X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ide obrac ziemniaczki na dzisiejsza zapiekanke dla P ;)

zaraz wracam

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to nie wiem byłam święcie przekonana że idziesz dzisiaj w sprawie tego Twojego cyklu długiego.

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny mam świetne wieści:

Witaj,
    dziękujemy za Twoją wiadomość.
    Nie ignorujemy żadnych zgłoszeń od naszych użytkowniczek. Przykro nam, że tak to odczuwasz. W OvuFriend użytkowniczki są dla nas bardzo ważne. Dodawanie awatarów było ściśle powiązane z inną kwestią, nad którą przez kilka dni intensywnie pracowaliśmy. Możliwość zmiany awatara będzie dostępna jeszcze dziś. Przepraszamy Cię za wszelkie niedogodności jakie ta sytuacja mogła powodować!

Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
    Z pozdrowieniami,
    zespół OvuFriend

Dobrze ,że odpisali:)uciekam miłego dnia:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 13:54

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny mam świetne wieści:

Witaj,
    dziękujemy za Twoją wiadomość.
    Nie ignorujemy żadnych zgłoszeń od naszych użytkowniczek. Przykro nam, że tak to odczuwasz. W OvuFriend użytkowniczki są dla nas bardzo ważne. Dodawanie awatarów było ściśle powiązane z inną kwestią, nad którą przez kilka dni intensywnie pracowaliśmy. Możliwość zmiany awatara będzie dostępna jeszcze dziś. Przepraszamy Cię za wszelkie niedogodności jakie ta sytuacja mogła powodować!

Jeśli masz jeszcze jakiekolwiek pytania lub sugestię napisz do nas. Jesteśmy tutaj dla Ciebie!
    Z pozdrowieniami,
    zespół OvuFriend

O, jesteś już z nimi na Ty? :)

Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Effcia, przytulam Cię. Wiem jak to jest mieć zawziętego chłopa "Nic mi nie jest, niczego nie będę sprawdzał". To takie dziwne i bezsensowne podejście ambicjonalne, innym się udaje bez specjalnych zabiegów, to nam się musi udać tym bardziej. A ja się nie udaje, to to jest powód do wkurwu a nie do konstruktywnego działania. Ochłonie, pomyśli i mu przejdzie. Trzymaj się i nigdzie nie chodź.

Zjedliśmy rosołek (a nie chwaląc się wyszedł mi wczoraj meeeeeeeeeega, aż dziw,bo leżałam cały dzień w łóżku i tylko z doskoku byłam w kuchni, warzywa przygotował mi Stary :) ) i Młody zasnął...a niech się prześpi :) Ja korzystam z wolnego i zaglądam do Was :)

Powiem Wam tak, z moim M miałam podobną rozmowę jak Effcia ze swoim i dlatego z jednej strony rozumiem Ją i Jej rozczarowanie postawą Męża a z drugiej strony domyślam się o co chodzi Mężowi Effci...słuchajcie podobnie jak my, Effcia już ma jedno dziecko - facetowi trudno jest uwierzyć - przecież mamy dziecko, więc teraz nagle miałbym być bezpłodny? Gdy nie ma dzieci mimo starań myślę,że nawet zatwardziały uparciuch (czy nawet tchórzowi, który boi się badań !!!Bo pamiętajcie,że my kobiety jesteśmy więcej w stanie zjeść!!) da się namówić na badania ! Zanim nam się udało chyba tu od Was wyczytałam o badaniach nasienia i ot tak powiedziałam Staremu, że jest zawsze taka ewentualność a On prawie mnie wyśmiał "ja jestem zdrowy, przecież mamy Kubę"...

No i to co mówiła Libra (bo to wypisz wymaluj o moim Mężu!) mój M więź z dzieckiem złapał dopiero po porodzie a może nawet dopiero jakiś czas temu, gdy Młody zaczął bawić się autami, grać w piłkę..

Libra, Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia, powiem Ci coś, co może nie byłoby popularne w gronie feministek, ale ja to tak widzę: nie jest tak, że Twój mąż nie chce więcej dzieci i zdecydowałby się na posiadanie kolejnego tylko ze względu na Ciebie. W takim przypadku czekałabym aż on dojrzeje. Natomiast w Waszym przypadku on po prostu nie uznaje za konieczne badań, ale widzi, że Ty poczujesz się lepiej jeśli sprawdzicie czy wszystko jest ok i dlatego też chce je zrobić. Dla mnie jest to jasna sytuacja i nie uważam, żeby jego motywacja miała tu jakieś ogromne znaczenie. Skoro on chce zrobić badania, żebyś Ty się uspokoiła, bo sam uważa, że pewnie wyniki będą ok, to dla mnie jest to wystarczająco dobra motywacja.

Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Mauysia, nie mówiłam Ci, że w weekend piłam brudzia z programistą Ovufrienda? Razem siedzieliśmy i rozkminialiśmy ten problem z awatarami.

Shagga_80, mauysia, Libra, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uciekam do domku, bo już w pracy wysiedzieć nie mogę... Gardło mi nie daje normalnie żyć. Zmykam. Do usłyszenia później.

Fedra lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lasencje, czas skulnąć się zza biurka i zacząć kierować się ku tramwajowi... Coś czuję, że dziś zaliczę soczystą tramwajową drzemkę.
    Miłego popołudnia i wieczoru!

Fedra, Libra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, muszę Wam coś powiedzieć,ale nie wiem jak to mi się uda bo trzęsą mi się ręce.

Właśnie mieliśmy telefon z ośrodka adopcyjnego. jesteśmy zakwalifikowani, chcą się z nami spotkać, za 3 tygodnie możemy zacząć kurs...

Fedra, Blondi22, Libra, a-koczek, Rucia, Shagga_80, Gunia, kiti, mauysia, Kfjatus, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od tylu miesięcy podskakiwałam na każdy dzwięk telefonu i wreszcie jest. A my w pierdolonej Anglii i nie wiem czy uda nam się wrócić. Jeju jaka jestem podekscytowana.

Fedra, Libra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Od tylu miesięcy podskakiwałam na każdy dzwięk telefonu i wreszcie jest. A my w pierdolonej Anglii i nie wiem czy uda nam się wrócić. Jeju jaka jestem podekscytowana.

ja to jestem zaskoczona o.O albo nie wiedziałam albo mi umknęło, że staracie się o adopcję...
    ale i tak się cieszę:)

jakby nam sie nie udało do połowy przyszłego roku też zaczniemy starania o adopcję:)

Fedra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dziewczyny, muszę Wam coś powiedzieć,ale nie wiem jak to mi się uda bo trzęsą mi się ręce.

Właśnie mieliśmy telefon z ośrodka adopcyjnego. jesteśmy zakwalifikowani, chcą się z nami spotkać, za 3 tygodnie możemy zacząć kurs...

Ola cudowna wiadomość aż mi łzy do oczu napłynęły :)

mam nadzieję ze Wam się uda wszystko tak zgrać żeby było dobrze i ze niedługo będziesz się chwalić zdjęciami swojego dzieciatka :D

Libra lubi tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola super ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze coś mnie dzis w podbrzuszu jakiś skurcz zlapał moze @ wczesniej przyjdzie przez chwile wyprostowac sie nie mogłam

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola kurcze rewelacyjne jupi

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem padnięta zrobiłam wc, łazienkę, sypialnie i część kuchni, do tego byłam z psem na spacerze i zrobiłam częśćzadań na zajęcia na studia i mam już serdecznie dość na dzisiaj...
    a jeszcze trzeba raz wyjść z psem, wynieść śmieci i zrobić kolację mężowi i najlepiej jeszcze być wypoczętą i pachnącą na wieczór...

Shagga_80, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Jestem padnięta zrobiłam wc, łazienkę, sypialnie i część kuchni, do tego byłam z psem na spacerze i zrobiłam częśćzadań na zajęcia na studia i mam już serdecznie dość na dzisiaj...
    a jeszcze trzeba raz wyjść z psem, wynieść śmieci i zrobić kolację mężowi i najlepiej jeszcze być wypoczętą i pachnącą na wieczór...

a ja muszę poszukać faktury z remontu... gdzie ja mogłam je wsadzić??? o.O
    kurna, bo muszę pity rozliczyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziewczynki zmykam... papa

Kfjatus lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Fedra wrote:

a ja muszę poszukać faktury z remontu... gdzie ja mogłam je wsadzić??? o.O
    kurna, bo muszę pity rozliczyć

he he he My już pity dawno rozliczyliśmy i nawet zwrota już na konto dostaliśmy :)
    pa Libruś :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 2139 2140 2141 2142 2143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ