Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja ich się pytałam wogóleb czy jest możliwość refundacji w naszym woj. no ale nie ma szans!!widocznie!!

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    tak sobie mysle ze cos slabo serduchujemy ale moj juz wysiada i sie starzeje(36 lat dla przypomnienia) juz nie ten wigor co 3 lata temu- ojjj bylo nawet po 4 razy dziennie a teraz ... szkoda gadac....

Sylwia nie liczy się ilość tylko jakość!!:-)

Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    sylwia1985 wrote:

mam juz troszke dosc szybkich nr...a gdzie romantyzm i namietnosc a moj mowie ze czasu nie ma albo zmeczony jest....przeraza mnie to..

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:

a mój ma 38 lat;) w przypadku starań o dzidzię, to wystarczy "złoty strzał";)

nick nieaktualny, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwiuś to normalne jest u chłopów :) za dużo serduszkowali za młodu hi hi hi a teraz się wypalili :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    AGA 30 wrote:
    sylwia1985 wrote:

mam juz troszke dosc szybkich nr...a gdzie romantyzm i namietnosc a moj mowie ze czasu nie ma albo zmeczony jest....przeraza mnie to..

To zmień podejście bo seks tylko po to żeby dziecko zrobić to nie seks!!
    A do głowy dostać można i zniechęcić się jeszcze bardziej do całej tej sytuacji!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    AGA 30 wrote:
    sylwia1985 wrote:

my nie współżyjemy codziennie, a co dopiero powiedzieć kilka razy dziennie...
    ale zawsze cosik wymyślamy, żeby było inaczej... palimy świece... jak m zmęczony, to wymasuje mu stopki... jak mnie boli głowa, to m masuje mi kark... romantyczna muzyczka... a potem namiętności, że następny dzień muszę iść w apaszce co pracy;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra, Blondi22, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    sylwia1985 wrote:

mam nadzieje ze u Ciebie wredna @ nie przyjdzie- fajnego bys miala swiatecznego pisklaczka w brzuszku....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga ma racje chłop może mieć już dosyć.

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mała:)
    Aga, zarąbiaszcze jajeczka:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    aga ma racje chłop może mieć już dosyć.

to chyba raczej ja powinnam miec dosc- przeciez to on lubi szybkie nr. i ma takie a na dodatek serduchujemy wtedy gdy on ma na to ochote- ach faceci egoisci !!!!

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    hej mała:)
    Aga, zarąbiaszcze jajeczka:)

Wiecie jak mnie palce bolą od tych jajek!!!:-(

• mauysia Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wieczorkiem,

właśnie obejrzałam horror "inkarnacja" i spokojnie mogę iść lulu... hehe ;)

Ola_czeka - nie wiedziałam, że staracie się o adopcję i strasznie zaskoczył mnie Twój nius! ucieszyłam się na maksa! Rzućcie tam wszystko w cholerkę i wracajcie do Polandii na kurs!!! A ile taki kurs trwa? Też chyba dobrych parę m-cy, prawda..?

Oczy mi się zamykają moje drogie... Idę szybko się wykąpać i w kimę...
    Do jutra! Kolorowych snów!

Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra babeczki ja zmykam spać :) miłej nocki wam życzę :)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmykusiam bo rano znowu podudka- najpierw fryzjer ( w koncu trzeba jakos na swietach wygladac) potem do pracy

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam posiedzę pewnie jak zwykle do północy albo i dłużej :(
    Życzę stosunkowo udanej nocy każdej z Was :)
    I do jutra :)

Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 marca 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zmykam laseczki!!
    Miłej nocki jutro wpadnę przy porannej kawce!!
    Buziolki zozolki!!:-)

• Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ilona przez gnoja normalnie wstyd jest bo sąsiadki mi sie skarzą ,że ich kotki załatwił ,a co ja mogę spierniczył z chałupy i szaleje .......ale cóż z jednej strony co bede mu żałowała hihihihhihiih

ja proponuje go wykastrować po domu nie będzie sikał a i na osiedlu nie potrzebnie dzieci nie będzie majstrował potem włuczy się tych kotów tyle bezpańskich...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 25 marca 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    sylwia1985 wrote:

mój ma 34 i od 10 lat niesłabnący tęperament nawet jak jest zmęczony nic mu nie stanie na przeszkodzie by mnie bzyknąć :P

Blondi22, Effcia28, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 2142 2143 2144 2145 2146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ