X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona przez gnoja normalnie wstyd jest bo sąsiadki mi sie skarzą ,że ich kotki załatwił ,a co ja mogę spierniczył z chałupy i szaleje .......ale cóż z jednej strony co bede mu żałowała hihihihhihiih

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To taki z niego byczek rozplodowy, hehe. Mógłby wpaść tu do nas na forum i nas wszystkie tak załatwić, hehe. Co ja gadam, chyba mi cola zaszkodziła :D

Kaja, Ola_czeka lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilona hehehehe dobre jedzie z tematem równo !!!!!

dobra ide do mojego m tez poszalejemy jak mój gankster kot hehehehe bo moja @ polazła sobie buzole zozole kochane upojnej nocy życzę tym które mogą oczywiscie papapapa do jutera

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ilona hehehehe dobre jedzie z tematem równo !!!!!

dobra ide do mojego m tez poszalejemy jak mój gankster kot hehehehe bo moja @ polazła sobie buzole zozole kochane upojnej nocy życzę tym które mogą oczywiscie papapapa do jutera

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    AGA30 pochwal sie tutaj pokaz swoje jajca malowane !!!!!

A jak tu wstawić zdjęcie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2013, 19:35

• Ilona Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja nie wiem, ale Karoam codziennie rano raczy nas pięknymi fotami także ona pewnie będzie wiedziała jak to zrobić ;D

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Aga ja nie wiem, ale Karoam codziennie rano raczy nas pięknymi fotami także ona pewnie będzie wiedziała jak to zrobić ;D

No to jak się dowiem to wstawię fotkę

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Shagga_80 nie rozumiem cie kochana dzieci w wieku twojego syna bardzo uzdolnione w rysowaniu nie tylko po ścianach weś ,że go daj do twojego rysunku ,a Twój Boss bedzie zadowolony ,a ty też bo bedziesz z nami kochana daj małemu ponieść wodze fantazji i niech chłop maluje ,a od szefa premia bedzie na swieta wielkanocne i dawaj do nas na forum ;-)

Ja rysuję na komputerze :) A Młody jeśli pomaga mi to wchodząc mi na barana...polecam ;)

Aga, ja wrzucałam fotkę tak - najpierw wrzuciłam na http://imageshack.us/ (stamtąd dało się większa fotkę potem wrzucić na forum) i potem pobierałam kod który wklejałam na forum.

AGA 30 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki co tam u was ? jak minął dzionek? :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjcie0308f.jpg

Fedra, Blondi22, Ola_czeka, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udało się !!:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdjcie0304x.jpg

Moje jajca wielkanocne!!

Fedra, Blondi22, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawooooo :)i powtórzę się z Fb masz babo talent :)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga ale śliczne, ja chcę takie :) ty to masz talent :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A o to odpowiedz z NfZ związania z moim pytaniem o refundację inseminacji!!Gady wredne!!W związku z Pani pytaniem w sprawie przeprowadzenia sztucznej inseminacji w ramach NFZ na terenie województwa opolskiego, Opolski Oddział Wojewódzki Narodowego Funduszu Zdrowia informuje, że na terenie Opolszczyzny nie istnieje taka możliwość. Jak przekazał Wydział Świadczeń Opieki Zdrowotnej tutejszego Oddziału sztuczna inseminacja jest świadczeniem finansowanym przez NFZ w związku z powyższym proszę poszukać świadczeniodawcy poza Opolszczyzną, który ma podpisaną umowę z NFZ i wykonuje tę usługę nieodpłatnie dla pacjenta .

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo moja mama robi podobne jajeczka i jeszcze robi takie z balona i wloczki wychodza przepiekne.Co tam nowego? ja wlasnie po pracy u tesciowki sobie siedze- wreszcie jest internet wiec moglam zagladnac

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    aga ale śliczne, ja chcę takie :) ty to masz talent :)

Mała pierwszy raz robiłam dziś takie jaja!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    ooo moja mama robi podobne jajeczka i jeszcze robi takie z balona i wloczki wychodza przepiekne.Co tam nowego? ja wlasnie po pracy u tesciowki sobie siedze- wreszcie jest internet wiec moglam zagladnac

No to takie to jutro będę robić tylko utwardzacz to tkanin muszę kupić!!

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    A o to odpowiedz z NfZ związania z moim pytaniem o refundację inseminacji!!Gady wredne!!W związku z Pani pytaniem w sprawie przeprowadzenia sztucznej inseminacji w ramach NFZ na terenie województwa opolskiego, Opolski Oddział Wojewódzki Narodowego Funduszu Zdrowia informuje, że na terenie Opolszczyzny nie istnieje taka możliwość. Jak przekazał Wydział Świadczeń Opieki Zdrowotnej tutejszego Oddziału sztuczna inseminacja jest świadczeniem finansowanym przez NFZ w związku z powyższym proszę poszukać świadczeniodawcy poza Opolszczyzną, który ma podpisaną umowę z NFZ i wykonuje tę usługę nieodpłatnie dla pacjenta .

Aga ale oni ci powiedzieli tyle co zrozumiałam że musisz tylko znaleźć ośrodek co ma podpisany z NFZ umowę i robią inseminacje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    AGA 30 wrote:

Aga ale oni ci powiedzieli tyle co zrozumiałam że musisz tylko znaleźć ośrodek co ma podpisany z NFZ umowę i robią inseminacje.

Mo to najbliżej kraków albo katowicę!!Jakby nie mogli refundacji w opolskim zrbić!!

‹‹ 2141 2142 2143 2144 2145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ