plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Babeczki, witam z rana...ja kolejny dzień jestem nie do końca wyspana...ehhh, cóż poradzę,że ostatnio dopiero późnym wieczorem, gdy chłopaki śpią, ja czuję się dobrze i mam siły do np pracy ...jak wczoraj,czy przedwczoraj...a rano jak Mały budzi to proszę - choć jeszcze chwilkę poleżmy...ale nie ma litości dla matki
Jak myślicie, Kaja dziś pójdzie już na tę betę, czy nie?! No i nie doczytałam wczoraj, czy lekarz też zalecił Jej zrobienie bety?
Pooglądam Wasze wykresy i zmykam robić śniadanko, bo jak zwykle w pierwszej kolejności zaglądam do Wasmauysia, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Wszystkim nam sie uda! Jakze mogloby byc inaczej, jak tu z kazdej strony wirusy fasolkowe fruwają
No myślisz, po co ja tu całymi dniami przesiadujęMoże którąś wreszcie uda mi się zarazić!!!!!!!!
Libra, plemniczka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:plemniczka wrote:Wszystkim nam sie uda! Jakze mogloby byc inaczej, jak tu z kazdej strony wirusy fasolkowe fruwają
No myślisz, po co ja tu całymi dniami przesiadujęMoże którąś wreszcie uda mi się zarazić!!!!!!!!
hehehe... siedzisz tutaj:) testy wysłałąś;PShagga_80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra a to m się wybiera na badania także? to faktycznie jak On już zrobi to nie będziesz miała raczej wyjścia
Shagga a Ty to nocny marek ostatnio jesteś a potem bidulko niewyspana chodziszMłodego podrzuć nam, ciocie się nim zajmą a Ty sobie jeszcze drzemkę walniesz
myslę że Kaja poszła na bete, ale nie jestem pewna
a ogólnie na forum znowu fasoleczkę swieżutką widziałam dzisiajWiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2013, 08:53
Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Cześć w piątek, u mnie to nie jest niestety koniec tygodnia, bo jutro jeszcze pracuje.
ale od bębnie swoje i będzie wolne.
Temp zgodnie z życzeniami Oli trochę poszła w górę.
A wczoraj padłam ze zmęczenia o 20, przebudziłam się o 21:30 na 30 min i znów w kimono do 7 rano.
Idę nadrabiać dalej.
Aaaa Mauysia superancko, że maleństwo rośnie zdrowo.
Dodi, Ola_czeka, Shagga_80, Libra, mauysia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyDodi wrote:Libra a to m się wybiera na badania także? to faktycznie jak On już zrobi to nie będziesz miała raczej wyjścia
Shagga a Ty to nocny marek ostatnio jesteś a potem bidulko niewyspana chodziszMłodego podrzuć nam, ciocie się nim zajmą a Ty sobie jeszcze drzemkę walniesz
myslę że Kaja poszła na bete, ale nie jestem pewna
a ogólnie na forum znowu fasoleczkę swieżutką widziałam dzisiaj
no właśnie mówi, że chce iść... ale ja poczekam, aż pójdzie;)Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:plemniczka wrote:Wszystkim nam sie uda! Jakze mogloby byc inaczej, jak tu z kazdej strony wirusy fasolkowe fruwają
Shagga tyknij mnie, co?Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
gocha04 wrote:Cześć w piątek, u mnie to nie jest niestety koniec tygodnia, bo jutro jeszcze pracuje.
A wczoraj padłam ze zmęczenia o 20, przebudziłam się o 21:30 na 30 min i znów w kimono do 7 rano.
Idę nadrabiać dalej.
Piknie szybujesz Gocha! -
Libra no to fajnie, że m sam się decyduję na to badanie
mój co prawda też, ale jakoś narazie nie będę chyba tematu poruszać, chociaż zastanawiałam się nad tym:
Mysłowice
Centrum Leczenia Niepłodności Novomedica
1.Dzień otwarty: bezpłatne badania nasienia i bezpłatne konsultacje medyczne w zakresie leczenia niepłodności!
Centrum Leczenia Niepłodności NOVOMEDICA w Mysłowicach zaprasza zainteresowanych na dzień otwarty w sobotę 23.03.2013 w godzinach 9 -16.
Oferujemy bezpłatne badania nasienia, prosimy o wcześniejszą rejestrację telefoniczną pod numerem 032 318 27 41.
Lekarze będą udzielać bezpłatnych konsultacji w zakresie leczenia niepłodności.
2.Bezpłatne badania prenatalne w ramach Narodowego Funduszu Zdrowia
Centrum Leczenia Niepłodności Novomedica wykonuje bezpłatne badania prenatalne na mocy kontaktu z NFZ. Badania są wykonywane we wtorki, środy i czwartki. Informacje pod numerem telefonu: 032 318 27 41Shagga_80, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Za 10 postów przechodzę w status "Autorytet". Jakieś pomysły na uczczenie tego wydarzenia?
ola cóż za pytanieno flaszka oczywiście alko i bez alko
ale to wieczorem bo do roboty popołudniu trzeba lecieć jeśli o mnie chodzi
Libra, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:plemniczka wrote:Wszystkim nam sie uda! Jakze mogloby byc inaczej, jak tu z kazdej strony wirusy fasolkowe fruwają
Shagga tyknij mnie, co?
Oluś, ja co dzień chucham dmucham na lapka,żeby Was zarazić! Ale póki co tłumaczę sobie,że dotąd nie zaraziłam żadnej, bo to może z moimi wirusami coś nie tak...ale jako, że zaczęłam dziś 2gą dziesiątkę to może będę miała większą moc sprawcząLibra, Nina82, Gunia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:gocha04 wrote:Cześć w piątek, u mnie to nie jest niestety koniec tygodnia, bo jutro jeszcze pracuje.
Idę nadrabiać dalej.
Piknie szybujesz Gocha!
Piknie szybuje, a jeszcze pikniej będę lądować.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyDodi wrote:Libra no to fajnie, że m sam się decyduję na to badanie
mój co prawda też, ale jakoś narazie nie będę chyba tematu poruszać, chociaż zastanawiałam się nad tym:
Mysłowice
Centrum Leczenia Niepłodności Novomedica
1.Dzień otwarty: bezpłatne badania nasienia i bezpłatne konsultacje medyczne w zakresie leczenia niepłodności!
Centrum Leczenia Niepłodności NOVOMEDICA w Mysłowicach zaprasza zainteresowanych na dzień otwarty w sobotę 23.03.2013 w godzinach 9 -16.
Oferujemy bezpłatne badania nasienia, prosimy o wcześniejszą rejestrację telefoniczną pod numerem 032 318 27 41.
Lekarze będą udzielać bezpłatnych konsultacji w zakresie leczenia niepłodności.
2.Bezpłatne badania prenatalne w ramach Narodowego Funduszu Zdrowia
Centrum Leczenia Niepłodności Novomedica wykonuje bezpłatne badania prenatalne na mocy kontaktu z NFZ. Badania są wykonywane we wtorki, środy i czwartki. Informacje pod numerem telefonu: 032 318 27 41
no tak... mój sam się zadeklarował... ale ważniejsze jest całe klu tego wszystkiego: Czy pójdzie? no, czas pokażeDodi lubi tę wiadomość