ed3cefcb586e2ff358399048b.html
bardzo proszę
Jesteś niezastąpiona, właśnie miałam szukać a tu proszę, wyręczyłaś mnieDziękuję Beciu
POLECAM SIĘShagga_80 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
My tu gadu gadu, a połowa tygodnia pracy już za nami! Teraz już z górki... Potem jeszcze cztery dni pracy i wyjazd na Wielkanoc! Jakoś to zleciało
Już niebawem pozbędę się balastu i poinformujemy rodzinę o moim błogosławionym stanieFedra, Shagga_80, Muska, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
HEHE no Mayuś miałam zapytać czy już wyjeżdzasz na świeta?
twarda widze nadal jesteś?
ale za to jak uroczyście będzie przekazana ta nowina!!Oliwka 2006
-
mi wtedy wydawało sie że ogromny, choć wszyscy mówili ze mały , ale dziś jak oglądam zdjecia to jednak jak okruszek wygklądałam hehheOliwka 2006
-
nick nieaktualnymauysia wrote:My tu gadu gadu, a połowa tygodnia pracy już za nami! Teraz już z górki... Potem jeszcze cztery dni pracy i wyjazd na Wielkanoc! Jakoś to zleciało
Już niebawem pozbędę się balastu i poinformujemy rodzinę o moim błogosławionym stanie
Podziwiam Cię,że tyle wytrzymałaś z tajemnicą, u mnie to już chyba wszyscy dookoła wiedzą
Ja na święta w tym roku się nie cieszę, moi rodzice wyjeżdżają w strony Ojczyma, w 1 bądź 2 dzień pójdziemy na chwilę pewnie do ukochanej rodziny Starego...jakkolwiek to nie brzmi...na szczęście ze względu na kota zabawić tam długo nie mogę...tak więc pewnie większość świąt spędzimy we własnym 3osobowym gronie
A może namówię M na wyjazd do moich rodziców, tzn Ich nie będzie ale my posiedzielibyśmy u Nich...jakby ładna pogoda była to skorzystałoby się,że jest podwórko i ma się gdzie Młody wyszaleć
-
Beata wrote:mi wtedy wydawało sie że ogromny, choć wszyscy mówili ze mały , ale dziś jak oglądam zdjecia to jednak jak okruszek wygklądałam hehhe
moj naprawde byl duży
nie umiem tu wstawiac fotek bo bym wam pokazała jak miesiac pzed porodem wygladałam -
Kobitki ja z Okazji zbliżającej się strony 2000 życzę Wam by spełniły się Wasze marzenia i by każda otrzymała to na czym jej najbardziej zalezy
p.s. miłego dnia ja się ewakuujęWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 14:04
Shagga_80, Blondi22, Libra, AGA 30, Beata, Ola_czeka, mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi