plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona przez gnoja normalnie wstyd jest bo sąsiadki mi sie skarzą ,że ich kotki załatwił ,a co ja mogę spierniczył z chałupy i szaleje .......ale cóż z jednej strony co bede mu żałowała hihihihhihiih
Ilona lubi tę wiadomość
-
ilona hehehehe dobre jedzie z tematem równo !!!!!
dobra ide do mojego m tez poszalejemy jak mój gankster kot hehehehe bo moja @ polazła sobie buzole zozole kochane upojnej nocy życzę tym które mogą oczywiscie papapapa do jutera
Ilona lubi tę wiadomość
-
ilona hehehehe dobre jedzie z tematem równo !!!!!
dobra ide do mojego m tez poszalejemy jak mój gankster kot hehehehe bo moja @ polazła sobie buzole zozole kochane upojnej nocy życzę tym które mogą oczywiscie papapapa do jutera
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Shagga_80 nie rozumiem cie kochana dzieci w wieku twojego syna bardzo uzdolnione w rysowaniu nie tylko po ścianach weś ,że go daj do twojego rysunku ,a Twój Boss bedzie zadowolony ,a ty też bo bedziesz z nami kochana daj małemu ponieść wodze fantazji i niech chłop maluje ,a od szefa premia bedzie na swieta wielkanocne i dawaj do nas na forum
Ja rysuję na komputerzeA Młody jeśli pomaga mi to wchodząc mi na barana...polecam
Aga, ja wrzucałam fotkę tak - najpierw wrzuciłam na http://imageshack.us/ (stamtąd dało się większa fotkę potem wrzucić na forum) i potem pobierałam kod który wklejałam na forum.AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA o to odpowiedz z NfZ związania z moim pytaniem o refundację inseminacji!!Gady wredne!!W związku z Pani pytaniem w sprawie przeprowadzenia sztucznej inseminacji w ramach NFZ na terenie województwa opolskiego, Opolski Oddział Wojewódzki Narodowego Funduszu Zdrowia informuje, że na terenie Opolszczyzny nie istnieje taka możliwość. Jak przekazał Wydział Świadczeń Opieki Zdrowotnej tutejszego Oddziału sztuczna inseminacja jest świadczeniem finansowanym przez NFZ w związku z powyższym proszę poszukać świadczeniodawcy poza Opolszczyzną, który ma podpisaną umowę z NFZ i wykonuje tę usługę nieodpłatnie dla pacjenta .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:ooo moja mama robi podobne jajeczka i jeszcze robi takie z balona i wloczki wychodza przepiekne.Co tam nowego? ja wlasnie po pracy u tesciowki sobie siedze- wreszcie jest internet wiec moglam zagladnac
No to takie to jutro będę robić tylko utwardzacz to tkanin muszę kupić!! -
AGA 30 wrote:A o to odpowiedz z NfZ związania z moim pytaniem o refundację inseminacji!!Gady wredne!!W związku z Pani pytaniem w sprawie przeprowadzenia sztucznej inseminacji w ramach NFZ na terenie województwa opolskiego, Opolski Oddział Wojewódzki Narodowego Funduszu Zdrowia informuje, że na terenie Opolszczyzny nie istnieje taka możliwość. Jak przekazał Wydział Świadczeń Opieki Zdrowotnej tutejszego Oddziału sztuczna inseminacja jest świadczeniem finansowanym przez NFZ w związku z powyższym proszę poszukać świadczeniodawcy poza Opolszczyzną, który ma podpisaną umowę z NFZ i wykonuje tę usługę nieodpłatnie dla pacjenta .
Aga ale oni ci powiedzieli tyle co zrozumiałam że musisz tylko znaleźć ośrodek co ma podpisany z NFZ umowę i robią inseminacje.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnymala29_ wrote:AGA 30 wrote:A o to odpowiedz z NfZ związania z moim pytaniem o refundację inseminacji!!Gady wredne!!W związku z Pani pytaniem w sprawie przeprowadzenia sztucznej inseminacji w ramach NFZ na terenie województwa opolskiego, Opolski Oddział Wojewódzki Narodowego Funduszu Zdrowia informuje, że na terenie Opolszczyzny nie istnieje taka możliwość. Jak przekazał Wydział Świadczeń Opieki Zdrowotnej tutejszego Oddziału sztuczna inseminacja jest świadczeniem finansowanym przez NFZ w związku z powyższym proszę poszukać świadczeniodawcy poza Opolszczyzną, który ma podpisaną umowę z NFZ i wykonuje tę usługę nieodpłatnie dla pacjenta .
Aga ale oni ci powiedzieli tyle co zrozumiałam że musisz tylko znaleźć ośrodek co ma podpisany z NFZ umowę i robią inseminacje.
Mo to najbliżej kraków albo katowicę!!Jakby nie mogli refundacji w opolskim zrbić!!