plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga póki co to ma już cały monitor spluty a tu jak nie było fasolinki tak jeszcze nie ma
mam nadzieję, że hurtem się sypną z pierwszymi dniami wiosny
Dorotko, za kilka dni będzie chwila prawdy dla wielu z Was...oj co to się znów będzie działoZnów w domu nic nie zrobię, o własnej wizycie u ginki myśleć nie będę
Dodi lubi tę wiadomość
-
ja już powoli trace siły do mojego M w przekonywaniu go do zrobienia badania nasienia. Jeżuuuu boi się tego jak diabeł święconej wody! Chyba go za wacka sama tam zaciągnę przez pół miasta.
Dodi, Ola_czeka, Libra, mauysia, Shagga_80, Nina82 lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:ja już powoli trace siły do mojego M w przekonywaniu go do zrobienia badania nasienia. Jeżuuuu boi się tego jak diabeł święconej wody! Chyba go za wacka sama tam zaciągnę przez pół miasta.
Dopiero teraz doceniam, że mój to (może nie z własnej inicjatywy) ale po mojej prośbie bez wielkich problemów poszedł.Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Dodi wrote:Shagga póki co to ma już cały monitor spluty a tu jak nie było fasolinki tak jeszcze nie ma
Dorotko, za kilka dni będzie chwila prawdy dla wielu z Was...oj co to się znów będzie działoZnów w domu nic nie zrobię, o własnej wizycie u ginki myśleć nie będę
Agga powiem Ci, że faktycznie momentami i dniami robi się tu gorącoale z jednej strony dla nas niezafasolkowanych dobrze, bo się same nie nakręcamy a Ty kochana nie martw się, że zapomnisz, bo napewno nie jedna trzyma tu rękę na pulsie i Ci przypomni :*
-
Ola_czeka wrote:gocha04 wrote:ja już powoli trace siły do mojego M w przekonywaniu go do zrobienia badania nasienia. Jeżuuuu boi się tego jak diabeł święconej wody! Chyba go za wacka sama tam zaciągnę przez pół miasta.
Dopiero teraz doceniam, że mój to (może nie z własnej inicjatywy) ale po mojej prośbie bez wielkich problemów poszedł.
mój też się niby zgodził, a może tylko przytaknął i nadal nic z tym nie zrobił. Wczoraj jak go znowu pytałam to powiedział, że nie pójdzie i tak bawi się ze mną w kotka i myszkę, a ja szału dostaje. I chyba sama zadzwonię i go umówię tylko obawiam się, że strzeli sobie jakieś piwko po drodze, albo jakieś inne alko.👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gocha04 wrote:Ola_czeka wrote:gocha04 wrote:ja już powoli trace siły do mojego M w przekonywaniu go do zrobienia badania nasienia. Jeżuuuu boi się tego jak diabeł święconej wody! Chyba go za wacka sama tam zaciągnę przez pół miasta.
Dopiero teraz doceniam, że mój to (może nie z własnej inicjatywy) ale po mojej prośbie bez wielkich problemów poszedł.
mój też się niby zgodził, a może tylko przytaknął i nadal nic z tym nie zrobił. Wczoraj jak go znowu pytałam to powiedział, że nie pójdzie i tak bawi się ze mną w kotka i myszkę, a ja szału dostaje. I chyba sama zadzwonię i go umówię tylko obawiam się, że strzeli sobie jakieś piwko po drodze, albo jakieś inne alko.
o to widzę, że Twój to też niezły agent. Mój co prawda powiedział, że mam mu dać znać wcześniej o te kilka dni, żeby nie pił bo tak co dzień piweczko, ale nie wiem czy coś z tego wyjdzie -
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga_80 wrote:Dodi wrote:Shagga póki co to ma już cały monitor spluty a tu jak nie było fasolinki tak jeszcze nie ma
Agga powiem Ci, że faktycznie momentami i dniami robi się tu gorącoale z jednej strony dla nas niezafasolkowanych dobrze, bo się same nie nakręcamy a Ty kochana nie martw się, że zapomnisz, bo napewno nie jedna trzyma tu rękę na pulsie i Ci przypomni :*
Zapomnieć nie zapomnę na bank...ale wiesz,mogę być bardziej przejęta waszymi obserwacjami
Sylwia, co w skrócie?
Wczoraj Effcia miała HSG- wciąż nie mówiła jakie są wyniki, poza tym Ola okazała się fantastyczną poetką...przekroczyłyśmy 2000I co jeszcze? żadnych fasolek póki co nie ma....
Aaa Mauysi maleństwo dobrze się rozwija, wczoraj je znów widziała
Tyle na szybkoDodi, Libra, Nina82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:no to super ze jest dobrze.. ja dzis wybieram sie go gina prywatnie-zobaczymy co mi powie.Biore wyniki badan z poprzednich miesiecy.Mam nadzieje ze okaze sie wporzadku i mi pomoze
Trzymamy kciuki i koniecznie daj znać co powiedział.
PS. Odebrałaś nowy termometr od Mamy?
-
aha wczoraj odnotowalam dwie krechy na tescie owulacyjnym ale jak popatrzycie na moj wykres to slabo bylo z serduchowaniem. 3 dni nie moge bo ide dzis do gina i cytologie chce zrobic, ale jak wroce to wezme swojego w obroty i mam nadzieje ze za pozno nie bedzie
jeju lubi tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:aha wczoraj odnotowalam dwie krechy na tescie owulacyjnym ale jak popatrzycie na moj wykres to slabo bylo z serduchowaniem. 3 dni nie moge bo ide dzis do gina i cytologie chce zrobic, ale jak wroce to wezme swojego w obroty i mam nadzieje ze za pozno nie bedzie
SYlwia, ale te dwie krechy były tak samo mocne? Albo testowa była mocniejsza od kontrolnej?
Bo jeśli testowa jest, ale bledsza, to test jest negatywny - tylko przypominam.Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:aha wczoraj odnotowalam dwie krechy na tescie owulacyjnym ale jak popatrzycie na moj wykres to slabo bylo z serduchowaniem. 3 dni nie moge bo ide dzis do gina i cytologie chce zrobic, ale jak wroce to wezme swojego w obroty i mam nadzieje ze za pozno nie bedzie
Masz jeszcze śluz płodny, więc jak najbardziej dziś możesz przycisnąć tego Twojego