plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....
Sylwia nie liczy się ilość tylko jakość!!Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....
Sylwia nie liczy się ilość tylko jakość!!
mam juz troszke dosc szybkich nr...a gdzie romantyzm i namietnosc a moj mowie ze czasu nie ma albo zmeczony jest....przeraza mnie to.. -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....
a mój ma 38 lat;) w przypadku starań o dzidzię, to wystarczy "złoty strzał"AGA 30, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....
mam juz troszke dosc szybkich nr...a gdzie romantyzm i namietnosc a moj mowie ze czasu nie ma albo zmeczony jest....przeraza mnie to..
To zmień podejście bo seks tylko po to żeby dziecko zrobić to nie seks!!
A do głowy dostać można i zniechęcić się jeszcze bardziej do całej tej sytuacji!! -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:AGA 30 wrote:sylwia1985 wrote:tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....
mam juz troszke dosc szybkich nr...a gdzie romantyzm i namietnosc a moj mowie ze czasu nie ma albo zmeczony jest....przeraza mnie to..
my nie współżyjemy codziennie, a co dopiero powiedzieć kilka razy dziennie...
ale zawsze cosik wymyślamy, żeby było inaczej... palimy świece... jak m zmęczony, to wymasuje mu stopki... jak mnie boli głowa, to m masuje mi kark... romantyczna muzyczka... a potem namiętności, że następny dzień muszę iść w apaszce co pracy;)Shagga_80, AGA 30, Fedra, Blondi22, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:sylwia1985 wrote:tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....
a mój ma 38 lat;) w przypadku starań o dzidzię, to wystarczy "złoty strzał"
mam nadzieje ze u Ciebie wredna @ nie przyjdzie- fajnego bys miala swiatecznego pisklaczka w brzuszku.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was wieczorkiem,
właśnie obejrzałam horror "inkarnacja" i spokojnie mogę iść lulu... hehe
Ola_czeka - nie wiedziałam, że staracie się o adopcję i strasznie zaskoczył mnie Twój nius! ucieszyłam się na maksa! Rzućcie tam wszystko w cholerkę i wracajcie do Polandii na kurs!!! A ile taki kurs trwa? Też chyba dobrych parę m-cy, prawda..?
Oczy mi się zamykają moje drogie... Idę szybko się wykąpać i w kimę...
Do jutra! Kolorowych snów!Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:Ilona przez gnoja normalnie wstyd jest bo sąsiadki mi sie skarzą ,że ich kotki załatwił ,a co ja mogę spierniczył z chałupy i szaleje .......ale cóż z jednej strony co bede mu żałowała hihihihhihiih
ja proponuje go wykastrować po domu nie będzie sikał a i na osiedlu nie potrzebnie dzieci nie będzie majstrował potem włuczy się tych kotów tyle bezpańskich...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Libra wrote:sylwia1985 wrote:tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....
a mój ma 38 lat;) w przypadku starań o dzidzię, to wystarczy "złoty strzał"
mój ma 34 i od 10 lat niesłabnący tęperament nawet jak jest zmęczony nic mu nie stanie na przeszkodzie by mnie bzyknąćBlondi22, Effcia28, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi