plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:kurcze to nie sprawiedliwe a tak miałam cichutka nadzieje że ci się uda.
Ale w następnym dasz czadu. Nie to co ja ja w tym cyklu raczej nie mam co liczyć na serduszkowanie.
czemu mała nie ma szans na serduszka? co się stało?
ja dlatego się nie ekscytowałam jeszcze tym moim cyklem, bo tempka ładna, ale szyjka już wcześniej zapowiadała nadejście @... skoro do tej pory to sie sprawdzało, to dlaczego tym razem miałoby być inaczej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Rucia wrote:Blondi22 wrote:Rucia czyzby @ już sie zbliżala czy fasolinka
Blondi no pewnie, że na @
czyli zdażysz na badanie
YhyJuż nie mogę się doczekać
Z wynikiem od razu lecę do poradni leczenia niepłodności
Niech mnie nareperują
Libra, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Blondi22 wrote:Rucia wrote:Blondi22 wrote:Rucia czyzby @ już sie zbliżala czy fasolinka
czyli zdażysz na badanie
Niech mnie nareperują
superno i niech działaja zebyś jeszcze w tym roku miala fasolke
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:Rucia wrote:Blondi22 wrote:Rucia wrote:Blondi22 wrote:Rucia czyzby @ już sie zbliżala czy fasolinka
czyli zdażysz na badanie
Niech mnie nareperują
superno i niech działaja zebyś jeszcze w tym roku miala fasolke
W tym roku już się nie uda, aczkolwiek w przyszłym być może ... kto wieWiosna mi się marzy
kwiecień-maj.
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:mala29_ wrote:Wczoraj z moim m. tak się popatrzaliśmy że o mało się nie rozstaliśmy , a teraz są takie zimne stosunki miedzy nami że wątpię czy szybko będzie dobrze.
oby to były chwilowe spięcia
Ruciu mam przeczucia że to raczej nie jest chwilowe i niestety muszę być przygotowana na najgorsze nie wiem czy będzie dalej chciał zemną być. Jestem po prostu załamanaW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:szkoda Libra ale nastepnym cykl bedzie twoj
jakoś mnie to wcale nie ruszyło...
a pierwszy spadek tempki przy pierwszym cyklu na ovu to przepłakałam - teraz to mi się śmiać z tego chce:) niedługo stanę się twarda jak głaz... już i tak jest 100 razy więcaj waszej wiary we mnie niż mojej w samą siebie:)
Mała, cos się dzieje?Fedra lubi tę wiadomość