X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    RUCIU, a co z tym Twoim HSG - będziesz musiała przekładać?

Mayuś mam nadzieję, że nie. Jeżeli @ przyjdzie max w sobotę, to się wyrobie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia - moja siostra urodziła syna, jest po dwóch poronieniach, za moją namową wysłała męża na badanie nasienia, okazało się, że ma kiepskie wyniki + dochodzi u nich wrogość śluzu. Więc to, że macie dziecko wcale nie oznacza, ze z mężem jest wszystko OK.

Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam dzisiaj z wami posiedzieć, no ale też się w końcu wzięłam za sprzatanie :)

Fedra lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dzwonili z Kliniki ws wyników M i powiedzieli ze wszystko jest w jak najlepszym porządku, jutro mam odebrać na papierze, u mnie tez wszystko dobrze, gin nawet ostatnio mówił, ze u mnie jak w książce wszystko.
    I ja już nic z tego nie rozumiem...
    Jutro jeszcze z tymi wynikami pojadę do mojego gin, bo tak mówił, ze chce zobaczyć.
    Cieszę sie ze z wynikami M wszystko wpozadku, tylko z drugiej strony gdzie tkwi w takim razie problem.
    Co o tym myślicie. Pomóżcie. Jestem bezradna.

Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ponownie...chłop ZNÓW wybył mi na trening a ja zabrałam się do projektowania, ale ciężko mi idzie...zresztą co widać, bo przecież miałam rysować a nie siedzieć na forum :)

Ola - fantastyczna wiadomość z tym kursem adopcyjnym...trzymam kciuki,żeby udało się Wam dotrzeć z Anglii :) A tak na marginesie, to ze starań o naturalne potomstwo nie macie zamiaru rezygnować, co?

Ilona, twój gin przebadał Cię w każdą możliwą stronę? Bo z tego co pamiętam Rucia miała podobnie - gin (czy ginka) twierdził(a) że wszystko u Niej ok, a jak potem okazało się,że wielu badań w ogóle nie miała robionych i dopiero teraz nowa rewelacyjna ginka wzięła Ją w obroty :) Jeśli jednak Ty miałaś dosłownie wszystko zrobione i wszystko ok, to może problem tkwi w stresie? A zresztą skoro jutro masz wizytę, to pewnie coś Ci powie,co myśli, w czym może tkwić problem.

Fedra! Już dostaliście zwrot? Kurcze bo my złożyliśmy jakiś czas temu (nie pamiętam dokładnie kiedy ale może być już nawet miesiąc temu) i czekamy jak na zbawienie na zwrot :)

Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie dokładnie nie wiem czy wszystkie badania mi zrobił, byłam u niego w 4 dc i wtedy pobrał mi krew, a co tam dokładnie badał to tez nie wiem ogólnie hormony tak mówił. No i niby wszystko gra, kazał zrobić spermiogram M i tyle, jutro do niego pójdę to go pomecze jeszcze. Kurde tutaj nie ma laboratorium, żebym mogła sobie sama iść i porobic wszystkie badania. I nie wiem już teraz co mam robić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Właśnie dokładnie nie wiem czy wszystkie badania mi zrobił, byłam u niego w 4 dc i wtedy pobrał mi krew, a co tam dokładnie badał to tez nie wiem ogólnie hormony tak mówił. No i niby wszystko gra, kazał zrobić spermiogram M i tyle, jutro do niego pójdę to go pomecze jeszcze. Kurde tutaj nie ma laboratorium, żebym mogła sobie sama iść i porobic wszystkie badania. I nie wiem już teraz co mam robić.

Na szczęście do jutra dużo czasu nie zostało :) Jutro dowiesz się,co badał jak będziesz wiedziała to pochwalisz się i dziewczyny tu na forum podpowiedzą Ci o co może sama mogłabyś się upomnieć :) A tymczasem spokojnie czekaj do jutra :)
    No i w sumie nie wiadomo jak ten cykl,bo przecież na dniach wyjdzie,czy czasem czas starań zakończony zielonym plusikiem , za co trzymam kciuki :)

Ilona lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Shagga ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Dzięki Shagga ;D

Nie ma za co, chuuuuuuuuuuuuuuuuuucham i rozsiewam wirusy ciążowe :)

Ilona, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wieczór... Dziś sie postarałyście i dużo napisałyście, nadrabiam od 18.00 hehehe... Miłego wieczoru życzę i (ech) chyba tez muszę łazienkę sprzątnąć, skoro każda z Was to zrobiła:/ :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem!! Moje jaja 6 szt gotowe ale jeszcze jakieś zrobie bo mi się spodobało !!:-)
    A u was jak dzionek minął!:-)

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Libra wrote:
    Fedra wrote:
    Jestem padnięta zrobiłam wc, łazienkę, sypialnie i część kuchni, do tego byłam z psem na spacerze i zrobiłam częśćzadań na zajęcia na studia i mam już serdecznie dość na dzisiaj...
    a jeszcze trzeba raz wyjść z psem, wynieść śmieci i zrobić kolację mężowi i najlepiej jeszcze być wypoczętą i pachnącą na wieczór...

a ja muszę poszukać faktury z remontu... gdzie ja mogłam je wsadzić??? o.O
    kurna, bo muszę pity rozliczyć

he he he My już pity dawno rozliczyliśmy i nawet zwrota już na konto dostaliśmy :)
    pa Libruś :)

my pod koniec lutego składalismy ale kasy jeszcze nie ma

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uciekam do meza
    jutro zajrze pa

ciekawe jak tempka Libry jutro bedzie ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Witam wieczorkiem!! Moje jaja 6 szt gotowe ale jeszcze jakieś zrobie bo mi się spodobało !!:-)
    A u was jak dzionek minął!:-)

Cuuudne te Twoje jaja :)
    Ja walczę z rysowaniem....nawet jedną część udało mi się skończyć - mimo,że Młody co trochę mi przeszkadza , no i robiąc przerwę a to na inhalacje a to na kolację Młodego...o właśnie jeszcze antybiotyk nie dałam!
    No i oczywiście wciąż odrywam się od rysowania...na rzecz forum ;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagga80 rozsiewaj rozsiewaj dla nas każdej się przyda ehhhhh kochane Powodzenia jak coś !!!!!
    Aga30 a u mnie w szorowaniu okien i kuchni z czego jedno okno w kuchni balkonowe do poprawki przez kota gnoja olał moja robotę po chamsku na moich oczach jak skończył uciekał az się za nim śnieg unosił gnojek jeden wrrrrrrr ,a tak to sprzątanko ogólne zresztą jak co sobota !!!!

Ilona, Shagga_80, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA30 pochwal sie tutaj pokaz swoje jajca malowane !!!!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja sorki ale sie trochę usmialam, toz ci kocur niedobry.
    Aga ja tez z chęcią bym Twoje jajka malowane zobaczyła ;D

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 nie rozumiem cie kochana dzieci w wieku twojego syna bardzo uzdolnione w rysowaniu nie tylko po ścianach weś ,że go daj do twojego rysunku ,a Twój Boss bedzie zadowolony ,a ty też bo bedziesz z nami kochana daj małemu ponieść wodze fantazji i niech chłop maluje ,a od szefa premia bedzie na swieta wielkanocne i dawaj do nas na forum ;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:

abyś gnoja widziała czekał aż skończe ten gwałciciel osiedlowy ......podła bladz

Gunia, Ilona, AGA 30, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ilona wrote:

abyś gnoja widziała czekał aż skończe ten gwałciciel osiedlowy ......podła bladz

No to faktycznie Ci zalazl za skórę, hehe ;D

‹‹ 2140 2141 2142 2143 2144 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ