plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEffcia - moja siostra urodziła syna, jest po dwóch poronieniach, za moją namową wysłała męża na badanie nasienia, okazało się, że ma kiepskie wyniki + dochodzi u nich wrogość śluzu. Więc to, że macie dziecko wcale nie oznacza, ze z mężem jest wszystko OK.
Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Właśnie dzwonili z Kliniki ws wyników M i powiedzieli ze wszystko jest w jak najlepszym porządku, jutro mam odebrać na papierze, u mnie tez wszystko dobrze, gin nawet ostatnio mówił, ze u mnie jak w książce wszystko.
I ja już nic z tego nie rozumiem...
Jutro jeszcze z tymi wynikami pojadę do mojego gin, bo tak mówił, ze chce zobaczyć.
Cieszę sie ze z wynikami M wszystko wpozadku, tylko z drugiej strony gdzie tkwi w takim razie problem.
Co o tym myślicie. Pomóżcie. Jestem bezradna.
Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyWitam ponownie...chłop ZNÓW wybył mi na trening a ja zabrałam się do projektowania, ale ciężko mi idzie...zresztą co widać, bo przecież miałam rysować a nie siedzieć na forum
Ola - fantastyczna wiadomość z tym kursem adopcyjnym...trzymam kciuki,żeby udało się Wam dotrzeć z AngliiA tak na marginesie, to ze starań o naturalne potomstwo nie macie zamiaru rezygnować, co?
Ilona, twój gin przebadał Cię w każdą możliwą stronę? Bo z tego co pamiętam Rucia miała podobnie - gin (czy ginka) twierdził(a) że wszystko u Niej ok, a jak potem okazało się,że wielu badań w ogóle nie miała robionych i dopiero teraz nowa rewelacyjna ginka wzięła Ją w obrotyJeśli jednak Ty miałaś dosłownie wszystko zrobione i wszystko ok, to może problem tkwi w stresie? A zresztą skoro jutro masz wizytę, to pewnie coś Ci powie,co myśli, w czym może tkwić problem.
Fedra! Już dostaliście zwrot? Kurcze bo my złożyliśmy jakiś czas temu (nie pamiętam dokładnie kiedy ale może być już nawet miesiąc temu) i czekamy jak na zbawienie na zwrotIlona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Właśnie dokładnie nie wiem czy wszystkie badania mi zrobił, byłam u niego w 4 dc i wtedy pobrał mi krew, a co tam dokładnie badał to tez nie wiem ogólnie hormony tak mówił. No i niby wszystko gra, kazał zrobić spermiogram M i tyle, jutro do niego pójdę to go pomecze jeszcze. Kurde tutaj nie ma laboratorium, żebym mogła sobie sama iść i porobic wszystkie badania. I nie wiem już teraz co mam robić.Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Właśnie dokładnie nie wiem czy wszystkie badania mi zrobił, byłam u niego w 4 dc i wtedy pobrał mi krew, a co tam dokładnie badał to tez nie wiem ogólnie hormony tak mówił. No i niby wszystko gra, kazał zrobić spermiogram M i tyle, jutro do niego pójdę to go pomecze jeszcze. Kurde tutaj nie ma laboratorium, żebym mogła sobie sama iść i porobic wszystkie badania. I nie wiem już teraz co mam robić.
Na szczęście do jutra dużo czasu nie zostałoJutro dowiesz się,co badał jak będziesz wiedziała to pochwalisz się i dziewczyny tu na forum podpowiedzą Ci o co może sama mogłabyś się upomnieć
A tymczasem spokojnie czekaj do jutra
No i w sumie nie wiadomo jak ten cykl,bo przecież na dniach wyjdzie,czy czasem czas starań zakończony zielonym plusikiem , za co trzymam kciukiIlona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wieczór... Dziś sie postarałyście i dużo napisałyście, nadrabiam od 18.00 hehehe... Miłego wieczoru życzę i (ech) chyba tez muszę łazienkę sprzątnąć, skoro każda z Was to zrobiła:/
Shagga_80 lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Libra wrote:Fedra wrote:Jestem padnięta zrobiłam wc, łazienkę, sypialnie i część kuchni, do tego byłam z psem na spacerze i zrobiłam częśćzadań na zajęcia na studia i mam już serdecznie dość na dzisiaj...
a jeszcze trzeba raz wyjść z psem, wynieść śmieci i zrobić kolację mężowi i najlepiej jeszcze być wypoczętą i pachnącą na wieczór...
a ja muszę poszukać faktury z remontu... gdzie ja mogłam je wsadzić???
kurna, bo muszę pity rozliczyć
he he he My już pity dawno rozliczyliśmy i nawet zwrota już na konto dostaliśmy
pa Libruś
my pod koniec lutego składalismy ale kasy jeszcze nie ma -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Witam wieczorkiem!! Moje jaja 6 szt gotowe ale jeszcze jakieś zrobie bo mi się spodobało !!
A u was jak dzionek minął!
Cuuudne te Twoje jaja
Ja walczę z rysowaniem....nawet jedną część udało mi się skończyć - mimo,że Młody co trochę mi przeszkadza , no i robiąc przerwę a to na inhalacje a to na kolację Młodego...o właśnie jeszcze antybiotyk nie dałam!
No i oczywiście wciąż odrywam się od rysowania...na rzecz forumAGA 30 lubi tę wiadomość
-
shagga80 rozsiewaj rozsiewaj dla nas każdej się przyda ehhhhh kochane Powodzenia jak coś !!!!!
Aga30 a u mnie w szorowaniu okien i kuchni z czego jedno okno w kuchni balkonowe do poprawki przez kota gnoja olał moja robotę po chamsku na moich oczach jak skończył uciekał az się za nim śnieg unosił gnojek jeden wrrrrrrr ,a tak to sprzątanko ogólne zresztą jak co sobota !!!!Ilona, Shagga_80, AGA 30, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 nie rozumiem cie kochana dzieci w wieku twojego syna bardzo uzdolnione w rysowaniu nie tylko po ścianach weś ,że go daj do twojego rysunku ,a Twój Boss bedzie zadowolony ,a ty też bo bedziesz z nami kochana daj małemu ponieść wodze fantazji i niech chłop maluje ,a od szefa premia bedzie na swieta wielkanocne i dawaj do nas na forum
-
Ilona wrote:Kaja sorki ale sie trochę usmialam, toz ci kocur niedobry.
Aga ja tez z chęcią bym Twoje jajka malowane zobaczyła
abyś gnoja widziała czekał aż skończe ten gwałciciel osiedlowy ......podła bladzGunia, Ilona, AGA 30, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Ilona wrote:Kaja sorki ale sie trochę usmialam, toz ci kocur niedobry.
Aga ja tez z chęcią bym Twoje jajka malowane zobaczyła
abyś gnoja widziała czekał aż skończe ten gwałciciel osiedlowy ......podła bladz
No to faktycznie Ci zalazl za skórę, heheMoje skarby Wiki i Marcel