X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już 1998... Powiem tak. Jakbym nie musiała się spieszyć do żłoba, to bym specjalnie została dłużej w pracy :) A tak to ewakuuję się za 5 minut.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 14:23

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Gocha ty to na imprezkach ni bywasz ale na imprezki grunt szykujesz he he!!:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 14:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    gocha04 wrote:
    AGA 30 wrote:
    karoam wrote:
    AGA 30 wrote:
    A ja czytam właśnie wypowiedzi dziewczyn które po anty w ciąże zachodziły i brzmi to całkiem nieżle:-)
    Jeszcze 3 stronki i popijawa he he he:-)

No ja wlasnie po anty jestem- a z fasolki nici :(

No ja mam nadzieje że po 3 miesiącach brania cos zaskoczę w końcu!!! Nic nie stracę próbując jedynie troszkę czasu!!

ja tez mam taką nadzieję jak Ty!:)

Mogłam tej kuracji spróbować zaraz po operacji kregosłupa to bym czasu zaoszczędziła bo staranek nie było wtedy!!! No ale cóż polak madry po fakcie he he!!:-)

Co się odwlecze to nie uciecze :) Teraz 3 miesiące zlecą jak z bicza trzasnął i zaraz zaciążysz :)
    A ja właśnie zdałam sobie sprawę, że ja tabletki bralam 2 razy w życiu - raz od endo na uregulowanie cyklu (ale jak teraz czytam u Was jakie Wy macie różnice w długościach cykli to moje cykle 28-29 były mega regularne :) ) i po odstawieniu za 2 mce zaszłam z Kubą...a w zeszłym roku brałam 2 mce po wypalaniu nadżerki , żeby nie dostać @ coby się zagoiło .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 14:28

• mauysia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, już się powoli zbieram. Wypijcie za mnie jakąś herbę!
    Życzę Wam spełnienia marzeń, pokory, cierpliwości...
    Trzymajcie się!

Shagga_80, Fedra, Libra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • gocha04 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    No Gocha ty to na imprezkach ni bywasz ale na imprezki grunt szykujesz he he!!:-)

ja to nie wiem, wogóle jakaś mało towarzyska i nieobyta.;) hehe

AGA 30 lubi tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    gocha04 wrote:
    AGA 30 wrote:
    karoam wrote:
    AGA 30 wrote:
    A ja czytam właśnie wypowiedzi dziewczyn które po anty w ciąże zachodziły i brzmi to całkiem nieżle:-)

No ja mam nadzieje że po 3 miesiącach brania cos zaskoczę w końcu!!! Nic nie stracę próbując jedynie troszkę czasu!!

Mogłam tej kuracji spróbować zaraz po operacji kregosłupa to bym czasu zaoszczędziła bo staranek nie było wtedy!!! No ale cóż polak madry po fakcie he he!!:-)

Co się odwlecze to nie uciecze :) Teraz 3 miesiące zlecą jak z bicza trzasnął i zaraz zaciążysz :)

Oby oby kobietki tak było!!! A i nawet powiem wam że się cieszę z tego odpoczynku psychicznego trochę!!!! To bedzie dobre dla zdrowia i ducha he he he!!:-)

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow już mam 1500 lajków, ale czad hehe a ostatnio bitwę pod grunwaldem u siebie widziałam.;)

Shagga_80, AGA 30, Libra lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    AGA 30 wrote:

Aj tam nie gadaj he he poprostu wolisz w kuchni stać niż w salonie siedzieć i się gościć!!!!:):-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, a ja zamiast wziąć się do roboty 0 bo niedługo M wróci z pracy a w domu nawet obiad nie czeka na Niego, albo chociaż zabrać się za zmywanie tp ja gapię się w licznik stron :D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Uważam, że jeśli się stosuje anty tak jak trzeba, z przerwami co kilka 2-3 lata i zachowując siedmiodniowe przerwy na krwawienie, to nie powodują one bezpłodności. Przecież są zalecane kobietom zaczynającym staranie w celu wyregulowania cyklu, więc nie mogą jednocześnie przekreślać szans na dziecko.

Ja dokladnie tak stosowalam. I przyznam, ze mialam cicha nadzieje, ze wlasnie po anty uda mi sie zajsc szybciutko- tak wiele dziewczyn o tym pisze...ale tez poczytalam opinie lekarzy i wszystko zalezy od organizmu. Czasem wszystko wraca do normy po kilku miesiacach od brania anty. Eh jakiegos dola mam, wiec czarne mysli mnie nachodza :/

Tak to już mamy, że czarne myśli rosną odwrotnie proporcjonalne do czasu, który został do ewentualnej miesiączki:)

Pamiętaj jednak, że mieszkasz w Egipcie a tam łatwiej;)

karoam, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    gocha04 wrote:
    AGA 30 wrote:
    karoam wrote:
    AGA 30 wrote:

A ja właśnie zdałam sobie sprawę, że ja tabletki bralam 2 razy w życiu - raz od endo na uregulowanie cyklu (ale jak teraz czytam u Was jakie Wy macie różnice w długościach cykli to moje cykle 28-29 były mega regularne :) ) i po odstawieniu za 2 mce zaszłam z Kubą...a w zeszłym roku brałam 2 mce po wypalaniu nadżerki , żeby nie dostać @ coby się zagoiło .

No to moje cykle też super regularne są 27-29dni i ani grama więcej!!! no w tamtym roku jak poroniłam to 32 trwał :-(:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    gocha04 wrote:
    AGA 30 wrote:
    karoam wrote:
    AGA 30 wrote:

miałaś 28-29 dniowe cykle i one były nieregularne, że aż tabletki anty dostałaś na uregulowanie?
    to ja mam już większą rozpiętość 23-25 dni cyklu

• karoam Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Uważam, że jeśli się stosuje anty tak jak trzeba, z przerwami co kilka 2-3 lata i zachowując siedmiodniowe przerwy na krwawienie, to nie powodują one bezpłodności. Przecież są zalecane kobietom zaczynającym staranie w celu wyregulowania cyklu, więc nie mogą jednocześnie przekreślać szans na dziecko.

Ja dokladnie tak stosowalam. I przyznam, ze mialam cicha nadzieje, ze wlasnie po anty uda mi sie zajsc szybciutko- tak wiele dziewczyn o tym pisze...ale tez poczytalam opinie lekarzy i wszystko zalezy od organizmu. Czasem wszystko wraca do normy po kilku miesiacach od brania anty. Eh jakiegos dola mam, wiec czarne mysli mnie nachodza :/

Tak to już mamy, że czarne myśli rosną odwrotnie proporcjonalne do czasu, który został do ewentualnej miesiączki:)

Pamiętaj jednak, że mieszkasz w Egipcie a tam łatwiej;)

Chyba za malo tego egipskiego powietrza sie jeszcze nalykalam ;)

Shagga_80, Libra lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie dostałam sms od mojego ze dziś chyba wraca do domu!!!:-):-):-)
    Ale tylko chyba!!!

Blondi22 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    gocha04 wrote:
    AGA 30 wrote:
    karoam wrote:
    AGA 30 wrote:

No to moje cykle też super regularne są 27-29dni i ani grama więcej!!! no w tamtym roku jak poroniłam to 32 trwał :-(:-)

Aguś, jakby nie spojrzeć teraz wyregulujesz hormony i jeszcze przed latem zaciążysz i tego Ci życzę z okazji zbliżającej się 2000 str :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Shagga_80 wrote:
    AGA 30 wrote:
    gocha04 wrote:
    AGA 30 wrote:
    karoam wrote:
    AGA 30 wrote:

Aguś, jakby nie spojrzeć teraz wyregulujesz hormony i jeszcze przed latem zaciążysz i tego Ci życzę z okazji zbliżającej się 2000 str :)

No to na 4000 stronkę może z brzuchem będę he he he!!!!Oby oby!!:-):-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Igram z ogniem :D
    Dalej na forum, zamiast do roboty się zabrać :D

Dodi lubi tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    gocha04 wrote:
    AGA 30 wrote:

Aj tam nie gadaj he he poprostu wolisz w kuchni stać niż w salonie siedzieć i się gościć!!!!:):-)

oj nie tylko nie w kuchni,:) to już odźwiernym wolę być hehe

AGA 30, Beata lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 OVIklinika

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejku jak się ciągną e strony normalnie!!:-)
    No jeszcze troszku i już!!!!!!!!!!!!!!!!!! pijemy!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2013, 14:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Jejku jak się ciągną e strony normalnie!!:-)
    No jeszcze troszku i już!!!!!!!!!!!!!!!!!! pijemy!!!

No to sprężać się dziewczynki już dużo nie zostało :D

‹‹ 1990 1991 1992 1993 1994 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ