X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ich się pytałam wogóleb czy jest możliwość refundacji w naszym woj. no ale nie ma szans!!widocznie!!

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....

Sylwia nie liczy się ilość tylko jakość!!:-)

Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    sylwia1985 wrote:

mam juz troszke dosc szybkich nr...a gdzie romantyzm i namietnosc a moj mowie ze czasu nie ma albo zmeczony jest....przeraza mnie to..

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

a mój ma 38 lat;) w przypadku starań o dzidzię, to wystarczy "złoty strzał";)

AGA 30, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiuś to normalne jest u chłopów :) za dużo serduszkowali za młodu hi hi hi a teraz się wypalili :P

AGA 30 lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    AGA 30 wrote:
    sylwia1985 wrote:

mam juz troszke dosc szybkich nr...a gdzie romantyzm i namietnosc a moj mowie ze czasu nie ma albo zmeczony jest....przeraza mnie to..

To zmień podejście bo seks tylko po to żeby dziecko zrobić to nie seks!!
    A do głowy dostać można i zniechęcić się jeszcze bardziej do całej tej sytuacji!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    AGA 30 wrote:
    sylwia1985 wrote:

my nie współżyjemy codziennie, a co dopiero powiedzieć kilka razy dziennie...
    ale zawsze cosik wymyślamy, żeby było inaczej... palimy świece... jak m zmęczony, to wymasuje mu stopki... jak mnie boli głowa, to m masuje mi kark... romantyczna muzyczka... a potem namiętności, że następny dzień muszę iść w apaszce co pracy;)

Shagga_80, AGA 30, Fedra, Blondi22, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    sylwia1985 wrote:

mam nadzieje ze u Ciebie wredna @ nie przyjdzie- fajnego bys miala swiatecznego pisklaczka w brzuszku....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga ma racje chłop może mieć już dosyć.

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mała:)
    Aga, zarąbiaszcze jajeczka:)

AGA 30 lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    aga ma racje chłop może mieć już dosyć.

to chyba raczej ja powinnam miec dosc- przeciez to on lubi szybkie nr. i ma takie a na dodatek serduchujemy wtedy gdy on ma na to ochote- ach faceci egoisci !!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    hej mała:)
    Aga, zarąbiaszcze jajeczka:)

Wiecie jak mnie palce bolą od tych jajek!!!:-(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wieczorkiem,

właśnie obejrzałam horror "inkarnacja" i spokojnie mogę iść lulu... hehe ;)

Ola_czeka - nie wiedziałam, że staracie się o adopcję i strasznie zaskoczył mnie Twój nius! ucieszyłam się na maksa! Rzućcie tam wszystko w cholerkę i wracajcie do Polandii na kurs!!! A ile taki kurs trwa? Też chyba dobrych parę m-cy, prawda..?

Oczy mi się zamykają moje drogie... Idę szybko się wykąpać i w kimę...
    Do jutra! Kolorowych snów!

Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra babeczki ja zmykam spać :) miłej nocki wam życzę :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmykusiam bo rano znowu podudka- najpierw fryzjer ( w koncu trzeba jakos na swietach wygladac) potem do pracy

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam posiedzę pewnie jak zwykle do północy albo i dłużej :(
    Życzę stosunkowo udanej nocy każdej z Was :)
    I do jutra :)

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zmykam laseczki!!
    Miłej nocki jutro wpadnę przy porannej kawce!!
    Buziolki zozolki!!:-)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ilona przez gnoja normalnie wstyd jest bo sąsiadki mi sie skarzą ,że ich kotki załatwił ,a co ja mogę spierniczył z chałupy i szaleje .......ale cóż z jednej strony co bede mu żałowała hihihihhihiih

ja proponuje go wykastrować po domu nie będzie sikał a i na osiedlu nie potrzebnie dzieci nie będzie majstrował potem włuczy się tych kotów tyle bezpańskich...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    sylwia1985 wrote:

mój ma 34 i od 10 lat niesłabnący tęperament nawet jak jest zmęczony nic mu nie stanie na przeszkodzie by mnie bzyknąć :P

Blondi22, Effcia28, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 2142 2143 2144 2145 2146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ